ByVaTon.com

De ce ar începe un cîine instruit în casă în casă?

Adrienne este un fost asistent de spital veterinar, formator de câini certificat, consultant de comportament și autor al "Brain Training for Dogs".

Nu am` title=
Nu am vrut să spun asta! Promit! | Sursă

Un câine perfect pregătit în casă nu garantează că veți fi scutiți de curățarea accidentelor în casă pentru viața câinelui dvs. Există multe lucruri care se pot întâmpla, atât din perspectivă comportamentală, cât și din punct de vedere fizic, care ar putea sparge bulele dvs. de gândire că câinele dvs. nu va avea niciodată un accident în casă din nou. Dacă dețineți până acum un cîine perfect pregătit pentru casă, aveți de făcut unele activități de investigație pentru a afla care este declanșatorul. Împreună, vom examina câteva cauze potențiale pentru mișcările intestinale extra-albastre din casa dvs.

Întrebări importante de întrebat

Desigur, nu puteți să-l întrebați câinelui cu ce se ocupă, trebuie să vă transformați într-un fel de detectiv pentru a afla ce se întâmplă în viața lui Rover. Următoarele sunt câteva întrebări pe care ar trebui să le întrebați înainte de a vă arăta degetul și de a acuza Roverul sărac de a vă murdări pe covorul sau canapeaua iubită.

1. Ce hrănești? Orice schimbare recentă a dietei?

Dacă hrănuiți alimente ieftine din supermarket, acestea vor produce mai multe mișcări intestinale și mai frecvente. Din acest motiv, o hrană premium pentru câini, chiar dacă este mai scumpă, este mult mai preferabilă, deoarece mai mulți nutrienți sunt absorbiți și există mai puține deșeuri. Acest lucru înseamnă scaune mai mici și pe o bază mai puțin frecventă. Modificările bruște ale dietă pot provoca un stomac deranjat și un sentiment de urgență mai ales dacă ați trecut la un aliment de calitate inferioară, bogat în umpluturi și granule.

2. Cum este sănătatea câinelui dvs.? Ai verificat parazitii?

Există unele tulburări care pot provoca o creștere a mișcărilor intestinale. Unele tulburări intestinale pot provoca un sentiment de urgență cu scaune frecvente, care poate fi dificil pentru câinele dvs. să se mențină până când el este lăsat afară. Viermii intestinali sunt de asemenea o cauză pentru mișcări intestinale mai frecvente și ceva care ar trebui exclus. Toți câinii trebuie să aibă scaunele pentru câini verificați pentru paraziți cel puțin o dată pe an.3. Câinele dvs. suferă de anxietate de separare?

Unii câini nu se simt bine când sunt lăsați în pace. Luați în considerare câinelui dvs. un candidat de anxietate de separare dacă veniți acasă de la locul de muncă și găsiți mizeria în jurul valorii de acasă. Pentru a vă confirma cazul, înregistrați-vă comportamentul câinelui atunci când este lăsat singur: plânsul, ritmul, lătratul, urlarea, gâfâindul, săpatul și bătăile sunt toate semne potențiale de anxietate de separare.

4. Câinele dvs. începe să îmbătrânească?
Unii câini în vârstă dezvoltă o afecțiune cunoscută sub numele de "disfuncție cognitivă a caninului", versiunea de câine a bolii Alzheimer. Câinii afectați pot avea dificultăți în mai multe sarcini, iar formarea de olita este una dintre ele. Câinele dvs. poate uita cum să meargă afară sau să vă dea semne pe care trebuie să meargă.

5. Orice nou stres, schimbări recente, câini noi, membri de familie noi?
Orice stresant, adăugat la mediul unui câine, poate provoca o regresie în pregătirea casei. Nu este neobișnuit ca un câine bine instruit în casă să aibă un accident într-o casă nouă imediat după mutare. Un câine poate fi chiar supărat dacă un câine nou este adăugat la o casă sau dacă există oaspeți sau un copil nou. Păstrarea câinelui pentru aceste accidente va agrava doar anxietatea pe care o simte câinele.

6. L-ai lăsat prea mult timp înăuntru?

Acest lucru poate fi evident, dar cu siguranță merită menționat. Dacă sunteți la serviciu toată ziua și o întârziați, nu este vina câinelui dvs. pentru murdărirea în casă. Câinii nu ar trebui lăsați la domiciliu prea mult și dacă acest lucru este cazul dvs., este mai bine să angajați un animal de companie sau un cățel, astfel că câinele dvs. este liber să meargă afară, dacă este necesar. Fiți siguri că dacă câinele dvs. este bine instruit în casă, el va fi încercat să-l păstreze atât cât nu putea decât să ajungă la un moment dat, unde nu mai putea să-l mai păstreze. El este ultimul care este vina într-un astfel de scenariu.

Acestea sunt câteva lucruri care se pot întâmpla în viața câinelui tău răsfățat. Niciodată nu vă certați câinele bine instruit în casă pentru murdărire în locuința dvs.: este foarte probabil că se întâmplă ceva și că nu se face definitiv din păcate.

Pentru citirea ulterioară

  • Câine Upset remedii stomac acasă
    Aflați câteva remedii simple și eficiente pentru a trata stomacul stânjenit al câinelui dvs., proaspăt din cămara bucătăriei dvs.!
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com