ByVaTon.com

Înțelegerea comportamentelor umilitoare ale câinilor

Umflarea poate provoca lupte cu câini

Sursă

Următorul cliche este destul de popular, probabil că un proprietar de câini ar dori să uite totul și să o anuleze din mintea celorlalți oameni odată pentru totdeauna. Aveți oaspeți pentru prima dată, casa ta miroase minunat, ați oferit o masă somptuoasă și acum vă stabiliți pe antrenor, arătându-i poze ale nunții tale recente. Apoi, după câteva secunde, Rover vine ca și cum ar fi cel mai natural comportament din lume, merge pe o frenezie în fața tuturor invitaților, bunicii și copiilor. Rar, ia-l pe Rover lângă guler și pleacă în cutie pentru o perioadă de timp.

Mai târziu, în acea zi, începeți să vă întrebați ce se întâmplă cu mintea lui Rover și credeți că poate a venit timpul să-l ucidem o dată pentru totdeauna. Dar așteptați, știați că umflătura la câini nu este întotdeauna sexuală? De aceea, neuterarea poate să nu rezolve problema așa cum era de așteptat (chiar dacă aceasta poate reduce semnificativ dacă este în mare parte efectul hormonilor). Deci, ce puteți face data viitoare? În primul rând, un pas bun este să încerci să afli exact ce se întâmplă în mintea lui Rover.

Cum de a reduce comportamentul

Îmbunătățirea acestui comportament jenant necesită determinarea motivului pentru care câinele se umflă în primul rând. De exemplu, în cazul în care un câine este umflat din hormoni raging, în conformitate cu Vetinfo, ulterioara poate reduce comportamentele umilitoare in 60% din cazuri. În cazul în care câinele vă va umfla, este posibil să doriți să determinați în ce condiții se comportă comportamentul. În cazul pernălor sau al altor jucării atunci când sunt lăsate acasă singur, un câine poate fi ajutat prin eliminarea unor astfel de obiecte și oferind jucării mai stimulative, cum ar fi Kongs umplute sau alte puzzle-uri. Cazurile severe pot necesita management medical cu medicamente.

Umflarea datorată unei atriude violente este un comportament nepoliticos la parcul câinilor și poate provoca lupte serioase cu câini. Acest comportament ar trebui descurajat, mai ales atunci când ceilalți câini nu sunt fericiți să se umfle. Și, evident, umflarea datorată unei iritații ar trebui investigată de un medic veterinar. Dar nu fi prea repede ca sa-ti etichetezi cainele, ca un rudimentar, poate fi si datorita stresului, excitarii, anxietatii si unii caini care se incadreaza doar in joc.

Cauze ale comportamentelor umflate la câini

Adesea proprietarii câinilor presupun că doar bărbații intacți se umflă, dar femeile surprinzător se implică și în acest comportament, uneori chiar și pe cele sparte! Acest lucru explică faptul că humpingul nu este întotdeauna comportament sexual, ci mai degrabă provine de la alte motive canine. Din pacate, pentru proprietarii de caini jenat, humping-ul este un comportament natural la caini, asa ca daca iubesti cainii, asta face parte din comportamentele lor canine, va trebui sa te descurci din cand in cand. Desigur, dacă știți ce poate provoca acest comportament, puteți să-l opriți după cum este necesar.

  • Comportamentul sexual

Desigur, pe partea de sus a listei se află comportamentul sexual, dar nu este atât de des de gândit. Da, bărbatul tău intact să fie trezit și să-și îndepărteze frustrările sexuale folosind animalul preferat sau alte animale nefericite care trăiesc cu tine. Acest lucru poate fi exacerbat în cazul în care există o femeie în căldură în apropiere, deoarece câinii de sex masculin par să simtă o femeie în căldură de până la 3-5 mile depărtare, în funcție de rasă și de direcția în care suflă vântul.Dacă te-ai căsătorit recent pe câine de sex masculin, nu te supăra dacă încă mai cochetează de ceva timp, deoarece durează ceva timp până când nivelul de testosteron scade. Dați-i un pic de timp, dar dacă comportamentul umilitor a fost în mare parte din asertivitate, așteptați ca acesta să nu dispară așa cum doriți.

În mod ciudat, femeile aflate în căldură se pot angaja și în comportamente umoritoare și nu contează dacă celălalt câine este o femeie. Acesta este un comportament destul de normal care este adesea văzut în gospodăriile multi-câine. Acest comportament nu poate fi numai sexual în sine ", ci poate fi și un semn al unei atitudini de căutare a statutului față de un alt câine.

  • Comportamentul bully

Și apoi avem câini care se hrănesc doar pentru a face un punct. Acest câine este uimitor pentru a spune celorlalți câini că este un bully Humping totuși, poate provoca lupte dacă celălalt câine nu este dispus să fie umpee. În cazul în care câinele este un om umilitor, trebuie să evaluați în ce context se întâmplă acest lucru. Totuși, rețineți că "dominația" câinelui este o explicație adesea folosită pentru multe comportamente la câini, care sunt pur și simplu cauzate de un câine care pur și simplu nu a fost învățat altfel. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți: Dominarea câinilor, mitul sau adevărul?

  • Joacă Comportamentul

Dacă vizionați cățelușele, veți observa că se vor angaja în comportamente umflate de la o vârstă fragedă. Acest lucru se face doar pentru a juca, deoarece ei practică comportamentele în care se vor angaja când vor crește la adulți. Principiul este același, cum ar fi jocul de luptă și jocul de vânătoare.

  • Comportamente obsesive compulsive

Uneori, câinii se angajează în comportamente umoritoare pentru a evita frustrarea. De exemplu, un câine care este lăsat acasă singur timp îndelungat, se poate angaja în comportamente umoritoare pentru a obține scutirea de la frustrarea lor. Dacă acest lucru este făcut destul de frecvent, există șanse ca acest comportament să devină un comportament obsesiv compulsiv, dificil de eradicat.

  • Mâncărime sau iritare

Cresterea cainelui nu provine intotdeauna din comportamentul sexual sau comportamentele asertive, uneori, unele iritatii locale pot provoca frustrare la caini si umflarea este o modalitate buna de a scapa de ea. Renunțați la ceva care se întâmplă mai jos, așteptând pielea iritată sau umflăturile neobișnuite. Luați în considerare acest lucru mai ales dacă dețineți un câine care nu sa angajat niciodată în comportamente humping înainte.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com