ByVaTon.com

Câinele meu nu vrea să mănânce alimente pentru câini - ce pot să fac?

Câinele meu nu

Mulți oameni trebuie să se confrunte cu problema câinelui lor refuzând să-și mănânce alimentele - în unele cazuri, produsele alimentare rămân în castronul său timp de câteva zile. Aceasta este de fapt destul de comună și se poate întâmpla cu orice câine.

Dacă vă faceți griji în legătură cu această situație și vreți să rezolvați această problemă pentru bine, astfel încât totul să revină la normal, continuați să citiți acest articol AnimalWised. Este foarte important să cunoașteți cauzele și soluția de ce câinele dvs. nu vrea să mănânce alimente pentru câini.

De ce câinele meu nu vrea să mănânce alimente pentru câini?

Înainte de a identifica cauza specifică care afectează câinele dvs., ar trebui să știți asta câinii sunt animale aproape carnivore, și ar trebui să mănânce doar ocazional legume. Hrănirea unui câine pe diete pe bază de carbohidrați sau fibre sau care include prea multe legume este o greșeală, deoarece forțează sistemul său digestiv să funcționeze mai mult decât este necesar.

În plus, trebuie să știți că este mai bine ca un câine să mănânce porții raționale, la fel cum mâncăm două sau trei mese răspândire pe tot parcursul zilei, cu programe fixe. Dieta ar trebui să fie oarecum variată, ocazional combinând hrana pentru câini cu alimentele umede și de casă.

Posibil motivele pentru care câinele dvs. nu mănâncă alimente pentru câini include:

Cum sa faci cainele tau sa manance

Sănătatea câinelui depinde de dieta pe care o dai. Este nevoie de mai mult decât o dietă bună - trebuie să vă gândiți și la nutriție. După cum sa menționat anterior, mulți proprietari ignoră faptul că câinii sunt animale foarte carnivore. De aceea este o greșeală să-i dați un exces de carbohidrați, fibre, fructe și legume - și, desigur, alimente interzise cum ar fi bomboane sau ciocolată.

Există diferite tipuri de diete, cum ar fi dieta BARF (oase și alimente crude), resturi de la alimentele de zi cu zi sau chiar mese de casă. Cel mai recomandat este a dieta de câine de bază care combină:

 • Calitate alimentară pentru câini
 • Mâncare umedă
 • Mancare facuta acasa
 • Recompensează și tratează


Toate aceste alimente ar trebui să aibă a conținut ridicat de proteine ​​animale și vegetale. Acestea ar trebui să nu conțină aditivi și coloranți, cu conținut scăzut de carbohidrați și cu o prezență scăzută de cereale.

Pentru ca câinele să mănânce în mod normal din nou, ar trebui nu-i dați o mâncare umană sau inadecvată și să-i dați o dietă adecvată. Este foarte important să urmați acest pas, deoarece dacă continuați să îi dați mâncare suplimentară sau mai bună, niciodată nu veți dori să mâncați alimentele de câine uscate - ceea ce este necesar - pe care le are pe farfurie.

Toată lumea se îngrijorează când văd un castron complet de mâncare. Totuși, ar trebui recalifica câinele să mănânce anumite alimente la fel ca tine ar fi un copil mic. Nu puteți să-i permiteți să mănânce doar ceea ce vrea, pentru că nu va face nici un fel de favoruri câinelui sau sistemului său digestiv.

Puneți cantitatea de alimente pe care câinele dvs. ar trebui să o mănânce - va fi afișată pe ambalajul produsului - în castron. Nu vă faceți griji, dacă câinele dvs. este înfometat va ajunge să mâncați ceea ce ați pus pe farfurie.

Acestea sunt pașii de bază pentru reintroducerea hranei pentru câini uscați:

 1. Înlăturați complet tratamentele și alimentele umane din dieta lor.
 2. Închideți un sac de alimente de câine de calitate bună și niște cutii de alimente umede.
 3. Goliți o cutie de mâncare umedă (stil pateu) în castron. Adăugați o cantitate mică de alimente uscate pe partea de sus, apoi amestecați ambele împreună.
 4. Va trebui să utilizați în fiecare zi un alt tip de pașcă pentru a vă îmbogăți și a modifica dieta. Atunci când faceți acest lucru, trebuie să adăugați mereu hrana pentru câini uscați.
 5. Creșteți treptat cantitatea de alimente uscate.
 6. Nu scoateți niciodată mâncarea din castron. Dacă îi este foame, în cele din urmă o va mânca.
 7. Ar trebui să-i dați întotdeauna o mulțime de apă.

Acesta ar trebui să fie un proces treptat, astfel încât câinele să se întoarcă să mănânce alimente uscate pentru câini. Amintiți-vă că este foarte important pentru a face acest lucru, deoarece echilibrat alimente conține nutrienți cum ar fi omega 3, omega 6 și proteine ​​și minerale de înaltă calitate, pe care nu le puteți găsi în alte diete. Nu pierdeți credința și fiți persistenți.

Sperăm că am reușit să vă ajutăm! Cu toate acestea, dacă câinele dvs. încă nu mănâncă nici după ce ați urmat toți acești pași, duceți-l la veterinar pentru o verificare și explicați problema și pașii pe care i-ați luat pentru a încerca să o rezolvați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com