ByVaTon.com

Poate câinii să mănânce paine?

... sau este pâine rău pentru câini?

În mod normal, câinii nu trebuie să mănânce o mare parte din alimentele umane, deoarece aceștia obțin cele mai multe, dacă nu toate, nevoile lor alimentare dintr-o dietă bine pregătită, bazată pe alimente de câine de calitate.

Cu toate acestea, acest lucru nu implică faptul că nu tânjesc atât de des pentru alimentele umane, pe care nici nu le simți nevoia să le furnizați.

Acesta este motivul pentru hrana mancarea de câine implicată pentru ființele umane, cum ar fi fulgi de ovăz în fiecare din când în când nu este la fel de rău ca unii oameni fac să pară a fi, în principal, datorită cercetărilor irelevante care le-au făcut înainte de a oferi punctul lor de vedere.

Cu toate acestea, trebuie să știți în mod constant dacă ceea ce vă hrăniți cu câinele este sigur pentru ei să mănânce sau nu.

Deci, dacă sunteți ceva de genul meu, v-ați întrebat anterior dacă câinele dvs. poate avea ceva din pâinea prăjită sau de secară pe care o aveți pentru micul dejun sau chiar câteva dintre feliile de scorțișoară pe care le-ați coace cu pâine.

Cu toate acestea, înainte, trebuie să întrebați întrebarea "câinii pot mânca pâine?

Poate câinii să mănânce painea? Este pâinea bună pentru câini?

Răspunsul scurt la această întrebare este DA, câinii pot mânca în siguranță pâinea și pâinea nu este cu adevărat toxică sau dăunătoare câinilor în sine.

Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să fii precaut, cum ar fi tipurile de pâine pe care le hrănești câinele, pe lângă cantitățile de pâine pe care le oferi Fido.

Când câinii pot mânca pâine?

Înainte de a merge și de a vă hrăni câinele cu pâine, există câteva lucruri pe care trebuie să vă asigurați:

 • Asigurați-vă că câinele dvs. nu este grâu negativ, datorită faptului că, dacă este, nu se va distra cum să absoarbă pâinea de grâu
 • Asigurați-vă că orice fel de pâine pe care îl hrănești câinele dvs. cuprinde doar o parte foarte mică din dieta lor, 95% din dieta lor fiind constituită din alimente de câine de calitate
 • Încercați să obțineți o marcă de pâine care conține cea mai mică cantitate de zahăr posibil, datorită faptului că zahărul nu este absolut nimic, dar dăunător pentru câini
 • Asigurați-vă că orice marcă de pâine pe care o hrăniți nu conține stafide sau nuci, ambele care pot fi foarte dăunătoare pentru câini
 • Asigurați-vă că nu vă alimentați crustele de pâine pentru câini, deoarece nu au nicio valoare nutritivă

Ce pâine poate mânca câinii?

Înainte de a vorbi despre tipurile de pâine pe care câinele dvs. le poate mânca, să menționăm tipurile de pâine pe care câinii nu le pot mânca:

 • Stafide pâine: Stafidele pot provoca insuficiență renală și pot duce la moarte la câini
 • Ceapă și pâine de usturoi: Ceapa și usturoiul pot duce la deteriorarea celulelor roșii din sânge
 • Banana de pâine: Painea de banane include de obicei ingrediente cum ar fi chips-uri de ciocolata, iar ciocolata este extrem de periculoasa pentru caini si ar trebui evitata

Mai mult, și acest lucru pare aparent, dar crede-mă când spun că nu suficienți oameni să urmeze această orientare, nu-ți hrănești pâinea veche care are mucegai în ea! Orice mucegai care crește pe pâine prezintă un risc substanțial de toxicitate pentru câinele dvs. și, dacă nu veți mânca acele lucruri, nu există nici un motiv pentru care câinele dvs. trebuie să fie.

In loc de a avea câinele mânca pâine albă, cel mai bun tip de pâine pentru a hrăni câinele este întreaga pâine de cereale, datorită faptului că întreaga pâine de cereale nu conține componente care ar putea cauza probleme cu sanatatea cainelui tau daca este consumat cu moderatie.

Contribuie la faptul că pâinea din cereale integrale constă într-o cantitate decentă de fibre dietetice care ajută câinele atunci când vine vorba de defecare, înțelegi ce fel de pâine de a opta pentru!Pur și simplu în cazul în care câinele dvs. suferă de intoleranță la gluten, trebuie doar să încercați să vă hrăniți pâinea fără gluten.

Dacă lista de pâine nu este potrivită pentru a vă oferi câinii de mai sus, de fapt, v-ați lăsat cu câteva idei, încercați să oferiți câinii dvs. o pâine de dovleac și să vedeți cât de mult îi vor plăcea! Este perfect sigur pentru Fido să mănânce și el.

Cât de mult poate câinii să mănânce câinii?

Pentru a rămâne cât mai sigur posibil, și pentru a garanta că pâinea nu stomacul nu detresă cainelui, oferă doar câinele o pereche de biți dintr-o bucată de pâine maro fiecare acum și apoi ca un tratament (indiciu: da cainelui o mică bucată de pâine cu unt de arahide pe el ca un tratament).

Acesta este modul în care majoritatea proprietarilor de câini care o joacă în siguranță (din care eu am constat din) îmi place să fac, și nu am avut niciun fel de probleme.

Nu veți dori să dați câinelui dvs. o cantitate totală de pâine pentru a mânca, deoarece aceasta ar provoca pur și simplu dureri de stomac extreme și balonare, acesta din urmă fiind o problemă extrem de periculoasă la câini.

Câinii pot mânca aluat de pâine?

Răspunsul este un mare, gras NO!

Spre deosebire de aluatul de squash, care este foarte bun pentru câini, aluatul de drojdie trebuie păstrat cât mai departe de câine.

Dacă câinele dvs. primește aluat brut de drojdie, există o mare posibilitate ca acesta să se fermenteze în stomac și să devină extrem de toxic, chiar fatal.

Pe lângă preocupările de toxicitate, aluat de drojdie poate duce de asemenea la balonare gravă în stomacul câinelui și extinderea lor intestine, ceea ce poate provoca dureri severe, impreuna cu rupturile in stomac sau tractului intestinal.

Câinele dvs. poate începe, de asemenea, să vomite necontrolat dacă mănâncă aluat de pâine, începe să aibă convulsii și adesea chiar intra în comă.

Extinderea aluatului de pâine în stomacul câinelui dvs. va duce, de asemenea, la toxicoză de etanol, care are următoarele simptome (rețineți că aceste simptome pot apărea oriunde între 30 minute și 2 ore de la consumarea de către câine a unei cantități extreme de pâine) :.

 • S-a trecut gazul extrem.
 • Vărsături, adesea dorind să vărsăm, dar nu putem.
 • Deficiență și pierdere de coordonare.
 • Probleme de vezică urinară mai puțin frecvente.
 • Modificări comportamentale neașteptate.
 • Somnolenţă.
 • Anxietate.
 • În cazuri extrem de grave, atac de cord și moarte.

Dacă credeți că câinele dvs. a consumat de fapt aluat de pâine, trebuie să intrați imediat în contact cu medicul veterinar sau cu orice alt profesionist de îngrijire a câinilor pe care îl înțelegeți și aveți încredere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com