ByVaTon.com

De ce câinii mănâncă urât și cum să se ocupe de acest comportament rău

Există multe tipuri de mâncăruri.

Unii câini își mănâncă singura băutura, alți câini le place să mănânce pisici, iar câțiva cunoscători speciali se bucură de aromă de iarbă tratează, în special de la cai și capre. Exercițiile de îngrășăminte pentru păsări sunt, de asemenea, o delicatesă care este solicitată frecvent de foarte mulți câini.

Dacă câinele tău mănâncă ursulețul, cu siguranță nu e singur.

Este de fapt un lucru foarte comun printre câini. Câinii nu sunt oameni și gândesc și învață altfel decât noi. Ceea ce miroase bine și ceea ce are un gust bun pentru ele, poate fi foarte diferit de ceea ce miroase bine și are un gust bun pentru noi.

Există o circumstanță când se consideră normal ca un câine să mănânce fecale. Câinii de casă își pot ingera în mod deliberat fecalele găinilor pentru a-și ascunde parfumul în timp ce bebelușii sunt încă vulnerabili și ascunși în cuibul sau cuibul.

Cu toate acestea, din motive de curățenie și de sănătate (paraziți intestinali), este, în general, o idee bună să vă opriți câinii de la mâncare.

De ce câinii mănâncă poop și cum să-l oprească.
De ce câinii mănâncă poop și cum să-l oprească.

De ce câinii mănâncă ursuleți?

"Există multe motive pentru care un câine își poate mânca fecalele (coprofagia) sau fecalele unui alt animal", spune dr. Jacob Vencil, medic veterinar din St. Augustine, Florida. "Cea mai obișnuită ar fi comportamentală, adică atât de ciudat cum se poate, căci câinele se bucură pur și simplu să mănânce fecale. Gândește-te ca o persoană care mănâncă un muc."

Motive frecvente pentru care câinii mănâncă poop

 • Cea mai obișnuită cauză a câinilor de a mânca alți animale este că ele se bucură pur și simplu de gust.
 • Dezechilibrul nutrițional, în special deficitul de enzime digestive, poate determina câinii să mănânce fecale.
 • Câinii aflați sub stres pot mânca ouă pentru a ușura anxietatea.
 • Câinii subestimați sau subexercitați pot mânca fecale din plictiseală.
 • Un câine poate fi pur și simplu curios despre gust.
 • Câinii își pot mânca propriile băuturi pentru a le mulțumi proprietarului lor, curățându-le în mod eficient după ei înșiși.

Este câinele meu mănâncă Poop pentru că el este deficit de enzime?

Scaun-eating poate sa se întâmplă deoarece câinele nu are anumite enzime digestive sau substanțe nutritive. Când se întâmplă acest lucru, câinele își va mânca propriul popon pentru a conserva acele elemente foarte necesare. Studiile au arătat că insuficiența vitaminei B1 poate determina consumul de porc.

Câinii pe alimentația alimentară uscată vor dezvolta adesea coprofagia ca o modalitate de a compensa deficiența enzimatică cronică. Alimentele pentru câini sunt mai ridicate în carbohidrați și mai scăzute în proteinele și grăsimile pe bază de carne decât dieta canică ancestrală.

Este câinele meu sub stres?

Câinii își vor mânca, uneori, propriile băuturi, pentru a scuti de stres. Acest lucru apare, de obicei, atunci când câinele este extrem de anxios.

Acest lucru sa întâmplat cu Shiba Inu de două ori, de ambele ori la medicul veterinar, atunci când își luase fotografiile. Shiba Sephy este extrem de sensibil la manipulare și la durere, astfel încât vizitele veterinare sunt întotdeauna o afacere de stres ridicat.

Câinii diferiți vor avea diferite anxietate, temeri și declanșatoare de stres care pot duce la consumarea scaunului. De exemplu, câinii cu anxietate de separare extremă pot să-și bată, și apoi își mănâncă propria pui când sunt lăsați în pace.

Câinii se plictisesc!

Dacă câinii sunt lăsați singuri toată ziua, cu foarte puține contacte umane și foarte puțin de făcut, singura lor alegere pentru autoportret poate fi să se joace și să-și mănânce propriul popon. Imaginați-vă dacă ne-am adunat în casă toată ziua fără nimic de făcut, și am fi puțin nebuni. Gândiți-vă la febră și la cabină Strălucirea.

Curios despre gustul lui PoopPuii sau câinii tineri pot mânca din curiozitate. Totul este nou pentru un catelus, astfel încât el ar putea dori să exploreze și să manipuleze tot ceea ce vede cu gura, inclusiv excremente de animale. Cel mai bine este să antrenezi un catel să nu se hrănească cât mai curând posibil, astfel încât să nu devină un obicei atunci când crește.

Încercarea de a-i face pe proprietarul lor

Tehnicile dure de formare a olăritului pot cauza câtorva câini sau cățeluși să-și mănânce propriile băuturi, într-un efort de a ne liniști sau de a evita pedeapsa dureroasă.

Amintiți-vă de trucul vechi de a freca un cîine de nas în fecalele lor, atunci când se învârte în locul greșit? Acest lucru poate trimite mesaje mixte unui câine despre obtinerea de fecale pe gura lor.

Unii câini ne pot vedea, de asemenea, să le curățăm în casă (den) și să încercăm să imităm acest comportament. Acesta este motivul pentru mulți traineri sugerează că nu curățăm greșelile de olita în fața câinilor noștri.

Timpii constanți de hrănire vă vor reglementa câinele` title=
Timpii constanți de hrănire vor regla sistemul digestiv al câinelui dvs. și vor facilita supravegherea comportamentului lor de hrănire.

Cum pot să-mi iau câinele să nu mai mănânce poop?

Iată câteva tehnici comune pentru a împiedica câinele nostru să mănânce băutură:

 1. Hrăniți câinele cu o dietă sănătoasă și echilibrată. Acest lucru va menține un sistem digestiv al unui câine sănătos și îi va furniza toate substanțele nutritive pe care corpul are nevoie. O modalitate ușoară de a furniza câinelui nostru o dietă echilibrată este prin intermediul unui test de înaltă calitate. Asigurați-vă că boabele au surse bune de proteine ​​care provin din carne, mai degrabă decât din cereale, care sunt mai dificil pentru câinii noștri de a digera. Rămâneți departe de mâncarea care conține gluten (de exemplu, gluten de grâu). În comparație cu proteina din carne, glutenul este mai puțin nutrițional complet și poate conține contaminanți.
 2. Păstrați un program consistent de hrănire și supravegheați timpul lor. Un program consistent de alimentație va ține de asemenea scaunul unui câine regulat. Acest lucru face mai ușoară supravegherea și împiedicarea câinelui nostru să-și mănânce propriile băuturi. Plăgile programate vor contribui, de asemenea, la prevenirea problemelor de supraalimentare și a obezității pe drum.
 3. Exercitați câinele și țineți-l ocupat. Jucați jocuri distractive cu câinele dvs., mergeți-l în mod regulat și faceți sesiuni frecvente de antrenament de ascultare. Un câine bine exersat se comportă mai bine la domiciliu și este mai puțin probabil să mănânce din plictiseală.
 4. Păstrați mediul curat. Dacă nu există nici o pată liberă, atunci câinele nostru nu se poate angaja în mancarea oportunistă a scaunului.
 5. Reduce stresul. Încercați să reduceți stresul propriu și să vă mențineți câinele relaxat. Cand suntem linistiti, cainele nostru va avea un timp mai usor sa ramana la fel de calm. Acest lucru are ca rezultat o calitate mai bună a vieții pentru toată lumea și va opri consumul de scaun comportament care rezultă din stres.
 6. Învățați câinelui comanda "Lăsați-l". "Lăsați-l! "Ne ajută să comunicăm câinelui nostru ceea ce este acceptabil să mănânce și ceea ce nu este. Poop este inacceptabil de a mânca, la fel ca și unele plante comune de uz casnic precum oleandru, si ceva hrana oamenilor obișnuiți, cum ar fi ceapa și ciocolata, care sunt otrăvitoare pentru câinii noștri.
 7. Faceți gustul rău. Una dintre cele mai frecvente modalități de a opri consumul de scaune este de a face gustul să aibă gust rău pentru câinii noștri. Adăugarea tenderului de carne la alimentele pentru câini este o modalitate de a face acest lucru. Conservele de dovleac, spanac și suc de ananas pot funcționa la fel de bine. Cu toate acestea, acest lucru funcționează numai atunci când avem un control deplin asupra mediului. În plus, aceasta vizează numai simptomele de a mânca poop, mai degrabă decât să abordeze problema de la sursa ei. (Notă: consultați mai întâi medicul veterinar înainte de a adăuga oricare dintre acestea la alimentele câinelui dvs. Adăugarea prea multor poate fi rău pentru un câine și poate provoca probleme digestive Un câine poate fi, de asemenea, alergic la unele dintre aceste ingrediente.)
Uneori câinii mănâncă fecale ca o modalitate de a ușura stresul.
Uneori câinii mănâncă fecale ca o modalitate de a ușura stresul.

Ce este coprofagia?

Coprofagia este termenul pentru care un animal își mănâncă propriile fecale. Unii câini își mănâncă propria afecțiune pentru motive pur comportamentale (sunt curioși sau doresc atenție), dar pot exista și explicații medicale pentru acest comportament.

O posibilitate este că câinele nu absoarbe pe deplin nutrienții din alimentele lor. Poate că au paraziți, sau mâncarea lor este greu să le digerăm. Aceste posibile probleme pot fi testate de un medic veterinar.

Ce este Pica?

Pica este un termen medical când un animal mănâncă produse nealimentare, cum ar fi murdăria, pietrele, hârtia, țesătura și mulciul. În cele mai multe cazuri, este o problemă de comportament compulsiv.

În funcție de ceea ce mănâncă câinele dvs., pica poate avea consecințe grave asupra sănătății. Luați câinele la veterinar dacă îi vedeți că mănâncă obiecte necomestibile. Cel mai probabil, acest comportament nu va dispărea singur și poate exista o problemă medicală subiacentă, deși este puțin probabil ca dieta săracă să fie problema.

"Dacă animalul dvs. este hrănit cu o dietă de înaltă calitate și echilibrată, pica ca rezultat al deficienței nutriționale este foarte rară", spune dr. Vencil.

Poate câinele meu să se îmbolnăvească de la alimentația picăturilor de păsări?

Da, există o infecție fungică pe care câinii o primesc de la consumarea de soluri contaminate sau de excremente de păsări. Histoplasmoza este o infecție cauzată de Histoplasma capsulatum ciuperca. Ciuperca intră apoi în tractul intestinal al câinelui și o infecție se dezvoltă de acolo.

Cele mai frecvente simptome sunt pierderea în greutate, lipsa poftei de mâncare și diareea.

În cazul în care câinele tău poop respirația lor va miros teribil!
În cazul în care câinele tău poop respirația lor va miros teribil!

Cum să vă curățați gura câinelui după ce mâncați rădăcini

Dacă câinele se strecoară cu o pisică mică sau cu gustări de păsări în timp ce merge pe o plimbare, veți putea să-i miroși respirația.

 1. Găsiți o pastă de dinți concepută pentru animale de companie. Sunt aromate ca păsările de curte și sunt în siguranță. Nu folosiți niciodată o pastă de dinți umană sau o bicarbonat de sodiu.
 2. Utilizați o periuță de dinți pentru animale de companie cu peri moi sau o periuță de dinți pentru copil. Se umezește și se aplică pasta de dinți.
 3. Lasă-l pe câinele tău să dea o bucată de pastă de dinți ca să se obișnuiască cu gustul.
 4. Păstrați buza câinelui să-și expună dinții și gingiile.
 5. Periați în mișcări blânde pentru a curăța dinții și gingiile. Curățați suprafețele dintelui exterioare. Majoritatea câinilor nu vă vor lăsa să periați suprafețele interioare.
 6. Răsfoiți câinele dvs. cu jocul și animalele de companie pentru a le mulțumi pentru răbdarea lor și pentru a crea o armare pozitivă!
Încercați să vă reduceți stresul și să vă mențineți câinele relaxat.
Încercați să vă reduceți stresul și să vă mențineți câinele relaxat.

Câinele tău mănâncă băutură?

Iată câteva tehnici comune pentru a vă împiedica pe câine să mănânce băutură.
Iată câteva tehnici comune pentru a vă opri câinele să mănânce băutură.
Câinele tău mănâncă băutură?
Câinele tău mănâncă băutură?
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com