ByVaTon.com

De ce nu mănâncă câinele meu când m-am dus?

Câinele nu mănâncă când este lăsat singur.
Câinele nu mănâncă când este lăsat singur. | Sursă

Câinele meu nu va mânca când acasă singur, ce dă?

Mulți proprietari de câini sunt deseori confuzați când află că câinele lor refuză să mănânce când este lăsat în pace. Ce dă? Aceștia sunt aceiași câini care au dat ocazia să mănânce un camion de mâncare. Nu este deloc anormal și dacă întrebați câțiva proprietari de câini, veți primi mai multe informații despre aceeași problemă. S-ar putea ca câinele dvs. să nu mănânce castronul de ciocolată pe care l-ați lăsat pentru el, sau ar putea să nu se uite nici măcar la gustul osos pe care-l putea mesteca în sufletul său. Totuși, în momentul în care veniți prin ușă, Rover se grăbește să se bucure de bunatatile sale. Deci, ce se întâmplă pe pământ în mintea lui Rover pentru a-l face să-și piardă apetitul inimii? Există câteva explicații pentru acest comportament.

Posibilitate 1) Anxietate de separare

În timp ce mulți câini care suferă de anxietate de separare nu vor mânca când sunt lăsați în pace, aceasta nu este o regulă generală de degetul mare. Unii câini cu anxietate de separare pot mânca încă, chiar dacă acționează panicat și nu sunt în măsură să se mulțumească cu restul absenței proprietarului lor. Trainerul și autorul de câine, Nicole Wilde, dezvăluie acest mit comun, explicând faptul că mestecarea poate fi un eliberator de stres, iar mulți câini în dificultate se vor simți forțați să-i săpare Kongs, să-i înghită pe oase și să-și goleste jucăriile de distribuire a alimentelor.

Deci, nu fi prea rapid pentru a presupune că Rover trebuie neapărat să sufere de această formă de anxietate dacă refuză să mănânce când nu sunteți în jur. Luați în considerare, de asemenea, că în zilele noastre anxietatea de separare este misdiagnosed cu destulă frecvență de către laypersons, explică Pat Miller în articolul ei despre anxietatea separării pe întregul jurnal de câini. Un câine adevărat, cu anxietate de separare, va manifesta stres, comportament distructiv, murdărire la domiciliu și vocalizare excesivă. Dacă înregistrați comportamentul câinelui dvs. atunci când părăsiți casa și vedeți oricare dintre aceste semne, consultați un specialist în comportament pentru a afla dacă pooch-ul dvs. suferă într-adevăr de această problemă gravă.

Posibilitate 2) Tensiune legată de teritoriu

Unii câini sunt destul de confortabil fiind lăsați în pace. Poate că ar putea lăca alarmele de câteva ori când au auzit niște zgomote ciudate, dar apoi se vor rezolva, poate mânca un pic și apoi vor amâna pentru restul zilei. Alții ar putea fi mult mai îngrijorați și își vor petrece cea mai mare parte a timpului sunând alarma pentru fiecare cel mai mic zgomot. Unii dintre acești câini nu se pot relaxa, dar nu pentru că le lipsesc proprietarii, ci mai mult pentru că nu sunt siguri în mediul lor și nu se simt confortabil în rolul de a-și proteja teritoriul. Apoi, odată ce proprietarii se întorc, acești câini se simt foarte ușurați, deoarece nu mai trebuie să-și poarte povara de a-și proteja casa și atunci se simt în siguranță să se scufunde în mâncare, explică medicul veterinar și autorul Myrna Milani.

Posibilitate 3) Istoricul alimentării supravegheateMulți proprietari de câini, fără să știe, au stabilit o istorie a mâncării supravegheate. De la începutul cățelușului, catelul a învățat esența comunității, alimentarea socială. Cel mai probabil, el era obișnuit să mănânce mereu în bucătărie, cu tine în picioare lângă el în orice moment. S-ar fi putut întâmpla să te ridici să ieși din cameră, ai observat că câinele tău nu mânca, ci mai degrabă te-a urmat, așa că te-ai întors imediat și ai fost sigur că vei fi întotdeauna cu el, ca să se grăbească și să-și termine mâncarea.

SmartPetLove Snuggle Puppy Behavioral Toy Aid, roz
SmartPetLove Snuggle Puppy Behavioral Toy Aid, roz

Facilitează plânsul, singurătatea și anxietatea de separare în animalele de casă, Are un "Heartbeat Real Feel", Două tipuri separate de încălzitoare asigură căldură blândă

Cumpară acum

Cum să-i dăm câinelui să mănânce când este singur?

Rezolvarea problemei va depinde de ceea ce o provoacă în cele din urmă. Câinii care suferă de o anxietate de separare reală vor avea nevoie de zile, săptămâni, luni și chiar ani de modificări de comportament înainte de a fi confortabil lăsându-se singuri. Câinii care sunt nesiguri în protejarea teritoriului lor se îmbunătățesc adesea dacă lucrați la creșterea nivelului de încredere și pentru ca plecările și sosirile să fie cât mai reduse posibil.

Un rol important îl joacă prin faptul că mediul lor se simte în siguranță. Acoperiți zgomote lăsând un radio sau televizorul pornit. Mașinile de sunet pot fi minunate în crearea zgomotului alb, astfel încât câinele dvs. să nu se simtă amenințat de cel mai mic zgomot exterior. Barierele vizuale care acoperă ferestrele pot, de asemenea, ajuta un câine "să-și pună garda în jos". O alternativă este limitarea accesului la încăperi în care sunt mai expuși la atracții și sunete în aer liber.

Exercitarea câinelui dvs. înainte de a părăsi casa este o modalitate bună de a scurge energia care ar putea fi utilizată în alt mod pentru a patrula acasă toată ziua. Un pat confortabil ar trebui să fie foarte primit, astfel încât câinele dvs. va alege să se relaxeze. Asigurați-vă că niciun vecin sau purtător de corespondență nu va suna clopotul sau nu va bate la ușă atunci când vă aflați departe. Dacă aveți o poartă, închideți-o, astfel încât nimeni să nu fie prea aproape de confort. Cu cât faceți mai mult mediul câinelui dvs. să vă simțiți în siguranță și sigur, cu atât mai puțin câinele dvs. va fi stresat în absența dvs.

Pentru câinii care au făcut să mănânce un obicei social, va trebui să îi pregătiți treptat să mănânce chiar și în absența ta. Instalați o poartă pentru copii și-l învățați să mănânce la început cu dvs. chiar în spatele porții copilului, apoi să nu mai vedeți pentru câteva secunde. Faceți-i obiceiul de a arunca niște delicatețe și apoi să plecați, apoi să vă întoarceți, să aruncați mai multe trăiri și să părăsiți din nou. Lucrurile grozave se întâmplă când plecați! Pentru mai multe despre reducerea comportamentelor clingy citiți și instilarea mai multă independență citește: "Cum să oprești un câine să te urmeze peste tot "

Alexadry © toate drepturile rezervate, nu copiați.

Câinele dvs. mănâncă când părăsiți casa?

Pentru citirea ulterioară

 • Comportamentul câinelui: de ce câinii coacă la rămas singuri?
  Câinele tău latră când este lăsat singur? Dacă da, trebuie să identificați cauza latratului, astfel încât să puteți aborda problema.
 • De ce ar trebui ca o casă pregătită de câini să înceapă pooping în ...
  De ce este câinele meu sărind în casă? Un câine perfect instruit în casă nu garantează că veți fi scutiți de curățarea accidentelor în casă pentru viața câinelui dvs. Există multe lucruri care se pot întâmpla, atât din punct de vedere comportamental, cât și fizic ...
 • De ce e bătrânul meu câine care suferă de la separe ...
  Proprietarii câinilor cred că anxietatea de separare este o condiție care apare numai la câini când sunt tineri și, prin urmare, presupun că câinii lor în vârstă sunt scutiți de astfel de condiții, deoarece câinele nu a prezentat niciodată semne de astfel de ...
 • Ce câini au anxietate de separare?
  Ce câini par să dezvolte cel mai mult anxietatea de separare? Sunt unele rase de caini mai susceptibile de a dezvolta anxietatea de separare? Răspunsuri la câteva întrebări frecvente.
 • Soluții de anxietate pentru câini și management
  Anxietatea de separare este o problemă de comportament intimă la câini. Aflați câteva soluții și strategii de anxietate de separare pentru a gestiona mai bine această problemă.
 • Cum să utilizați desensibilizarea pentru a vindeca separarea câinelui ...
  Anxietatea de separare la câini poate fi distresivă și face viața câinilor și a proprietarilor destul de mizerabilă. Desensibilizarea poate ajuta la vindecarea anxietății de separare.
 • Semne de anxietate pentru separarea câinilor
  Mulți proprietari de câini își asumă că câinii lor suferă de anxietate de separare atunci când sunt într-adevăr puțin supărați. Există semne particulare distincte ale proprietarilor câinilor de anxietate care trebuie să fie conștienți.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com