ByVaTon.com

Pungile de ceai din plante pentru băuturi și ceaiuri sunt detoxifierea perfectă pentru câini

Woof & Brew Pungi de ceai din plante sunt detoxifierea perfectă pentru câini

Bătătură Pungile de ceai din piramide pe bază de plante Brew pentru câini au produs rezultate uimitoare pentru câini de la lansarea lor la Crufts în 2013.

Amestecul Adult de 28 de zile de la Woof Brew este perfect "detox pentru câini", purificarea ușoară a unui sistem de câine, restabilirea nivelurilor de energie și încurajarea hidratării bune.

Bătătură Pungile de ceai din piramida de plante unificate din frunze în vrac pentru câini sunt preparate la fel ca ceaiurile umane și servite la rece, fie în castron pentru câini, fie turnate peste mâncare. Ele au produs rezultate uimitoare pentru câini de la lansarea lor la Crufts în 2013.

Compania britanică a asigurat mai mult de 300 de comercianți cu amănuntul în Marea Britanie, care acum stochează întreaga gamă de ceaiuri pe bază de plante și multe cafenele prietenoase pentru câini au început să le servească pentru a vizita câini.

Dar ceaiul de câine a luat nu numai Marea Britanie de furtună, Woof Ceaiurile de ceai din Cehia de plante sănătoase sunt acum disponibile în Olanda, Italia, Grecia, Spania, Finlanda, Germania, Belgia, Canada, iar noii distribuitori în 2015 includ Mexic, America și Asia.

Ingredientele din pachetul pentru adulți Doggy Detox sunt:

  • Calendula este bogată în vitamina A și în uleiurile esențiale care se combină pentru a ajuta la menținerea unui sistem imunitar sănătos. Cu cât este mai puternic sistemul imunitar, cu atât riscul de infecții și alte boli este mai mic.
  • Mărul conține multe minerale și aminoacizi care au proprietăți antioxidante. Sa demonstrat, de asemenea, că are o acțiune antimicrobiană, așa cum ar fi Calendula, va beneficia de sistemul imunitar și va ajuta la prevenirea infecțiilor și bolilor.
  • Dandelionul este bogat în minerale și vitamine, iar proprietățile sale de sănătate au fost cunoscute de plante medicinale arabe încă din secolul al X-lea. Are un conținut ridicat de antioxidanți, care împreună cu acțiunea ușoară a diurezei ajută la eliminarea toxinelor și a impurităților din organism.
  • Ginseng a fost folosit în China pentru mai mult de 500 de ani ca o planta care ajută la energizarea corpului fizic, echilibrarea sistemului imunitar și promovarea clarității mentale și a sentimentului de bunăstare.
  • Skullcap este o plantă cu vitamine ambalate, cu proprietăți pronunțate de calmare a nervilor. De asemenea, are o acțiune naturală antiinflamatoare, contribuind la reducerea anxietății și a agitației.


Preparatele aprobate veterinar sunt în siguranță, fiecare amestec unic conține ierburi de frunze de înaltă calitate, bogate în antioxidanți, vitamine, minerale și substanțe nutritive, care sunt concepute special pentru a susține câinii în a duce o viață fericită și sănătoasă.

Timp de secole, câinii au fost auto-medicativi, consumând anumite flori și plante pe care le știu instinctiv că sunt bune pentru ei. Acum cu Woof Amestecurile de paine, ambalate in pungile de ceai piramide biodegradabile, fac ca ingrijirea pentru sanatatea generala a cainilor sa fie la fel de usoara ca punerea ceainicului.

Steve Bennett, director general, dar, de asemenea, cunoscut sub numele de "câine de vânzare", de Woof Brew a comentat că "gama noastră a coborât extrem de bine cu proprietarii câinilor. Din ce în ce mai mulți oameni caută produse naturale și sănătoase pentru câinii lor și ceaiurile pe bază de plante sunt 100% naturale, fiind simplu de servit și rentabile "

Gama actuală este formată din șapte amestecuri - Adult, Senior, Skin Coat, Performanță, respirație proaspătă, peluze Ha-pee (care împiedică petele de urină brună pe peluze) și Posh Pooch. Fiecare amestec este disponibil în pungi de 7 zile sau 28 de zile. O pungă de 28 de zile conține 28 pungi de ceai cu piramide pentru câini, fiecare pungă de ceai de câine făcând un litru de perfuzie.

Bătătură Brew Dog Ceai poate fi achiziționat online de la Best Pet.

Cumparati Woof Ceaiul de ceai de la cel mai bun animal de companie acum

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com