ByVaTon.com

Lincolnshire șopârle șansa de a se califica pentru crufts

Lincolnshire Scruffs șansa de a se califica pentru Crufts

Scruffts, concursul favorit al națiunii pentru câinii încrucișați, cu o finală organizată la Crufts, vine în Lincolnshire în iunie. 

Scruffts, competiția care oferă câinilor încrucișate șansa de a concura în arena principală la Crufts, caută câini de top locali, deoarece vine vorba de show-ul All About Dogs de la Lincoln Showground din Grange-de-Lings, lângă Lincoln, sâmbătă, 6 iunie.

Câinii și proprietarii care concurează la căldură speră să ajungă la finala de clasă, care se desfășoară la Discover Dogs la ExCeL London în octombrie, și de acolo șase câini norocoși încrucișați se vor califica pentru Crufts 2016.

Toți câinii încrucișați și câinii de rasă mixtă din zonă sunt invitați să participe la concursul Dog of the Year, sponsorizat de James Wellbeloved, unde sunt binevenite toate formele, mărimile și vârsta câinelui.

Fiecare câine intrat în competiție va avea câteva minute pentru a orbi pe judecători în una sau mai multe dintre cele șase categorii de concurs: Cel mai frumos câine încrucișat, Cea mai frumoasă cățelă încrucișată, Cel mai bun prieten al copilului, Crucea de aur Oldie, Schema de clasă. Pentru criteriile de intrare pentru fiecare clasă, vizitați scruffts.org.uk.Caroline Kisko, secretar al Clubului de Kennel, care a organizat concursul, a declarat: "Scruffts sărbătorește povestirile dragostei, companiilor și adesea eroice ale câinilor încrucișați ai națiunii noastre și ridică bani pentru Kennel Club Charitable Trust, ceea ce face diferența pentru câini prin finanțând o mare varietate de activități, de la sprijinirea cercetării în domeniul bolilor canine la inițiativele de bunăstare.

"Competiția distractivă este perfectă pentru ca întreaga familie să se poată bucura și este o modalitate excelentă de a socializa câinii și de a se întâlni cu alți iubitori de câini din zona dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vedem minunatele încrucișări din Lincolnshire în acțiune. "

Înscrierea pentru concurs începe de la ora 11:00 și competiția începe la ora 13:00. Introducerea unui câine în Scruffts costă doar 2 lire sterline pe clasă și toți banii de intrare vor fi împărțiți între Kennel Club Charitable Trust și organizația caritabilă All About Dogs. Nu este nevoie să introduceți în avans, pur și simplu, întoarceți-vă ziua.

Revista dvs. de câini este sponsorul media al competiției pentru cel de-al patrulea an de funcționare, ceea ce înseamnă că câștigătorii fiecărei călduri vor primi nu numai bunele delicii ale lui James Wellbeloved, ci și o copie a celei mai recente reviste Dog Your Dog.

Pentru mai multe informații despre concursul Câine de Anul Scruffts Family Crossbreed, vă rugăm să vizitați https://scruffts.org.uk.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com