ByVaTon.com

Cum să-ți antrenezi veterinarii

Va veni momentul când absolvenții noștri de renume își vor ieși din criza de protecție (dar probabil destul de bere) a universității și în lumea reală a muncii.

Ei vor fi dornici, vor fi energici și, cel mai important, vor fi maleabili. Capul lor este plin de cele mai recente cercetări și tratamente de ultimă oră, dar poate răspunde la telefon? Vor să se pregătească după ei înșiși? Știu cum să facă o ceasca decentă de ceai?

Aceasta este etapa când ei real educația veterinară începe și este de datoria dumneavoastră să o oferiți, asigurându-vă că sunt formați în membrii obișnuiți ai echipei practice.

De asemenea, nu este niciodată prea târziu! Sunt niște nuci mai dure pentru a se sparge, dar chiar și animalele mai vechi, mai vechi, cinici, pot fi transformate în colegii de model cu efort suficient de forță.

Raportarea rezultatelor

Veterinarii iubesc să efectueze teste pe pacienții lor. Ceea ce se bucură mai puțin este raportarea rezultatelor. Cu toate acestea, nu vor fi ei să ia telefonul iritat despre sângele lui Fluffy, deci acum este timpul să-i antrenăm să nu numai să ia, ci și să-i spună.

Probabil că aveți deja un fel de sistem; poate o tavă de depozitare pentru fiecare veterinar, o carte pe care ar trebui să o verifice sau chiar o coloană pe jurnalul computerului pe care o privează toată ziua. Adesea, acestea nu înseamnă nimic și totuși veți fi întâmpinați cu negarea completă a oricărei cunoștințe că rezultatele sunt înapoi sau eventual pe care le cunosc, dar sunt "prea ocupate" sau "pe cale de a pleca".

Nu renunța la scuze! Dacă nu învață acum, ei nu o vor face niciodată! Tactele pot include note post-it pe ecranul computerului sau chiar pe frunte, retragerea asistenței medicale (un sistem de barter poate fi de ajutor - unul raportat în schimbul unui schimb de asistență medicală pentru un echipament). Ascunderea cheilor autoturismului sau blocarea ușii de practică și refuzul de a le lăsa să plece sunt de asemenea eficiente, așa cum pot dovedi personal.

Realizarea ceaiului

Orice medic veterinar în mod rezonabil trebuie să-și dea seama că, făcând o rundă de ceaiuri ocazionale, va câștiga o cantitate enormă de bunăvoință a echipei. Într-adevăr, un nou fascinant poate fi mai mult decât fericit să realimenteze trupele. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că vor fi de fapt bun la el. O băutură decentă este o artă și învățarea vagarelor preferințelor angajaților practici este vitală.

Deci, nu te opri cu critica (constructivă). Am prins o dată un RVN înăbușind o paharură întregă în chiuvetă pentru că nu era suficient de puternică pentru ea! Strivire, dar niciodată nu am greșit din nou!

politica de ceai

Politica cu cani poate fi terifiantă!

*** Sfatul meu de vârf - dacă aveți vreo îndoială, serviți mereu ceaiul în cana de medicamente generice. Politica cu cani este un lucru terifiant și servirea unei băuturi în baia de suveniru preferată de altcineva poate fi cu ușurință sfârșitul unei prietenii pentru totdeauna.Folosind ultima pe raft, dar nu spun nimănui

Aceasta este o trăsătură pe care niște veterinari slab pregătiți nu-i cresc niciodată, dar TREBUIE să fie bătută în mugur. De obicei, furtul este luat când rafturile sunt verificate pentru comandă, dar medicamente mai obscure sau lucrurile în siguranță sau în frigider pot fi uitate cu ușurință și știți cine va fi primul care se plânge dacă ați terminat!

Acesta poate fi un obicei greu de rupt, dar, din nou, din experiența personală dureroasă, pot garanta tehnica "umilinței publice". Așteptați până la o pauză de ceai și apoi trageți cu voce tare și cu fermitate pe cei care nu au grijă. Refuzați să împărțiți și biscuiții cu ei, ceea ce va face cu adevărat un mesaj ciudat.

Curățând după ei înșiși

Uneori poate părea că veteranii au fost instruiți să facă pur și simplu o mizerie și apoi să plece. Cantitatea de detritus pe care unii o lasă în urma lor și sala lor de consultații poate fi uimitoare, ca să nu mai vorbim de supraaglomerările de note și reviste vitale.

Am participat la două strategii deosebit de eficiente în acest sens;

Primul este o politică simplă de "pământ ars" - tot ceea ce a adunat praf pe masă de cafea / colț al cabinetului de consultații / gaura de porumbei este aruncat. Unii veterinari au atașament atrăgător la jurnalele nedeclarate de ani și depinde de tine să-ți distrugi dependența.

Cel de-al doilea este tehnica "bine, te uiți după asta", unde ai adunat toate drojdiile și le-ai aruncat în geantă.

Mopping și hoovering

O sarcină de două ori sau chiar de trei ori pe zi în fiecare practică veterinară, dar cât de des vedeți un veterinar care o face? Doar cele mai multe dintre cele mai bine antrenate de obicei.

Puteți încerca să apelați la natura lor mai bună, oferind mită ("vă vom spune unde este ciocolata ascunsă"), sau chiar forță exterioară, dar, adesea, chiar și cu eforturile cele mai determinate, aceasta poate fi o pierderea bătăliei. În plus, medicii veterinari sunt gunoi la curățarea oricum, ar trebui să o faci din nou!  

Primul an în practică este incredibil de stresant pentru veteranii noștri proaspeți și vor avea nevoie de sprijinul și dragostea întregii clinici pentru a le obține prin ea. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie reduse vreun slăbiciu asupra abilităților "membrilor echipei". O iubire dură, o oarecare întărire pozitivă și un sistem bazat pe recompense, înțepenite în mod consecvent de întreaga familie de practici, vor avea ca rezultat un vițel bine echilibrat, bine comportat și bine socializat pentru viață!

Puteți să mă urmați pe Twitter- @ cat_the_vet și să mă găsiți pe FaceBook-Cat_The_Vet

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com