ByVaTon.com

Bine, rău și (drăguț, dar) urât! Crufts 2016 partea unu

Acesta este primul din cele două bloguri despre Crufts 2016. Spectacolul este masiv, nu aș putea să acoperim totul într-o singură lucrare! Aici mă concentrez asupra "nucleului" Crufts, a câinilor pedigree și a aspectului care arată. De fapt, se întâmplă o întreagă grămadă, ai putea petrece destul de ușor întregul weekend aici și nu vezi un singur câine într-un inel.

Zonele pentru rundele inițiale de judecată la marginea stadiului masiv al Crufts, trebuie să parcurgi o cale destul de mare de a le găsi. Aici vedeți (puțin plictisit), nuci și șuruburi ale lumii care arată.

O grămadă de câini de o singură rasă se aliniază în jurul marginii și o doamnă sau un chap în dubiu tweed stă în mijlocul conducerii spectacolului. Apoi le dau o dată o dată rapid, un pic de masaj în spate și îi trimit să treacă la spatele gama. Acest proces, dacă vă deranjează să vă agățați, durează o jumătate de oră și apoi un câine, care nu seamănă foarte mult cu ceilalți, este încoronat câștigătorul. Huzzah! Apoi continuă să o facă din nou și până când se va alege cel mai bun din întregul spectacol. Simples.

Judecând în acțiune! Palpitantă! Judecătorii câinilor par să aibă o abordare foarte unică a modei!

Judecând în acțiune! Palpitantă! Judecătorii câinilor par să aibă o abordare foarte unică a modei!

Lucrul care mi-a lovit a fost cât de bine s-au comportat toți câinii, în realitate fiecare. Ei au așteptat în liniște, i-au permis un străin complet să se descurce, să nu latreze sau să-i înjunghie pe ceilalți câini și s-au concentrat în totalitate pe mâna lor. Foarte impresionant! Doresc doar ca cei pe care îi văd în viața mea de lucru să fiu la fel de bine! Mi-ar face treaba mult mai usoara.

Câini puternici, puternici, ca Rotties și Mastiffs, au fost controlați de conduceri mici, fără hamuri care transformă un câine într-un cărucior de picior aici!

Uită-te la acest băiat superb! Cel puțin 50 kg de mușchi pur controlate pe un mic plumb. Acesta este un câine bine instruit!

Uită-te la acest băiat superb! Cel puțin 50 kg de mușchi pur controlate pe un mic plumb. Acesta este un câine bine instruit!

Și asta nu a fost doar în inelul de spectacol, ci și în mulțime.

Ca iubitor de câine, a fost de asemenea o plăcere absolută de a vedea atât de mulți în această stare superbă - blănuri strălucitoare, frumoase musculare și nu una grasă la vedere, cu excepția laboratoarelor de spectacole unde "condiția extra" pare a fi o condiție prealabilă !)

Cât de frumoase sunt Labradorii care lucrează în ring? Doar frumos

Cât de frumoase sunt Labradorii care lucrează în ring? Doar frumos

Clubul Kennel și lumea spectacolului intră în critică imensă, mai ales în acest moment al anului, dar de fapt multe aspecte ale câinilor - comportamentul lor și relațiile cu proprietarii lor sunt, de fapt, mult mai bune decât cele ale proprietarului de câine "mediu".In orice caz.

Ziua mea nu era perfectă și am văzut lucruri care mă îngrijorează cu adevărat.

Să vorbim despre nas sau despre lipsa lor.

Câinii cu fața plată suferă pentru aspectul lor. Nu se poate scăpa de acest fapt. Ei nu pot respira, de asemenea, ei nu pot exercita la fel de ușor ca un câine cu un schnoz de dimensiuni decente, acest lucru nu este în discuție. Cu toate acestea, ei nu merg nicăieri în curând și majoritatea acestui tip de rasă, pe care o văd în clinica mea, au un fel de formă în fața lor. Nu este perfect, dar ar putea fi mai rău. Ar putea arăta ideal ca Clubul de Kennel.

Iată o imagine a unui pug din secțiunea Discover Dogs din Crufts, unde oamenii pot să întâlnească câinii și să afle despre rase. Fața acestui câine este atât de netedă, dacă se ridică pe perete, nu ar putea respira. De ce ar trebui să arate așa? Nu exista nici un beneficiu pentru caine! Un pic de capacitate nazală ar fi așa de rău?

Acest chip sărac de câini este atât de plat încât ai putea să-l ții pe un conducător împotriva lui. Eu doar nu` width=

Acest chip sărac de câini este atât de plat încât ai putea să-l ții pe un conducător împotriva lui. Nu înțeleg de ce trebuie să arate așa! Ar fi așa de rău un pic de nas?

Devine mai rău.

Cea mai mare dezamăgire a zilei pentru mine era păstorul german, care a fost încoronat cel mai bun din rasă. Sincer, m-am gândit că ne-am mutat de la spate ca niște tobogane. Această conformație va duce doar la displazie de șold, probleme de coloană vertebrală și o moarte timpurie datorată incapacității de a merge. De fapt, acum văd rareori GSD-urile atât de extreme în "lumea reală" și am fost super surprinși și foarte trist pentru a vedea că sunt vii și bine în inelul de spectacol. Ceea ce merge doar pentru a arăta cât de îndepărtat este de la realitate.

A fost o rușine adevărată. Pentru ca acest câine să fie încoronat

A fost o rușine adevărată. Pentru ca acest câine să fie încoronat "cel mai bun" al rasei sale cu o spate de genul asta arată că unii judecători au un drum lung de parcurs înainte de a pune sănătatea unui câine înaintea "standardului de rasă"

Cu toate acestea, aceste aspecte, deși semnificative, reprezintă doar o mică parte a câinilor pedigree care se prezintă la Crufts 2016. Marea majoritate pe care am văzut-o erau câini fericiți, sănătoși, bine comportați, bine socializați și foarte bine iubiți, pe care mi-ar plăcea să le clinica mea și asta trebuie să ne amintim!

Puteți să mă urmați pe Twitter- @ cat_the_vet și să mă găsiți pe FaceBook-Cat_The_Vet

>
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com