ByVaTon.com

Cele mai bune lăzi pentru câinii de artiști de evadare

Lăzile cele mai durabile nu sunt făcute din plastic!
Lăzile cele mai durabile nu sunt făcute din plastic! | Sursă

De ce scapă câinele meu de la cușcă?

Câinii sunt animale de pachet care au o dorință puternică de a fi cu tovarășii lor preferați: membrii lor de pachete, alias, familia lor. Unii câini au un pachet mai puternic decât alții. Ciobanii germani și Huskii siberieni sunt cunoscuți pentru faptul că suferă de anxietate atunci când sunt lăsați în pace și sunt adesea predispuși să distrugă lăzi și alte bariere care le împiedică de familia lor.

Conținerea acestor câini poate fi o problemă destul de mare; odată ieșiți din cutie, cel mai probabil se vor angaja în tot felul de comportamente nedorite, cum ar fi mestecarea pe covoare, zgârierea ușilor, urinarea sau pooping-ul în jurul valorii de, pacing, panting și latrat nesfârșit. Acestea sunt, în cele mai multe cazuri, simptome ale anxietății de separare. Câinele în aceste cazuri nu acționează din ciudat sau "să se întoarcă" la proprietar pentru că a fost lăsat singur. Mai degrabă, acestea sunt semne de primejdie sau o panică pură pentru ao pune doar și, prin urmare, câinele are nevoie de ajutor.

Este câinele meu scape din cauza anxietății de separare sau pur și simplu plictiseală?

Anxietatea de separare trebuie distinsă de o reticență pură care trebuie crăpată din cauza energiei excesive și a stimulării mentale slabe. Acești câini din urmă, în general, sunt plictisiți și doar caută modalități de a-și stimula mintea. Odată ce au ieșit din cutie, acești câini se vor simți liberi și își vor sărbători libertatea prin mestecarea și găsirea altor lucruri stimulative. Starea lor de spirit este departe de anxietate și plâns de un câine care suferă de anxietate de separare. În general, un câine care a scăpat dintr-o cutie din cauza plictiselii arată o capacitate de a se comporta atunci când exercițiile și nevoile sale de stimulare mentală sunt îndeplinite.

Un câine care suferă de anxietate de separare, pe de altă parte, suferă de fapt și nu din cauza lipsei exercițiilor fizice, ci pentru că se simte singur și se ciocnește în momentul în care proprietarul dispare. Îți ajută cu adevărat să-ți înregistrezi câinele atunci când ieși din ușă, ca să poți evalua mai bine ce se întâmplă cu adevărat în lipsa ta. Aveți un veterinar, un antrenor de câine sau un comportament de câine să aruncați o privire la înregistrare dacă nu sunteți sigur.În ambele cazuri, totuși, scăparea din cutie este plină de satisfacții. În primul caz, câinele plictisit se simte ușurat deoarece va avea acces la mai multe lucruri distractive de făcut, în cazul câinelui care suferă de anxietate de separare, el sau ea se va simți mai aproape de proprietar, pentru că există lucruri rămase în jurul acelui miros ca și proprietarul și el / ea poate zgâria ușa și să se angajeze în alte comportamente care duc la speranța că proprietarul se va întoarce.

În cazul anxietății de separare, câinele afectat va trebui tratat pentru aceasta. O cutie mai puternică poate apărea pentru a rezolva problema, deoarece câinele poate fi în imposibilitatea de a scăpa de cutie, dar nu se face nimic pentru a schimba în cele din urmă starea emoțională a câinelui. Cu toate acestea, unii câini se vor simți și mai panici în cutie, ceea ce poate duce în cele din urmă la comportamente mai stresante, cum ar fi linsul sau mestecarea pe sine, provocând răni înfricoșătoare. Dacă câinele dvs. scapă de cutie din cauza anxietății de separare, vă recomandăm să vedeți medicul veterinar și să vă consultați cu un comportament de câine. În cazurile severe, câinele dvs. poate necesita medicamente și un program de modificare a comportamentului bun.

În cazul în care câinele dvs. scapă de cutie și nu suferă de anxietate de separare, cel mai bun pariu este să găsești o cutie care să reziste acestor dinți și unghii și, desigur, mintea strategică. Îmi place să mă gândesc la câinii artiști de evadare ca pe câini extrem de inteligenți care au o minte creativă. Într-adevăr, ruperea dintr-o cutie este aproape ca rezolvarea unui puzzle în ochii lor, iar odată liberi, ei trebuie să simtă un sentiment de împlinire pur exorbitant. Acest lucru explică de ce o fac din nou și din nou și din nou ...

Cele mai puternice cutii pentru câinii de artiști de evadare

În cazul în care câinele dvs. a mestecat prin țesături, sârmă și cutii de plastic, s-ar putea să vă simțiți la capătul dvs. de inteligență. Puteți vizita magazinul dvs. de animale de companie numai pentru a găsi aceleași tipuri de cutii din nou și peste și, prin urmare, puteți începe să vă întrebați ce este următorul pas. Adevărul este că, de fapt, există o cutie mult mai puternică care a fost raportată pentru a opri câinii de a scăpa. O astfel de cutie, cu toate acestea, nu este adesea găsită ușor în magazinele de animale de companie, dar poate fi adesea găsită online. Care este numele unei asemenea cutii celebre? Se numește o cutie de aluminiu.

Lăzile din aluminiu sunt proiectate astfel încât să facă evadarea improbabilă, dacă nu chiar imposibilă. Deseori denumită "cutie de aluminiu", aceste cutii au adesea recenzii excelente de la proprietarii câinilor Houdini. Zinger, produce cutia Deluxe 4000 pentru caini de talie mare din aluminiu de calitate, care este usor, dar robust. Producătorul susține că este perfect pentru câinii care tind să distrugă și să scape din cutii de plastic sau de sârmă. Majoritatea acestor cutii sunt, de asemenea, excelente pentru călătorii, iar altele se întâlnesc și depășesc cerințele companiilor aeriene. În timp ce acestea costă în mod semnificativ mai mult decât un mediu plastic sau cutie de sârmă, aceste cutii oferă liniște, deoarece câinii nu pot scăpa. De asemenea, aceste cutii sunt susținute să dureze o viață! Adevărul este că, câinele se pune în pericol de fiecare dată când încearcă să scape din cutie - și odată, foarte probabil că îl așteaptă mai multe probleme, doriți să vă păstrați câinele în siguranță, confortabil și confortabil cu o cutie de aluminiu.

Un exemplu de cutie care va dura o viață.

Cool Runners Seria Pro Secure Aluminum Dog / Pet Travel / Cârpă de mașină, X-Large
Cool Runners Seria Pro Secure Aluminum Dog / Pet Travel / Cârpă de mașină, X-Large
Cumpară acum
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com