ByVaTon.com

Efectuarea gelului de aloe vera

Efectuarea gelului de aloe vera
Sursa: mascarillascaserasparalacara.com

Aloe vera gel este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru a accelera vindecarea rănilor, tăieturilor și arsurilor minore. Mai mult decât atât, este extrem de benefică pentru hidratarea pielii foarte uscate, precum și pentru tratarea problemelor de acnee, răni, erupții cutanate și eczeme. Puteți să-l cumpărați gata sau să-l faceți acasă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o plantă de aloe vera, de apă și de suc de lamaie. Dacă vrei să știi cum se face gel de aloe vera, Citiți acest articol OneHowTo.com și aflați.

1

Se recomandă să opriți udarea plantei de aloe vera cu cel puțin cinci zile înainte de pregătirea gelului. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți gelul taie câteva frunze. Pentru a face acest lucru, consultați articolul nostru despre cum să tăiem frunzele de aloe vera, deoarece trebuie să urmați reguli foarte specifice, cum ar fi selectarea celor mai apropiate de bază.

Sursa: jardinplantas.com
2

Când ați tăiat frunzele, îndepărtați coloanele laterale și lăsați-i să se înmoaie în apă pentru o zi întreagă. Ar trebui să schimbați apa la fiecare trei ore, astfel încât frunzele de aloe vera să elimine toată rășina toxică, aloină.

3

După 24 de ore, îndepărtați frunzele din apă pentru a le dezlipi. La îndepărtați pulpa trebuie să tăiați frunza cu un cuțit dintr-o parte în alta. Deschideți-l și, folosind o lingură, extrageți tot gelul și lăsați-l într-un recipient cu margini mari. Încercați să răzuți pulpa cât mai mult posibil, până când veți vedea coaja frunzei de aloe vera.

Sursa: mujeresmivozmimundo.com
4

După ce ați îndepărtat pulpa de pe frunze și se află în recipientul cu margini mari, introduceți o lingură suc de lămâie. Acest citrus are proprietăți de vindecare foarte asemănătoare cu aloe vera și este, de asemenea, foarte benefic. Adăugați la amestec o lingură de ulei de germeni de grau, care are un conținut ridicat de vitamina E.

5


Când aveți toate ingredientele în castron, amesteca amestecul cu un mixer pe o viteză medie și mare până când devine o pastă albă groasă. De asemenea, puteți folosi un blender dacă aveți unul. Când îl aveți, turnați-l într-un borcan de sticlă etrierat anterior și acoperit.

Sursa: cocinaconmama.com
6

Ta gel de aloe vera e terminat! După cum puteți vedea, aceasta este o modalitate foarte ușoară de a obține acest produs natural, care este atât de benefic pentru pielea noastră. Trebuie să îl păstrați în frigider și să sterilizeze toate instrumentele pe care le utilizați pentru ao aplica.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie tratamente medicale sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vizitați medicul dumneavoastră dacă aveți orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Efectuarea gelului de aloe vera, vă recomandăm să navigați în categoria de viață sănătoasă.

Cele mai bune ceaiuri din plante pentru digestie
Cele mai bune ceaiuri din plante pentru digestie
Beneficiile și efectele secundare ale consumului de apă din trandafiri
Beneficiile și efectele secundare ale consumului de apă din trandafiri
Care sunt avantajele ceaiului Hibiscus
Care sunt avantajele ceaiului HibiscusCare sunt avantajele yerba mateCare sunt avantajele yerba mate
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com