ByVaTon.com

Pungi biodegradabile pentru câini

Ridicându-te

Nimeni pe acest mare pământ verde nu dorește să călătorească prin excrementele câinilor. Cu toate acestea, aruncarea numitelor excremente într-o pungă de plastic cauzează o problemă cu totul nouă atunci când vine vorba de mediu, deoarece plasticul nu este cunoscut pentru capacitatea sa de a se descompune. Există o soluție mai bună pentru excrementele câinelui dvs.? Da. Pungile poe biodegradabile pentru câini sunt calea de urmat.

Ce este o pungă Poo biodegradabilă?

În locul sacilor tipici, care nu sunt ecologici, de obicei făcuți din polietilenă, pungile biodegradabile sunt cel mai adesea fabricate din rășină derivată din plante, uleiuri vegetale și polimeri compostabili, cum ar fi alcoolul polivinilic (sau PVA). Nu obțineți niciunul dintre materialele neferoase și o pungă care se dezintegrează ușor.

Distrugerea sacilor Poo folosiți

În timp ce s-ar putea să nu găsiți că este atrăgătoare să transportați deșeurile câinelui și să-l aduceți acasă cu dvs., acest lucru este la minimum util, să nu mai vorbim că este un mod ecologic de a fi un vecin bun în timp ce vă împiedicați câinele.

 • Utilizați pentru compostare - Gândiți-vă la asta, care este cel mai bun îngrășământ natural? Caca. De aceea, păstrarea îngrășămintelor de câini pentru curtea dvs. nu ar putea fi un lucru atât de rău. Cei mai buni despre pungile biodegradabile sunt că ele oferă transport pentru a obține scaunele puilor dvs., astfel încât să le puteți aduce acasă fără probleme și să le miroși și se rup în coșul dvs. de compost, astfel încât să puteți utiliza acest poo ca îngrășământ pentru patul dvs. de flori.
 • Spargeți toaleta - Dacă nu sunteți în compost, există niște pungi biodegradabile care vă pot spăla toaleta. Plasticul va dispărea mai degrabă decât stivuirea în instalațiile de tratare a apelor reziduale. În cele din urmă, pungile biodegradabile se descompun mult mai rapid într-un depozit de deșeuri. Asta înseamnă că nu vor exista sute de mii de "saci de serviciu" care să umple depozitul datorită unei pungi biodegradabile.

Costul

S-ar putea crede că merge verde vă va costa mult mai mult decât pur și simplu folosind o pungă de plastic simplu vechi. Cu toate acestea, pungile biodegradabile nu sunt neapărat costuri prohibitive. De fapt, multe prețuri se încadrează sub 20 de dolari pentru câteva sute. Ca orice alt produs, puteți obține Mercedes de pungi biodegradabile la un preț ușor mai mare. Cu toate acestea, pungile verde de câine poo sunt accesibile, sigure și chiar șic.

Cinci produse pentru a încerca

Există o gamă largă de opțiuni atunci când este vorba de a vă împiedica câinele pe calea verde. Toate produsele următoare se vor descompune și fiecare va aborda sarcina de limitare a câinilor cu ușurință.

Pălării cu pungi clasificate la Pământ

Pungi deșeurilor de câini cu grad de evaluare
Pungi deșeurilor de câini cu grad de evaluare

Sincer, bacul nu miroase plăcut. Chiar și atunci când o faci în punga ta de catelus, e încă un miros. Ce este minunat cu Pungi de la Pământ, este că ei vin cu un miros proaspăt de levănțică, dar sunt încă biodegradabili. Le puteți aduce acasă pentru a vă arunca grămada de compost, fără a vă purta mirosul în picioare acasă. Sunt de asemenea accesibile. Puteți ridica un pachet de la Hip Hound Shop pentru aproximativ 7 dolari pentru 120 de pungi. Caracteristicile includ:

 • Destul de mare pentru a ține toate mărimile de excremente de câini
 • Pungile sunt pre-laminate, astfel încât acestea se pot monta ușor într-un distribuitor de leșuri standard
 • Miezurile de rolă sunt de asemenea biodegradabile

Recenzii laudă pungile pentru a fi durabile, mirosind grozav, și nu rupe când mulciul devine parte a procesului de curățare.

Dispoz-A-chiuretă

Pungi Dispoz-A-Scoop
Pungi Dispoz-A-Scoop

Oh, da. Coborârea acelui catelus poo cu doar o pungă subțire care vă protejează mâinile nu este cea mai plăcută activitate. Produsele Pet Pro Pro Dispoz-A-Scoop saci au grijă de acel sentiment nu-atât de proaspăt pentru tine, deoarece vin complet cu un mecanism de scooping. Aceasta înseamnă că nu mai aveți nevoie de mături, lopeți, ziare sau mâini pentru a vă ridica după animalul dvs. de companie. Unii comentatori notează că sunt soluția perfectă pentru proprietarul care se află în permanență pe drum. Acestea sunt cu 99% biodegradabile, ceea ce înseamnă că nu le puteți spăla în toaletă, dar ele oferă încă un mod prietenos pentru mediul înconjurător pentru a scoate capcana câinelui. Caracteristicile includ:

 • Mecanism de ridicare ușor și patentat, fără atingere
 • Etanșare etanșă etanșă, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu scurgerile
 • Destul de mare pentru câinii mai mari


La aproximativ 30 de dolari pentru 96 de pungi, aceasta este o alternativă mai avantajoasă decât alte opțiuni. Cu toate acestea, pentru proprietarul de caini scandalos, care, literalmente, nu se poate ocupa de cainii cainelui lor, aceasta este o optiune mai ecologica si mai portabila decat purtand o lopata sau scoop si pungi de plastic.

Fluturi de câine Pungi Doggie

Fluturaș Puppies Doodie Pungi
Fluturaș Puppies Doodie Pungi

Nu toată lumea dorește să-și comporteze poopii de catelus sau să aibă pungi stinse de biodegradare în gunoiul lor. Atunci când o geantă de spălat, cum ar fi Flush Puppies Flushable Pungi de câine Compostabile certificate, fac curățarea pooch-ului dvs. curat și ușor. Aceste baggii, fabricate din alcool polivinilic (PVA), o alternativă ecologică la plastic, rezistentă la apă, se descompune pe teren ferm sau în apă. Un comentator menționează că lăsându-i în afară îi va determina să se dezintegreze repede, dar vă oferă liniște atunci când vă spălați. Caracteristicile includ:

 • Se rupe în apă
 • Se potrivește cu dozatoarele standard
 • Pungile sunt foarte groase pentru a proteja împotriva mizeriei

Pungile costă mai puțin de 10 USD pentru 60 de ani și sunt disponibile la cele mai multe magazine de animale sau pe Chewy.com.

Animale de companie N sacoșe deșeuri de câine

Animale de companie N sacoșe deșeuri de câine
Animale de companie N sacoșe deșeuri de câine

Toată lumea îi place daruri minunate când fac o cumpărare. Animale de companie N Pungi Pungi de gunoi pentru câini vă oferă un distribuitor ușor de leșie pentru a păstra pungile dvs. biodegradabile în - toate pentru mai puțin de 12 dolari pentru 240 pungi. Este ca și cum ai obține un cadou pentru a-ți curăța cadouri. Alte caracteristici includ:

 • Alergie gratuită pentru puii extra-sensibili
 • Rezistență la apă pentru a reduce mirosul
 • 100 procente oxo-biodegradabile

Aceste pungi sunt ușor de utilizat cu mai multe animale de companie și recenzorii notați că pungile sunt foarte durabile, în ciuda ruperii de pe rola de fiecare dată când le folosiți.

Gorila de aprovizionare Pet Poop Pungi

Gorila de aprovizionare Dog Poop Pungi
Gorila de aprovizionare Dog Poop Pungi

Sigur că s-ar putea să nu aibă sentimentul de tip boutique al celorlalte pungi de excremente, dar acești copii își fac treaba - de mult timp. Oferta de gorilă de 1000 de câini de câine albastre Poop Pungi fac exact ceea ce ei spun că vor face: vă oferă o tonă metrică de pungi biodegradabile de calitate superioară la sub 15 dolari pentru o mie de pungi. Gorilla Pet Poop saci de asemenea, caracteristica:

 • Un dozator
 • Coreless, deci nu există deșeuri suplimentare
 • Large 9 x 12 inci se pot ocupa de lucrări mari
 • Fabricat din plastic EPI (oxo-biodegradabil)

Referentii spun că pungile merită achiziționate datorită calității, prețului și cantității ridicate a acestui produs.

Încheiați problemele dvs. cu poop

Spune-i pe acei saci de modă veche, care nu sunt biodegradabili. Nu ești ecologic este atât de ieri. Affordable, convenabil, practic fără probleme, și potențial bun pentru curtea dvs, pungile poo biodegradabile sunt calea de parcurs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com