ByVaTon.com

Câinele gravide refuză să mănânce

Lab pe covor

Ce ar trebui să faceți atunci când câinele dvs. gravid refuză hrana pentru câini?

Problema: Dogul gravide refuză hrana pentru câini

Câinele meu refuză să mănânce noua hrană pentru câini pe care o avem pentru ea. Când vom pune alte mâncare, cum ar fi sosul sau sosul, va mânca cea mai mare parte din ea. Ea nu are nici o problemă să mănânce mâncare, ci pare să nu se intereseze de ea.

Celălalt câine de sex masculin își mănâncă toată mâncarea. Mă întrebam dacă nu mânca pentru că are o lună de sarcină.

Mulțumesc ~~ Sam

Expert Răspuns

Buna Sam,

Sunt de acord cu tine. Lipsa curentă a poftei de mâncare a câinelui dvs. este probabil legată de sarcină. Multi catelusi au tendinta de a-si pierde mancarea pentru o perioada de timp pana cand se adapteaza fluxului la nivelul hormonilor. Vestea bună este că trebuie să ajungeți la punctul în care câinele dvs. va începe să se simtă mai bine și va începe să mănânce din nou în mod normal. Poate chiar să experimenteze o creștere a apetitului ei pentru a compensa timpul pierdut.

Până când întoarce colțul, dă-i drumul și îi hrănește alimentele pe care îi place să le mănânce. Pentru a menține lucrurile mai hrănitoare, vă recomand să vă modificați mesele între pui fiert și orez brun, carne de vită și morcovi. De asemenea, încercați să oferiți vitaminele câinelui ei dacă puteți să-i luați. Acest lucru ar trebui să asigure că primește toate vitaminele și mineralele de care are nevoie.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. și noroc!

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com