ByVaTon.com

Ce pot face cu privire la anxietatea de separare a câinelui meu?

Donna colaborează cu Dr. Cathy Alinovi, un medic veterinar pensionar, pentru a crea articole informative despre sănătatea animalelor de companie.

Nu-mi place să rămân singur!

Chewing și alte distrugere a proprietății dvs. poate fi un semn câinele dvs. are anxietate de separare.
Chewing și alte distrugere a proprietății dvs. poate fi un semn câinele dvs. are anxietate de separare. | Sursă

Câinele tău, bine pregătit și manierat de casă, urlă, mestecă, scoarță sau chiar încearcă să scape când este lăsat singur? Este el sau ea care prezintă comportament nedorit, cum ar fi urinarea sau defecarea necorespunzătoare sau distrugerea proprietății?

Dacă este așa, o excursie la veterinar poate fi pentru a afla dacă animalul dvs. de companie suferă de anxietate de separare, care este una dintre cele mai comune probleme de comportament cu câinii.

Întrebarea 1: Care este anxietatea de separare?

: Anxietatea de separare apare atunci când un câine este prea dependent de persoana lui. Când proprietarul pleacă, câinele nu-l poate suporta și face lucruri în bucăți. Acesta este câinele care nu poate fi singur, chiar și timp de 5 minute, în timp ce proprietarul merge la baie.

Lăsându-ne singuri este periculoasă pentru mobilier!

Câinii care suferă de anxietate de separare pot distruge proprietatea gospodăriei.
Câinii care suferă de anxietate de separare pot distruge proprietatea gospodăriei. | Sursă

Întrebarea 2: Cum se întâmplă?

: Linia standard este că este o legătură necorespunzătoare între proprietar și câine. Există probleme de sănătate care pot duce și la anxietate de separare.

Q3: Cum pot proprietarii de animale să diferențieze între anxietatea de separare și problemele de comportament?

: Problemele de comportament se întâmplă indiferent dacă proprietarul este prezent sau nu. Anxietatea de separare apare atunci când ușa se închide și proprietarul se retrage.

Q4: Ce cauzează câinii să dezvolte anxietatea de separare?

: Cainii care se simt anxios tot timpul sunt cel mai probabil sa dezvolte anxietatea de separare. Aceștia sunt câinii care sară la cel mai puțin sunet, nu pot să rămână nemișcați atunci când compania vine să viziteze și nu se va opri să latre la străini, ca exemple. Acestea sunt neliunile nervoase. De asemenea, afectează câinii de salvare și câinii care au schimbat proprietarii de mai multe ori.

Q5: Pot provoca probleme medicale nediagnosticate?

: Orice stare de sănătate care face ca un câine să se simtă nervos poate provoca anxietate de separare. Indiferent ce îi face pe câini să se simtă agitați, cum ar fi pielea senzațională de mâncărime, un stomac deranjat, tensiune arterială crescută, infecții și așa mai departe, le-ar putea provoca anxietate de separare. La fel ca bebelușii umani care sunt foarte atașați de mame atunci când se simt rău, câinele de anxietate de separare se va agăța când se simte prost.

Home Safe Home

Pentru unii câini, având un loc sigur ca o cușcă, ajută la reducerea stresului și a anxietății.
Pentru unii câini, având un loc sigur ca o cușcă, ajută la reducerea stresului și a anxietății. | Sursă

Q6: Creșterea unui câine va ajuta sau va agrava anxietatea sa de separare?

: Depinde de câine. În cazul în care cutia este un loc sigur pentru câine, atunci timpul de navetă poate ajuta. Pentru câțiva câini acest lucru face ca lucrurile să se înrăutățească și câinii își distrug chiar și cutia și se rănesc în încercarea de a ieși.

Q7: Cum pot spune proprietarii de animale de companie dacă câinele lor are anxietate de separare?

: Murdărirea peste tot în casă, strigătele și lătratul tare și distrugerea proprietății personale indică faptul că un câine are o anxietate de separare.

Sfaturi pentru rezolvarea anxietății de separare

Q8: Cum veterinarii diagnostichează anxietatea de separare?

: Primul pas este excluderea tuturor celorlalte boli și observarea câinelui în camera de examinare. Acesti caini se strang sub scaun si se pot rupe cand medicul veterinar ajunge pentru ei. Dacă proprietarul iese din cameră, câinele devine mai îngrijorat, mai degrabă decât mai puțin.

Q9: Există tratamente non-medicament pentru aceasta?

: Standardul, medicina convențională spune că modificarea comportamentului este singurul tratament non-drog, odată ce medicul veterinar exclude orice alte probleme de sănătate.Cu toate acestea, există mai multe căi decât cele propuse de medicina convențională. Cel mai bun tratament este reducerea tuturor inflamațiilor din corpul câinelui, împreună cu modificarea comportamentului.

Modificarea comportamentului înseamnă schimbarea procesului de întoarcere acasă și plecarea acasă, astfel încât să se creeze mai puțină anxietate. Mergând la locul de muncă pentru această zi ar trebui să fie la fel de rutină ca și punerea pe pantofi. Veniți acasă este la fel de simplu ca și mersul în ușă și așteptați până când câinele dvs. este calm să-l recunoască.

Reducerea inflamației înseamnă schimbarea câinelui de la un aliment pe bază de porumb uscat pe bază de porumb la o dietă de hrană reală și de a face tot ce este necesar pentru a opri câinele de la vărsare. Vărsarea este semnalul câinelui pe care îl are inflamaţie. Atâta timp cât el se varsă, el este inflamat și va fi mult mai probabil să experimenteze anxietatea de separare.

Q10: Ce medicamente sunt folosite pentru a trata anxietatea de separare?

: Cele mai frecvent prescrise medicamente anti-anxietate sunt Prozac sau Xanax. Aceste medicamente pot ajuta câinii, dar multe dintre aceste medicamente au efecte secundare grave. Aceste efecte secundare pot provoca consecințe pe termen lung asupra sănătății, cum ar fi sângerarea vaginală și agravarea simptomelor de anxietate.

Alege rasa ta preferată

Care este rasa dvs. preferată pentru câini de jucărie?

Q11: Care tratamente de anxietate de separare funcționează cel mai bine?

: Reducerea inflamației și modificarea modificării comportamentului într-adevăr funcționează cel mai bine.

Q12: Ce tratamente sau soluții ar trebui să evite proprietarul animalelor de companie?

: Pedeapsa pentru comportamentul și dependența de medicație trebuie evitată singură. Pedeapsa face ca lucrurile să se înrăutățească, în timp ce numai medicamentul nu rezolvă cu adevărat problema, ci pur și simplu trebuie să scoată marginea pentru câinele nervos.

Q12: Care este prognoza pentru câinii cu anxietate de separare?

: Lucrul ca o echipă cu câinele dvs. va da un bun prognostic, deoarece modificarea comportamentului său și reducerea inflamației va ajuta câinele să își scadă nivelul stresului și să răspundă mai adecvat la a fi lăsat în pace.

Q13: Ce altceva trebuie să știe proprietarii de animale de companie despre anxietatea de separare?

: Există terapii pe bază de plante care funcționează de asemenea sau mai bine decât medicamentele convenționale precum Prozac și există mai puține efecte secundare asociate cu aceste terapii. Cheia este de a scădea inflamația câinelui dvs., astfel încât să vă alimentați mereu alimente grozave (gândiți alimentele umane), să utilizați medicamente mai sigure și să includeți modificări comportamentale pentru cele mai bune rezultate. Ca avertisment, țineți minte că tratarea anxietății câinelui dvs. poate duce la Boala Addison.

act de renunțare

Aceste informații medicale veterinare se bazează pe informațiile furnizate în cadrul unui interviu telefonic cu un veterinar profesionist, calificat și pensionar. Cu toate acestea, este furnizat numai în scopuri educaționale. Nu intenționează să înlocuiască sfatul propriului dvs. medic veterinar. Întrebați întotdeauna sfatul medicului veterinar despre sănătatea animalului dumneavoastră.

Deși aceste informații sunt periodic cercetate și actualizate (sub îndrumarea medicilor veterinari) în încercarea de a fi la timp și de fapt, nu se oferă nicio garanție că informațiile sunt corecte, complete și / sau actualizate.

Recomandările privind terapeutica, diagnosticarea și cele mai bune standarde de practică din industria veterinară și / sau opiniile între profesioniști pot să difere sau să se schimbe ca tehnologii și schimbări de informații. Nu ar trebui să utilizați acest articol ca singura sursă de informații cu privire la orice aspect de sănătate veterinară sau să încercați să auto-diagnosticați sau să vă tratați animalele de companie, deoarece informațiile de aici pot să nu fie potrivite pentru animalul dvs. de companie. Cea mai sigură opțiune pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie este să vă bazați pe sfatul medicului dumneavoastră veterinar pentru a diagnostica și a recomanda cele mai bune opțiuni de tratament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com