ByVaTon.com

8 Remedieri ușoare la domiciliu pentru un stomac deranjat de câine

Cynthia este un homesteader care creste, recolteaza si stocheaza multe alimente si prefera remedii naturale, de casă pentru familia ei.

Nu este neobișnuit ca câinele dvs. să aibă un stomac deranjat, adesea provocând suflare uscată, vărsături sau chiar diaree. Cum o vei trata? Văzând animalele de companie în orice cantitate de disconfort este foarte important. Poate deveni o problemă reală pentru a trata stomacul stomacului unui câine dacă nu aveți acces la un veterinar de 24 de ore sau dacă biroul veterinar local are ore limitate. A trăi într-o zonă rurală foarte retrasă eu cel mai apropiat medic veterinar este la aproximativ 65 de mile distanță. Efectuând o călătorie foarte lungă când conduceți cu un câine cu un stomac deranjat. De-a lungul anilor, s-au tratat mulți câini bolnavi și lipsa îngrijirii veterinare locale. Am învățat câteva modalități naturale de a remedia un câine cu un stomac deranjat.

Deși un remediu pe bază de plante este la îndemână, ar trebui să consultați întotdeauna medicul veterinar înainte de a lua o abordare naturală. Dacă nu sunteți familiarizați cu medicina holistică sau remedii naturale, ar trebui să faceți niște cercetări înainte de a începe. Puteți avea chiar și un magazin holistic în zona dvs., cei mai mulți sunt mai mult decât fericiți să vă ajute și să împărtășiți cunoștințele. Ca și în cazul produselor farmaceutice, unele plante medicinale pot fi foarte puternice și este important să aveți cunoștințe de bază despre orice plante medicinale înainte de a le administra dumneavoastră sau animalului dumneavoastră.

Ghimbirul nu este doar un condiment culinar, ci are și proprietăți uimitoare.
Ghimbirul nu este doar un condiment culinar, ci are și proprietăți uimitoare.

Ghimbir

Ghimbirul este cunoscut ca o modalitate de a trata boala dimineții la femeile gravide. Este, de asemenea, un tratament util pentru un câine cu stomac deranjat. Ghimbirul este o rădăcină apreciată pentru aroma sa minunată atunci când este folosită ca o condimentare culinară. Utilizarea ghimbirului pentru un stomac deranjat nu este o nouă apariție. Ghimbirul este un remediu vechi, folosit de secole în remedii medicinale. Ghimbirul este probabil una dintre cele mai comune condimente de uz casnic, într-o pensă puteți face un ceai din condimente. Deși folosirea unei rădăcini proaspete pentru a adăposti un ceai pentru câinele dvs. va fi mai puternic decât alternativa uscată.

Busuioc

Vasul este un condiment destul de comun al gospodăriei care vă poate ajuta câinele și remedia stomacul supărat. Vasul este, de asemenea, extrem de eficient împotriva bacteriilor datorită conținutului ridicat de uleiuri volatile pe care le conține. Dacă puteți să amestecați câteva frunze proaspete cu alimente câine umede, câinele dvs. se va simți mai bine în cel mai scurt timp. Dacă găsiți cainele dvs. interesat de noua lui vacanță, puteți adăuga și câteva alimente la iaurt. Iaurtul va ajuta, de asemenea, în ajutarea unui stomac deranjat.

Rozmarin

Rozmarin este un alt condiment comun că majoritatea oamenilor care se bucură de mese gătite acasă va avea în cămară lor. Rozmarinul este, de asemenea, o plantă medicinală minunată. Poate fi utilizat pentru a trata:

  • Stomac deranjat
  • Diaree
  • Constipație
  • Balonare

Proprietățile și beneficiile medicinale nu-i opresc! Rozmarinul este, de asemenea, un sistem imunitar de ameliorare și respirație a respirației. Utilizarea de rozmarin pentru a trata stomacul stomacului unui câine va împrospăta respirația și va stimula sistemul imunitar. Rozmarinul este disponibil pe scară largă în majoritatea magazinelor, sau vă puteți dezvolta acasă cu ușurință.

Rozmarinul este o plantă puternică pentru oameni și câinii noștri. Folosesc foarte frecvent rozmarin în gătit și pentru câinele meu. Îmbunătățește sistemul imunitar, așa că fac un punct pentru a-mi da rozmarinului de câine mai în vârstă de câteva ori pe săptămână. De asemenea, își reține respirația proaspătă, o victorie mare, deoarece nu sunt un fan al respirației câine!

Aloe Vera este, de asemenea, foarte util pentru tăieturi, zgârieturi și arsuri.
Aloe Vera este, de asemenea, foarte util pentru tăieturi, zgârieturi și arsuri.

Aloe vera

Aloe Vera este o plantă mică, spinoasă, cu care am crescut și continuă să crească astăzi. Mama mea va aplica întotdeauna aloe pentru arsurile noastre sau arsurile pe care le-am fi putut face în bucătărie. De asemenea, ar accelera procesul de vindecare al genunchilor răzuți. Aloe este un alt remediu vechi, folosit adesea în urmă cu secole pentru a vindeca ulcere la om.

Este un remediu pentru un câine, de asemenea. Aloe Vera va trata gazul, balonarea și constipația în compania dvs. K9. Puteți, de asemenea, să-l utilizați topic pe orice probleme de piele sau abraziuni câinele dvs. poate avea.

Ai tratat vreodată un stomac deranjat de câine cu ierburi?

Florile de Calendula sunt usor de crescut si se adauga un frumos pop de culoare unde sunt plantate.
Florile de Calendula sunt usor de crescut si se adauga un frumos pop de culoare unde sunt plantate.

Calendula FloriCalendula flori sunt usor de crescut. Nu numai că sunt o frumoasă floare galbenă, ci și o putere magnifică de vindecare. Calendula are o calitate antiseptică care va împiedica creșterea bacteriilor. Puteți să-l utilizați pentru a calma stomacul stânjenit al câinelui și pentru a păstra orice bacterii la loc. Calendula are, de asemenea, proprietăți anti-fugale, făcându-l o alegere excelentă pentru a remedia ușor stomacul stomacului unui câine.

Gentiana

Goldenseal este o altă plantă puternică folosită pentru tratarea oamenilor și a companionilor noștri K9. Este foarte util în tratarea afecțiunilor intestinale pe care câinii noștri le pot suferi. Dând un ceai și dând-o câinelui dvs., acesta va avea grijă de un stomac deranjat în cel mai scurt timp. Ceaiul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la infecții oculare sau ochi plângând, dacă este folosit ca o spălare. Goldenseal poate fi găsită adesea sălbatic în multe zone. Goldenseal posedă proprietăți foarte puternice ale antibioticelor, care nu vor permite bacteriilor să se atașeze la pereții celulelor.

Lăcusta de ticălos

Câinele de cult este o plantă nativă din sudul Europei, este strâns legată de familia de daisii. Puteți găsi ciulin de lapte în întreaga lume, făcându-l o alegere excelentă pentru tratarea stomacului stânjenit al câinelui. Creierul de lapte nu numai că ajută la calmarea stomacului stomacului, el îmbunătățește funcția hepatică și previne leziunile hepatice. Ciulinul de lapte este o planta mare pentru a da nu numai unui caine cu un stomac deranjat, ci celor care au fost pe orice medicamente care pot provoca leziuni hepatice, de asemenea.

Musetelul poate fi cultivat și este destul de dur în condițiile corecte.
Musetelul poate fi cultivat și este destul de dur în condițiile corecte.
California Popii pot fi cultivate este unele zone. Dacă sunteți interesat să vă dezvoltați, ar trebui să vă verificați zonele pentru a vă asigura creșterea.
California Popii pot fi cultivate este unele zone. Dacă sunteți interesat să vă dezvoltați, ar trebui să vă verificați zonele pentru a vă asigura creșterea.
Valerian este, de asemenea, o altă plantă frumoasă, sigur că va fi un plus extraordinar pentru orice grădină de flori sau flori.
Valerian este, de asemenea, o altă plantă frumoasă, sigur că va fi un plus extraordinar pentru orice grădină de flori sau flori. | Sursă

Herb Trifecta

Unele plante se întâmplă să funcționeze mai bine împreună. Efectuându-le o forță mai puternică împotriva oricăror afecțiuni care îi deranjează pe oameni și pe câini. Trifecta de plante medicinale este:

  • Muşeţel
  • California Poppy
  • Rădăcină de valeriană

Combinarea celor trei într-un ceai pentru câinele dvs. nu numai că va ajuta cu un stomac deranjat. Aceste trei plante medicinale vor trata cu succes și natural un câine prea hiper și se vor liniști. Acestea sunt, de asemenea, benefice în scăderea presiunii sângelui și pentru a ajuta câinele cu probleme de respirație. Aceste trei ierburi sunt, de asemenea, foarte utile în călărirea câinelui de orice infecție parazitară pe care o pot avea.

Rădăcina Valerian este un sedativ extrem de puternic, deci este important să căutați un veterinar holistic înainte de a începe să vă tratați animalul. Acest lucru vă asigură că vă dați doza potrivită pentru câinele dvs. Musetelul va ajuta, de asemenea, în somn, și relaxare, precum și cu proprietăți antiinflamatorii și antibiotice. Beau o ceasca de ceai de musetel in fiecare zi. Popul California este util pentru tratarea anxietății și a insomniei. Combinația acestor trei va permite animalelor de companie să se odihnească și să se liniștească în timp ce își depășesc stomacul supărat. Trifecta de plante medicinale nu trebuie administrată de cei care nu sunt familiarizați cu medicamentele și vă recomand să vorbiți cu un veterinar holistic înainte de a lua în considerare această opțiune.

Trifecta de plante are un efect foarte sedativ și va permite câinelui să se odihnească. Deși nu pot sublinia importanța căutării unor îndrumări pentru acest remediu suficient.

Este important ca orice plante să caute organice, utilizarea pesticidelor pe produsele pe care le puteți da animalului sau familiei dvs. nu este recomandată.

Tratarea unui stomac suprasolicitat de un câine

Tratarea stomacului stomacului unui câine este foarte ușoară cu ierburile pe care le-am enumerat. Puteți combina ierburile cu alimente umede pentru câini destul de ușor. Sau faceți un ceai dacă puteți reuși să-l interesați pe câinele dumneavoastră. Mulți oameni vor spune că o tinctură este o modalitate bună de a administra aceste remedii câinilor. Multe tincturi folosesc alcool din cereale, însă nu sugerez să dau un câine cu un stomac deja supărat, orice tinctură pe bază de alcool.

Dacă descoperi că te străduiești să-ți dai câinelui să inghită un remediu atât de necesar. Puteți adăuga ierburi la iaurt. Iaurtul conține probiotice care sunt excelente pentru sistemul digestiv. Folosesc adesea un iaurt grecesc pentru câinele meu, deoarece are o abundență de proteine. Nu uitați să consultați medicul veterinar înainte de a începe un remediu la domiciliu. Uneori, un stomac deranjat poate fi un semn al unei probleme mai grave.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com