ByVaTon.com

Cum sa-ti faci propriul respingator pentru purici de casa

Cum să-ți faci propriul respingător de parExistă sute de remedii de respingere a puricii de casă pe internet. Nu este frumos să ai produse despre care știi că sunt economice, în comparație cu spray-urile și pulberile disponibile comercial, adesea toxice? Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți și să vă asigurați că produsul uzat împotriva respingerii împotriva puricii este, de asemenea, sigur și eficient. Când vine vorba de respingerea puricii de pe animalele de companie (și mă refer la păsări, câini, pisici și pești), se poate presupune că toate ingredientele naturale și pe bază de plante sunt obligate să fie în siguranță. Cu toate acestea, multe uleiuri esențiale și produse pe bază de plante sunt de fapt toxic

la animale și uneori chiar fatale. Verificați întotdeauna cu medicul veterinar dacă aveți îndoieli cu privire la un produs.

Sunt eficace repellentele pentru purici?

Înainte de a-mi adresa întrebările cu privire la "cum să-ți faci propriul respingător pentru purici de casă", trebuie să ții în considerare eficacitatea acestor produse. Răspunsul, pur și simplu pus, este că eficacitatea lor depinde de persoana care o folosește, precum și de scopul pe care trebuie să-l servească. Fiecare animal de casă este diferit, ca și proprietarul și proprietatea în care trăiește - deci ceea ce funcționează pentru unul nu se va putea lucreaza pentru altul. Acestea fiind spuse, există multe ingrediente naturale pe care le puteți folosi pentru a face un spray de casă împotriva respirației împotriva puricii. Unele dintre uleiurile esențiale comune utilizate includ:

  • Ulei de eucalipt
  • Ulei de mentă
  • Ulei de arbore de ceai
  • Ulei de trandafir
  • Cedru
  • Citrus sau
  • Uleiuri esențiale de grâu

Aceste uleiuri pot fi amestecate cu puțină apă și umplută într-o sticlă de pulverizare. Mirosurile lor respingă puricii și le puteți pulveriza cu ușurință pe toate animalele de companie, precum și pe mobilierul de uz casnic, pe așternuturile pentru animale de companie și alte locuri locuite de animale de companie.

Dacă doriți să încercați oricare dintre uleiurile de mai sus, căutați-le pe Amazon, așa cum am făcut aici.

Căști de prăjit de casă

În afară de sprayurile menționate mai sus, puteți utiliza și capcane de purici pentru a elimina puricii. Iată o tehnică simplă: Luați un castron de apă caldă și adăugați cantități adecvate de săpun lichid de mână în el. Așezați vasul la poalele patului unde dormiți cu o mică lampă lângă el. Puricii sunt atrasi de căldura luminii și cad și se îneacă în capcană. Dacă în prezent suferiți de mușcături de purice pe brațele sau picioarele dvs., aplicați ulei de arbore de ceai sau cremă de hidrocortizon pentru a calma mancarimea.

În afară de aceste remedii de origine este esențial să vă cu vid în mod regulat casa, având grijă deosebită pentru a ajunge sub paturi, canapele și în spatele pieselor de mobilă. De asemenea, curățați / spălați saltelele, foile de pat și izvoarele pentru a elimina ouăle de purici. Se curăță praful și uscați perdelele și tapițeria. Utilizați pulberea de pământ de diatomee și pulberea de Borax pe covoare, covoare și podele înainte de a aspira. Dacă este necesar, curățați zonele de sub planșeele de podea. Cel mai bine este să păstrați copiii și animalele de companie departe atunci când folosiți aceste tehnici de curățare deoarece boraxul poate irita pielea și ochii.

Asigurați-vă că vorbiți cu medicul veterinar cu privire la căile de atac împotriva căldurii respingătoare pentru animalele de companie. Uneori, trebuie să luați în considerare mărimea / greutatea animalului dvs. de companie și să folosiți produsele în consecință. De exemplu, unii proprietari de animale de companie au văzut rezultate excelente prin adăugarea unui pic de usturoi la hrana animalelor de companie. Cu toate acestea, alții sunt de părere că usturoiul și ceapa sunt toxice pentru animalele de companie. În orice caz, este întotdeauna cel mai bine să consulte un medic înainte de a utiliza orice remedii acasă, doar pentru a fi pe partea de siguranță.Băutură de drojdie și oțet de cidru de mere sunt alte două ingrediente naturale care au demonstrat rezultate bune în respingerea puricilor. Ambele pot fi adăugate în cantități mici în apa de băut a animalului de companie pentru a-și crește imunitatea în mod natural. Unii proprietari de câini / pisici preferă de asemenea să utilizeze oțet de cidru de mere în formă diluată ca o clătire finală pentru animalele de companie după scăldat. Nu numai că acest remediu dă o strălucire naturală sănătoasă hainei sale, ci ajută să respingă puricii. În afară de aceasta, puteți merge, de asemenea, pentru șampoane din plante, cum ar fi eucalipt, lavandă, germaniu și șampone de lămâie sau copaci de ceai pentru băile de casă. Acestea sunt ambele ideale pentru respingerea puricilor și a căpușelor. Puteți, de asemenea, să-ți faci propriile gule de respingere a puricii de casă, prin scufundarea colierelor obișnuite de purici în uleiuri esențiale precum geranium, cedru sau lavandă.

Unele remedii naturale împotriva respingătoarelor împotriva puricii

Următoarea remediu împotriva respingerii de către purici poate fi utilizat pe câini, dar nu trebuie utilizat pe pisici sau pisoi:

  • Luați 15 la 20 de lămâi, le tăiați în jumătăți și adăugați-le într-un galon de apă clocotită. Ridicati aceasta timp de 4-5 ore. Strângeți amestecul. Umpleți-o în sticlă de pulverizare. Puteți folosi această soluție pentru a pulveriza câinele din timp în timp pentru controlul pură al puricii.
  • Alternativ, luați o ceașcă de oțet alb din alcool și adăugați-l la un galon de apă. Umpleți acest amestec în sticlă de pulverizare. Spray câinii cu acest remediu pentru a respinge purici.
  • Faceți un șampon uscat de bicarbonat de sodiu și ulei de lavandă și masați-l în haina animalelor de companie. Acest lucru îi va face să miroasă și să respingă și puricii.

În plus, puteți amplasa niște fenicul lângă zonele de dormit ale câinelui sau câteva plante de mușețel uscate lângă coșul de pisică pentru a respinge puricii din aceste spații.

Efectuarea propriului respingator pentru purici de casă poate fi distractiv și dacă funcționează pentru dvs., sunteți obligat să economisiți o mulțime de bani, să nu uitați, să reduceți utilizarea substanțelor chimice toxice și nocive. Acestea fiind spuse, chiar și unele dintre ele cel mai natural produsele pot fi foarte dăunătoare pentru pisici, câini, pești și păsări. Un exemplu este pennyroyal oil. Este cunoscut faptul că dă naștere la simptome respiratorii grave la pisici și pisoii au murit din cauza asta. De asemenea, remediile de la domiciliu descrise mai sus sunt, în general, sigure, dar trebuie să consultați medicul veterinar înainte de a le folosi. Asigurați-vă întotdeauna că spray-urile de respingere împotriva puricii nu intră în ochii sau gura animalului dvs. și evitați utilizarea acestor uleiuri esențiale în apropierea rănilor sau a pielii rupte.

Dacă doriți mai multe astfel, aici sunt 20 de plante care resping în mod natural puricii.

Tine minte: puricii au mai multe căi de a ajunge în casa ta. Deci, în afară de spray-uri și capcane de respingere a puricii, ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare curățarea chilotelor, curte, verandă și punți, precum și toate celelalte zone în care animalele de companie își petrec timpul. În cazul infestațiilor foarte mari, cel mai bine este să contactați profesioniștii locali de control al dăunătorilor pentru asistență și îndrumare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com