ByVaTon.com

Băiatul cu o stare musculară rară găsește o nouă forță de la câine cu trei picioare

Owen Howkins, în vârstă de 9 ani, suferă de o boală rară de mușchi numită sindrom Schwartz-Jampel. Potrivit tatălui lui Owen, Will Howkins, mușchii lui Owen sunt "întotdeauna în stare de tensiune, nu se relaxează niciodată". Ca rezultat, Owen are un echilibru limitat. Muschii lui rigizi cer ca el să folosească un cadru de mers pe jos pentru a muta distanțe scurte și un scaun cu rotile pentru ceva mai mult. Owen suferă în mod stoic durerea zilnică, ca urmare a mușchilor săi cramboși. În ciuda tuturor acestor lucruri, când Owen vorbește despre cel mai bun prieten al său, Haatchi, un păstor anatolian salvat, o face cu un zâmbet pe față și o dragoste copleșitoare pentru câinele care la făcut "încrezător".

Povestea inspirativă a lui Owen a fost dată pentru prima dată în 2013. Acest premiu câștigat de video poate fi văzut mai jos, așa cum este distribuit pe YouTube de către un băiat și câinele lui. Owen descrie povestea lui Haatchi: "Haatchi a fost legat de o linie de cale ferată și a fost lovit de un tren în nordul Londrei ... RSPCA la găsit și apoi Ross și James l-au adoptat. Apoi sa simțit rău și apoi a venit la noi ... El se ocupă de mine. "Desenele lui Owen însoțesc această poveste în mișcare transformându-l într-o poveste emoțională pe care trebuie să o vezi pentru a înțelege pe deplin.

Legătura dintre Owen și Haatchi a fost imediată și de-a lungul vieții. Colleen Drummond, care a văzut câinele pe Facebook, la descris ca fiind "incredibil de uimitor ... electric ... spiritual". În timp ce Owen spune că Haatchi și-a schimbat viața.

Perechea a fost nominalizată și a câștigat premiul Crufts `Friends for Life` din 2013. A fost o experiență copleșitoare pentru Owen, dar numai începutul uimitoarei sale aventuri.

Recent, The Telegraph a raportat că ultimul videoclip al lui Owen și Haatchi a inspirat o continuare (și mai văzută mai jos) și a fost lansată o carte bestselling numită "haatchi și puțin b" (așa cum este cunoscut și Owen). În acest an, Owen a fost ocupat cu interviuri radio și apariții de talk-show. De asemenea, a primit cărți poștale de susținere din întreaga lume. El descrie experiența ca fiind "uimitoare". De fapt, fiecare parte a acestei povestiri este uimitoare. Doar încercați să treceți prin videoclipurile de mai jos fără să vă simțiți inspirați de acest duo curajos.

Haatchi și Little B se întorc în videoclipul inimaginabil ...Această poveste a fost selectată pentru seria noastră: "Povestiri de căldură pentru vacanța voastră".

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, trebuie să vizitați sau să-i sunați pe medicul veterinar - acestea sunt cea mai bună resursă pentru a vă asigura sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com