ByVaTon.com

Ieșirea din inel - crustacee 2016 partea a doua

Crufts este vorba de câini, nu doar de cei care au furat și au pregătit pentru inelul de spectacol. Micuții, cei mari, cei bătrâni, cei tineri, cei salvați, cei care lucrează, cei care trăiesc în viață și cei normali, cei obișnuiți, precum cel pe care-l sforăiți pe canapeaua de acasă.

Este un spectacol, dar nu este vorba doar de prezentare.

Este vorba despre cumpărături.

Există tarabe care vând aici tot ce ai putea gândi vreodată pentru câinele tău și multe pe care nu le-ai fi vrut. Pooch-ul tău are propriile halate? Dulap personalizat? Vierme pentru poo? Nu? Apoi, în mod clar le neglijezi și trebuie să scoți cardul de credit afară!

Crufts este plin de lucruri pe care nu ți-ai cunoscut niciodată câinele!

Crufts este plin de lucruri pe care nu ți-ai cunoscut niciodată câinele!

Tu ce mai faci? Aveți propriile prosoape de ceai, coșuri de ceai, poze, perne, figurine, pături și suporturi pentru rulouri cu rasa preferată? Este garderoba ta lipsită de tricouri de comedie despre câinele tău sau o pungă acoperită într-o gustă dar colorată de montaj de canini? Da? Apoi trebuie să te duci acolo și să-ți pregătești casa și garderoba.

Dacă nu sunteți` width=

Dacă nu sunteți o persoană cu pisică complet nebunată, înainte de a merge la Crufts, veți fi în momentul în care plecați!

Este vorba despre Clubul de Kennel.

Nu se prezintă doar. Știați că conduc o rețea extinsă de salvare? Furnizați sfaturi despre cum să cumpărați un catel bun de calitate și să evitați fermierii căței? Au creat un program pentru a ajuta atât crescătorii, cât și noii proprietari să-și socializeze noii câini pentru a se asigura că sunt capabili să facă față vieții moderne. Rulați agilitatea, competițiile de bilete, studiile de lucru și schema Young Kennel Club pentru a încuraja copiii în lumea câinilor? Evident, există și alte modalități de a intra în activități cu câinele dvs., dar KC au aproape toate bazele acoperite și sunt undeva pentru a începe!

Clubul Kennel organizează mult mai mult decât arată câinele.

Clubul Kennel organizează mult mai mult decât arată câinele.

Este vorba de salvare.

A fost o prezență de salvare uriașă la spectacol. Toate centrele mari au fost acolo (chiar și Protecția Pisicilor au avut un stand - dar, sensibil, nici o pisică reală!), Vorbind cu publicul, educându-i despre responsabilitatea cu privire la câini și încurajându-i să ia în considerare salvarea. Amintiți-vă că nu toți cei de la Crufts vor avea un câine, mulți oameni îl folosesc ca o modalitate de a afla mai multe despre ei. Cele mai multe cluburi de rasă din clubul Kennel Club execută servicii de reședință pentru rasa lor, iar multe dintre ele au fost pe Discover Dogs și chiar chiar pe ringuri. Dovedind că "arată oamenii" nu sunt doar în ea pentru câinii lor, ci pentru toți. (Mai ales!).

Mesajul de salvare a unui câine, mai degrabă decât de a cumpăra un cățeluș, a fost difuzat tare și puternic la Crufts 2016.

Mesajul de salvare a unui câine, mai degrabă decât de a cumpăra un cățeluș, a fost difuzat tare și puternic la Crufts 2016.

Este vorba despre organizații de caritate.

Fiecare caritate de câine pe care ați auzit-o vreodată și pe care nu ați avut-o, ați fost acolo. Cei care ajută câinii din această țară, o mulțime care ajută câinii în străinătate și multe altele care îi fac pe câini să ne ajute, nu invers! Am auzit cu toții de câinii de ghid, ci despre câinii auditivi, câini de sprijin și câini de detectare medicală. Ca să nu mai vorbim de câinii de foc și de poliție care erau acolo. Unele dintre aceste organizații de caritate își cresc câinii, dar mulți îi iau de la salvare și îi pregătesc. O victorie reală.

Există o prezență caritabilă la Crufts.

Există o prezență caritabilă la Crufts.

Este vorba despre oameni.

Și toate modurile în care ne putem distra și construim relații bune cu câinii noștri. Puteți urmări agilitatea cu totul, de la omniprezentele Collies până la mici pomeraniane și cruci, de toate formele și dimensiunile. Puteți viziona demonstrații de câine de lucru, câini de sprijin ajutându-i pe proprietarii lor, câini de poliție să prindă băieții răi și, desigur, câinii de dans în toate stadiile de expertiză.

toți câinii

Sunt mult mai multe lucruri pentru Crufts decât pentru controversa capcana a pedigree-ului și aș îndemna pe oricare iubit de câine să meargă cel puțin o dată să o experimenteze.

Avem nevoie de oameni obișnuiți obișnuiți, care să nu se afișeze în mod obișnuit, să țină accentul spectacolului asupra câinilor în toate manierele lor și să asigure că strălucirea opiniei publice strălucește pe inelele de spectacol, care este singura modalitate de a păstra excesele și extremele crescătorilor și judecătorilor sub control.

Dar aduceți-vă cardul de credit și pantofii sensibili!

Puteți să mă urmați pe Twitter- @ cat_the_vet și să mă găsiți pe FaceBook-Cat_The_Vet

>
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com