ByVaTon.com

Uleiul de arbore de ceai folosește pentru câini

Uleiul de arbore de ceai utilizează pentru câini

Ulei de arbore de ceai este cunoscută pentru numeroasele sale aplicări la om. Cu toate acestea, cei care caută metode naturale pentru a trata starea de sănătate a câinelui, ar trebui să știe că acest remediu este potrivit împotriva numeroaselor tulburări.

Este un ulei esențial obținut prin distilarea frunzelor din Melaleuca alternifolia copac, originar din Australia și utilizat pe scară largă de aborigenii acestei zone. Din fericire astăzi, distribuția sa este foarte largă și poate fi accesată cu ușurință. Vrei să știi totul ulei de arbore de ceai foloseste pentru caini? Apoi, nu ratați acest articol AnimalWised.

Ulei de arbore de ceai împotriva paraziților externi

Există numeroase remedii pentru domiciliu purici la câini și unul dintre cele mai renumite este achiziționarea ulei de arbore de ceai. Acesta este un lucru care nu ar trebui să ne surprindă pentru că această substanță naturală este, de asemenea, foarte eficientă trata parazitii externi. Nu vorbim numai despre purici, ci și despre căpușe și ciuperci.

Ulei de arbore de ceai este antiseptic și fungicid, deși trebuie să știți că acționează foarte repede împotriva puricilor, dar că atunci când vine vorba de ciuperci, aplicarea sa trebuie să fie mai periodică până când va eradica complet infestarea. Acest lucru se va întâmpla deja dacă vom folosi medicamente convenționale.

Ulei de arbore de ceai pentru pielea câinelui

Alte proprietati importante ale uleiului de arbore de ceai sunt cele ale acestuia bactericide, vindecare și antiinflamatoare. Prin urmare, acesta va fi indicat în numeroase condiții de piele.

In orice caz, aceasta nu trebuie utilizată dacă există răni deschise. Este un remediu excelent pentru a susține procesul de vindecare odată ce rana a început deja să se vindece, dar nu și atunci când pielea nu sa regenerat complet. Datorită acțiunii sale bactericide în prevenirea apariției infecțiilor locale și a acțiunii sale antiinflamatoare, aceasta diminuează durerea, umflarea și pruritul.

Utilizați ulei de arbore de ceai în baia câinelui

Uleiul de arbore de ceai este foarte deodorant, deci este o idee excelentă să o includeți în dumneavoastră câine de baie.Datorită includerii câtorva picături de ulei, putem observa rezultate mai bune, mai durabile, mai ales în ceea ce privește mirosul frumos. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că acest remediu natural nu va eradica toate mirosurile mirositoare ale câinelui dvs. Le va face mai subtile.

Pot să folosesc șamponul pentru copaci de ceai pe câinele meu?

Trebuie să utilizați întotdeauna un șampon prietenos pentru câini. Puteți amesteca uleiul de arbore de ceai cu șamponul obișnuit pentru a încorpora beneficiile în rutina lor de scăldat. Un șampon pentru arbori de ceai pentru oameni nu este însă potrivit.

Cum se aplică ulei de arbore de ceai pe câini

Trebuie să stabilim că, deși acesta este un produs natural și benefic, acesta nu trebuie administrate oral. De fapt, acest tip de administrare nu este recomandat la om, de asemenea, datorită domeniului său terapeutic îngust (riscurile tind să depășească beneficiile).

Un raport emis în ianuarie 2014 în Jurnalul Asociației Medicale Veterinare Americane au colectat numeroase cazuri de toxicitate cauzate de ulei esential de arbore de ceai atat la caini cat si la pisici, aceste cazuri fiind caracterizate de urmatoarele simptome:

  • Slăbiciune
  • Letargie
  • Lipsa de coordonare
  • Creșterea salivării
  • Tulburări musculare

Acest lucru înseamnă că nu putem profita de proprietățile uleiului de arbore de ceai pentru a ne ajuta câinele? Nu, ceea ce ne spune este că poate fi aplicat numai extern și trebuie întotdeauna diluat, obținând în final o concentrare care este cel mult 1%.

Ai folosit ulei de arbore de ceai pe câinele tău? Erați mulțumiți de rezultate? Spune-ne în comentariile!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com