ByVaTon.com

Întrebări despre hrănirea câinilor

Câini de câine

Nutriția este un subiect fierbinte în rândul proprietarilor câinilor, așa că Expertul câinilor primește o serie de întrebări despre hrănirea câinilor. Împărtășește câteva acum.

Întrebări pentru vizitatori despre câini de hrănire

Cum pot să-mi îngădui câinele?

Am un Bulldog American de 12 luni. în prezent, am să-l hrănesc fiert curcan proaspăt și liver.I cred că el are nevoie pentru a pune pe greutate mai mult, astfel încât pot să-mi dea orice idei cu privire la ce să-i dea? Am lăsat un castron de alimente uscate pentru el în orice moment, dar el nu o va mânca. Nu sunt sigur ce altceva să fac.

~~ Shell

Expert Răspuns

Max Shell,

Realizarea hranei pentru câini este o idee minunată și timpul său a venit cu siguranță în lumina recentelor rechizite de mâncare.

Turcia fierbinte și ficatul sunt un început bun, dar puteți înlocui, de asemenea, carne de vită sau miel de sol pentru varietate. De asemenea, puteți spori această rețetă adăugând orez brun pentru carbohidrați și fasole verde pentru fibră. Dă câinele o zi cu zi canin multi-vitamine și vă va oferi mult mai mult de nutriție decât ar primi prin lipirea kibble simplu uscat. De asemenea, ar trebui să adăugați câteva picături de ulei de pește proaspăt la această masă o dată pe zi.

Pentru ai ajuta să câștige în greutate, trebuie doar să adaugi o masă suplimentară rației sale zilnice până când ajunge la o greutate sănătoasă pentru rama lui.

Vă mulțumim pentru o întrebare minunată!~ ~ Kelly

Va mânca pisica câinele meu?

Tocmai mi-am prins câinele însărcinat mâncând hrana uscată a pisicii. Va afecta ea sau puilor? Este același nume de marcă cu alimentele pentru câini, dar cu siguranță a fost amestecul pisicilor. Multumesc ~~ Nery

Expert Răspuns

Bună ziua Nery,

Nu e nimic Cunosc în mâncare de pisici, care este în mod special periculos pentru cainele tau, dar există încă unele motive pentru care nu ar trebui să-i permită să-l mănânce.

În primul rând, câinii și pisicile au nevoi nutriționale diferite, astfel că produsele alimentare sunt formulate special pentru specia lor. În cazul în care câinele a continuat să mănânce mâncare de pisici, mai degrabă decât mâncare pentru câini, ea va dezvolta malnutriție, deoarece ea nu ar fi primit echilibrul corect de proteine, grăsimi, vitamine și minerale de care are nevoie.

In plus, produsele alimentare pisica tinde sa fie mai bogat decât mâncare pentru câini, iar acest lucru duce uneori la un caz de scaune moi sau diaree plin cu sufletul la gură. Richer înseamnă, de asemenea, mai gustos, și dacă ea devine rasfatată cu mâncarea de pisici, ea poate refuza să-și mănânce mâncarea.

Dacă ai prins-o doar o dată mâncând mâncarea pisicilor, sunt sigur că va fi bine. Vă recomand să hrăniți pisica într-o altă locație pe care câinele dvs. nu o poate ajunge cu ușurință.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com