ByVaTon.com

Hrana pentru pisici de la Arden Grange câștigă "produsul de pisică al anului"

Arden Grange Cat Food câștigă și produsul

Arden Grange au câștigat Produsul "Trofeul Produsului Anului" pentru o dietă bogată în cereale, proaspete de pui și cartofi.

Acest nou premiu face un hat-trick de victorii pentru acest aliment popular de pisici, care a câștigat acum premii votate de către insideri din industrie, hrană pentru animale de companie care cumpără consumatori și comercianți cu amănuntul independenți. Celelalte trofee primite sunt "Cel mai bun produs alimentar din carne uscată", votat de cititorii revistei Cat Magazine și, de asemenea, "Produsul de prânz alimentar al anului" la Premiile Industriei Pet.

Premiile recomandate de distribuitorii de produse pentru animale de companie au fost votate de către industria de animale de companie, cu rezultate publicate în numărul din aprilie al Pet Marketing de produse. Produsul alimentar pentru pisici, "Arden Grange Adult Cat Food - pui proaspăt și cartof" conține 26% pui proaspăt și include un amestec de nutrienți și suplimente naturale care ajută la promovarea sănătății, vitalității și stării optime. Această mâncare premiată pentru pisici este disponibilă pentru a cumpăra pungi de 400g la îndemână, precum și pachete mai mari de 2kg și 4kg.

Wendy Stephens, co-fondatorul Arden Grange, a declarat: "Suntem absolut încântați să acceptăm acest premiu. Comercianții cu amănuntul vor avea cea mai bună idee despre ce caută consumatorii într-o hrana completă de pisici, astfel încât să primească această laudă din partea lor este minunată și suntem încântați ei au luat timp sa voteze pentru cea mai recenta reteta de mancare pentru pisici ".

Arden Grange Pui proaspat si pisica de cartofi pot fi cumparate online de la Pet Planet care garanteaza cele mai mici preturi din Marea Britanie.

Cumpăr Arden Grange Pui proaspăt și cartofi pisici Dieta de la Planeta animalelor Acum

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com