ByVaTon.com

Ce să fac dacă câinele meu nu vrea să mănânce

Ce să fac dacă câinele meu nu

Unii câini au un poftă apetit și sunt întotdeauna dispuși să mănânce totul. Uneori, însă, se plictisește mereu să mănânce același lucru și vor ajunge la un punct când refuză să mănânce. Când se întâmplă acest lucru, proprietarii devin adesea îngrijorați de sănătatea câinelui. Înainte de panică, vă rugăm să rețineți că acest comportament este destul de comun. Cu toate acestea, în unele cazuri, aceștia ar putea acționa astfel din cauza unei stări fundamentale. La oneHOWTO vă oferim câteva sugestii ce să faceți dacă câinele dvs. nu dorește să-și mănânce mâncarea.

De ce câinele meu nu vrea să mănânce?

Motivul pentru care câinele dvs. nu vrea să mănânce poate fi mai simplu decât pare. Este posibil ca câinele dvs. să nu-și placă mâncarea. Poate că nu au făcut-o niciodată, ci au purtat-o ​​pur și simplu pentru că nu mai exista altă opțiune, până când într-o zi nu au mai decis să o mănânce. Când se întâmplă acest lucru, este o idee bună să schimba aroma și chiar marca, pentru a afla ce mâncare le place cel mai bine. Vă recomandăm întotdeauna cumpărați alimente de calitate pentru câinele dvs.

Poți să-ți dai o hrană umană?

Atunci când un câine nu vrea să mănânce, o opțiune la care mulți oameni recurg la este să le dea alimente umane. Această opțiune pare a fi atrăgătoare, dar trebuie să știți că produsele alimentare nu conțin neapărat substanțele nutritive și vitaminele necesare. Ar putea chiar cauza ca câinele să se îmbolnăvească. Prin urmare, nu înlocuiți alimentele umane pentru alimentele pentru câini. Chiar și utilizarea acestei opțiuni ca opțiune temporară nu este recomandată. Un câine putea să se obișnuiască repede să mănânce alimente umane și poate câinele nu va mânca alimente pentru câini, ci va mânca alimente umane. Verifică de ce câinele dvs. a încetat să mănânce alimente pentru câini pe AnimalWised.

Încercați să găsiți o aromă pe care câinele dvs. îi place. Adăugați o cantitate foarte mică de ulei de nucă de cocos la mâncarea câinelui dvs., de exemplu. Acest lucru nu numai că va atrage câinele, dar va avea și multe beneficii pentru sănătate. Aflați cum să faceți acest lucru!

Ce ar trebui să fac dacă câinele meu nu vrea să mănânce?

Puteți amesteca mâncarea pentru câini, folosind două arome diferite sau optați pentru hrană pentru câini uscați și conserve, și dați una dimineața și cealaltă noaptea sau alternați pe parcursul săptămânii. Acest lucru va da câinii mai multă varietate și vor fi mai entuziaști când vine vorba de mese.

O altă tactică pentru a încerca dacă dvs. câinele nu vrea să mănânce, este de a alege fooduri cu un miros care va face apel la câinele dvs. Cu cât aroma este mai puternică, cu atât mai mult va crește apetitul câinelui.

În timpul procesului de schimbare și testare a hranei pentru câini noi, rămâneți aproape de câinele tău în timp ce mănâncă, deoarece adesea se bucură de compania oamenilor și doresc să fie aproape de noi atunci când o facem. Poate fi doar strategia de care ai nevoie pentru a îmbunătăți apetitul câinelui tău.Amintiți-vă că este normal pentru câini plictisit consumând mereu aceeași mâncare, deci nu așteptați să schimbați alimentele. Ar trebui să vă modificați dieta prin combinarea a două tipuri de hrană pentru câini sau o schimbați la fiecare câteva luni.

Alte motive

Dacă totuși vă întrebați: "De ce câinele meu nu vrea să mănânce?", Precum și ca câinele tău, pur și simplu, care nu-și place mâncarea, pot exista alte motive pentru care nu mănâncă. De exemplu, căldură, stres sau schimbări bruște poate provoca un câine să-și piardă apetitul. Câinele dvs. poate avea, de asemenea, peisaj montan stâncos, comun febră sau chiar a torsiune gastrică.

Poate fi câinele tău anorexie. Adică, ei nu vor să mănânce din cauza unei boli grave, subiacente, cum ar fi pierderea mirosului sau un dezechilibru al sistemului nervos. Tumori sau probleme renale poate provoca, de asemenea, un câine să-și piardă apetitul.

Dacă nu sunteți sigur de cât de mult ar trebui să vă mâncați câinele, vă recomandăm să consultați articolul oneHOWTO care explică cum să știți cât de mult ar trebui să mănânce câinele tău.

Este important ca, dacă urmați sfatul nostru câinele dvs. încă nu vrea să mănânce, le duceți la un vet prompt, pentru a determina dacă există o problemă mai gravă.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Ce să fac dacă câinele meu nu vrea să mănânce, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com