ByVaTon.com

Remedii pentru tusea din kennel - remedii homeopatice homeopatice pentru tratamentul tusei de la canisa la câini

Fiecare proprietar de câine vrea să-și vadă prietenul blând, fericit, jovial și confortabil. Tusea de la canisa poate duce asta. Citiți mai departe pentru a descoperi căi de atac eficiente pentru tusea din canisa de casă care vor veni la îndemână pentru a scăpa de această problemă comună la câini.

Tusea din kennel este termenul obișnuit pentru o infecție a tractului respirator superior din aer, cunoscută sub numele de traheobronchita infecțioasă a caninului. Este ca și răceala comună pentru câini. Alte denumiri care se referă la condiție includ Bordetella și Bordetellosis.

Tusea din kennel este notabilă pentru o tuse persistentă de hacking. Un fel ca și câinele dvs. încearcă să curățe părul prins în tractul respirator. Acest lucru este adesea însoțit de alte simptome precum descărcarea nazală apoasă și vărsăturile în cazuri ușoare (câinele au adesea un apetit normal) și pneumonie, febră, letargie și lipsa apetitului pentru cazuri mai severe.

Bordetella bronchiseptica bacteria este cea mai frecventa cauza a tusei de canisa. O infecție cu bacteriile este adesea însoțită de unul sau mai multe alte microorganisme, incluzând bacteriile micoplasme, adenovirusul canin, reovirul canin, virusul herpesului canin, virusul parainfluenza și virusul distresului caninului.

Toate acestea joacă un rol în tusea din canisa și când sunt implicate mai multe organisme, simptomele tind să fie mai severe.

Este tusea de cainelă curabilă și poate ucide un câine?

La fel ca frigul obișnuit la oameni, tusea de la canisa nu este vindecabilă, dar pe o notă bună, își continuă cursul și pleacă într-o chestiune de zile fără tratament - cu excepția cazurilor mai severe care justifică atenția unui veterinar.

În același timp, puteți menține câinele confortabil folosind remedii pentru tusea din canisa descrisă în secțiunea următoare. Tratamentele la domiciliu care ucid bacteriile și virușii vor contribui, de asemenea, la accelerarea procesului de vindecare.

În ceea ce privește faptul dacă un câine poate muri sau nu de tusea din canisa, au fost raportate cazuri de deces din cauza infecțiilor severe, dar acestea sunt totuși rare. Când apar, ele au tendința de a implica pui tineri, precum și câini mai în vârstă, cu sistemul imun suprimat.

Remedii pentru tusea din kennel

Tusea din kennel este una dintre cele mai răspândite boli ale câinilor, ca să nu mai vorbim extrem de contagioasă. Deci, primul lucru pe care vrei să-l faci este să-ți izolezi câinele de ceilalți dacă crezi că are un caz de tuse de canisa. Puteți folosi apoi una sau mai multe dintre următoarele remedii pentru tusea din kennel pentru a vă menține câinele confortabil pe măsură ce se recuperează de la bătălie - de obicei în 3-6 săptămâni.

Miere crudă

Mierea este un remediu popular pentru caini de tuse din casă pentru câini. Și pentru că este dulce, câinele dvs. o va iubi și vă mulțumesc pentru asta. Capacitatea de vindecare a miezului de tuse din kennel este atribuită proprietăților sale dezinfectante naturale. Orice miere este eficientă, dar mănușa manuka este deosebit de puternică, deoarece are mai mult metilglioxal (MG), compus care dă miere proprietăților sale de dezinfectare și vindecare.

În ceea ce privește modul în care se tratează tusea de cusca la câini la domiciliu, iată câteva metode care trebuie luate în considerare:

 1. Alimentează-ți pooch-ul cu 1 lingură de miere de 2-3 ori pe zi, cu o lingură de lingură sau cu medicamente și vei observa descărcarea nazală în cel mai scurt timp. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că mierea este brută.
 2. Puteți, de asemenea, să amestecați mierele brute cu apă caldă și să le dați câinelui dvs. sau chiar să le amestecați cu ceaiuri din plante pentru a crea un sirop de tuse de casă.
 3. Se amestecă 3 picături de peroxid de hidrogen alimentar cu 1 linguriță de miere brută. Se toarnă amestecul într-un pahar de apă, apoi dă-i câinelui tău. Dacă câinele dvs. nu a băut amestecul în câteva ore, faceți unul nou, deoarece peroxidul de hidrogen își pierde puterea de vindecare cu timpul.

Lămâie și miere pentru tusea de la canisa la câini

Bogată în stimularea imunității vitaminei C, lamaie este, de asemenea, printre cele mai eficiente remedii pentru tusea din canisa. Pentru rezultate mai eficiente ale tratamentului, amestecați-l cu mierea după cum se arată mai jos:

 1. Într-o ceașcă de apă, adăugați o linguriță de suc de lămâie și 2 linguri de miere crudă.
 2. Se amestecă bine pentru a obține un amestec bine amestecat și apoi îl dați câinelui.
 3. Repetați de două ori pe zi până când tusea se vindecă.

Uleiul de cocos pentru tusea de la canisaUleiul de nucă de cocos a câștigat de asemenea popularitate rapidă în ultimii ani ca fiind unul dintre cele mai bune remedii pentru tusea din canisa. Este încărcat cu acizi grași cu lanț mediu care ajută la distrugerea agenților patogeni nocivi în corpul câinelui, reducând în același timp inflamația în trahee și bronhiile superioare.

Dacă se administrează câinilor în cantități excesive, uleiul de nucă de cocos poate avea efecte secundare cum ar fi vărsăturile și oboseala temporară. Iată o îndrumare cu privire la modul de utilizare a acestui remediu natural pentru a accelera vindecarea tusei de canisa:

 1. Dați o linguriță de ulei de nucă de cocos la 10 kilograme de greutate corporală a câinelui de 2 ori pe zi cu o lingură. De asemenea, puteți adăuga ulei de nucă de cocos la alimente.
 2. Uleiul de nucă de cocos oferă o mare plus față de potența de vindecare a mierei. Pur și simplu amestecați proporții egale din aceste ingrediente și hrăniți câinele cu dulcea rezultată tratați de 2 ori pe zi.

Uleiuri esențiale pentru tusea de canise

Eliminarea tusei și acțiunea de combatere a descărcărilor nazale a majorității uleiurilor esențiale îi face, de asemenea, o modalitate excelentă de a vindeca tusea din canisa la câini în mod natural. Unele uleiuri esențiale, cum ar fi arborele de ceai, eucalipt și levantica, prezintă și proprietăți antibacteriene și antivirale, care pot merge mult în eliminarea simptomelor.

Cum să tratăți tusea de la canisa la câini la domiciliu cu uleiuri esențiale

 1. Se amestecă o linguriță de uleiuri esențiale la alegere, de exemplu, pomul de ceai, eucalipt și ulei de lavandă, de exemplu.
 2. Transferați amestecul de ulei esențial într-o sticlă de pulverizare și pulverizați-l în aerul din jurul câinelui dvs. și în curând va înceta tusea și va începe să respire mai ușor. Dacă aveți un vaporizator sau un umidificator, adăugați uleiul esențial și poziționați-l într-o zonă adecvată în apropierea vasului dvs. de companie.
 3. Spray aerul din jurul câinelui dvs. frecvent pentru cele mai bune rezultate din acest remediu natural.

Mătăsosul și uleiul de Oregano fac, de asemenea, adăugări bune la amestecul dumneavoastră de ulei.

Usturoi remedii naturale pentru tuse Kennel

Mercola.com sugerează utilizarea usturoiului ca remediu pentru tusea din canisa, datorită proprietăților sale naturale antibacteriene și antivirale. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu dați excesului de usturoi câinelui dvs., deoarece acesta poate fi toxic.

Kennelcoughhelp.com recomandă ca câinele dvs. să administreze o pastilă de 500 mg de usturoi în fiecare zi cu masă pentru a ajuta la stimularea sistemului imunitar și, astfel, pentru a ajuta la recuperarea mai rapidă de la Bordetella.

Scorţişoară

Proprietățile antivirale ale scorțișoarei îl fac pe unul dintre cei care au reușit să intre în lista cu remedii naturale pentru tusea din canisa. Pentru a utiliza acest remediu picant pentru a trata tusea de la canisa la câini acasă, pur și simplu presărați ½ linguriță de scorțișoară peste mâncarea câinelui dvs. o dată sau de două ori pe zi.

Echinacea

Speciile de plante Echinacea, în special Echinacea purpurea, sunt încă un remediu natural eficient pentru tusea de la canisa la câini. Ajută la întărirea sistemului imunitar al organismului și, astfel, la susținerea capacității organismului de a lupta împotriva tusei și a altor simptome. Echinacea se vinde sub formă de capsule de tinctură din plante. Consultați magazinul local de animale de companie.

Mercola.com sugerează căutarea pentru Esberitox, un produs contra Echinacea. Un alt produs numit Imun Sure conține, de asemenea, Echinacea ca unul din ingrediente.

Suplimente cu vitamine C

De asemenea, una dintre cele mai bune remedii pentru tusea din kennel pentru a fi folosită la domiciliu, vitamina C este utilă în stimularea sistemului imunitar la câini și, astfel, facilitează recuperarea mai rapidă din cauza tusei de canisa și a altor boli. Site-ul Dogzhealth.com recomandă administrarea de 250 mg de vitamină C câinilor mici și 500 mg câini mai mari pe zi.

Supa de pui

Sunt de acord că sună mai mult dintr-o masă de câine sau o masă dietetică decât una din remediile pentru tusea din canisa, dar crede-mă că funcționează. Supa de pui vă ajută să vă îmbunătățiți sistemul imunitar al câinelui și, astfel, îl puteți face mai capabil de combaterea simptomelor tusei de la canisa.

Remedii homeopate pentru tusea caninelor

În plus față de remediile naturale de tuse din kennel de mai sus, există o listă tot mai mare de remedii homeopatice care pot ajuta la tratarea afecțiunii. Printre produsele de tratament homeopate care trebuie să vă faceți griji atunci când încercați să oferiți scutirea câinelui de la simptomele tusei de la canisa sunt:

 • PetAlive KC-Apărare: Disponibil pe Amazon și alte site-uri on-line, acest remediu homeopatic este formulat pentru a facilita respirația mai ușoară la câini cu un caz de tuse de canisa în timp ce eliberează tusea tipică uscată, hacking.
 • Newton Homeopathics Tuse: Fabricat în Statele Unite de Newton Homeopathics, acest tratament homeopatic este conceput pentru a ușura tusea uscată în timp ce ușurează dificultățile de respirație. Este util pentru cazuri ușoare de tuse la canisa.
 • HomeoPet Nose Relief: Această formulă de tratament homeopatic nu este comercializată direct pentru tuse, ci simptomele asociate cu toate tipurile de infecții ale tractului respirator superior. Aceasta va ajuta la scăderea inflamației traheale și bronhice, precum și a descărcărilor nazale asociate cu tusea de canise.

Referințe

 • DogFoodAdvisor: Usturoi în hrană pentru câini - Bun sau rău pentru animalul tău de companie?
 • DogzHealth: Tratament la domiciliu pentru tusea de la canisa
 • KennelCoughHelp: Ajutând câinii dvs. calea naturală
 • LovetoKnow: Tratament natural pentru acasă pentru tusea de la canise
 • Mercola: De ce vaccinurile Bordetella sunt foarte bune și nu vă vor opri câinele de la obținerea tusei de canisa
 • PetMD: Tusea de caini la câini
 • WebMD: Tusea de la canisa la câini
 • Jurnalul întreg de câini: Remedii pentru tusea caninului dvs. de câine
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com