ByVaTon.com

Cum se utilizează ulei de arbore de ceai pentru păduchi de cap

Cum se utilizează ulei de arbore de ceai pentru păduchi

Păduchi sunt acei dăunători mici care se răspândesc ușor de la cap la cap, în special pentru copii, și vă pot face scalpul foarte mâncărimi peste tot. Pentru a preveni împrăștierea păduchilor, este important să le detectați cât mai curând posibil și să începeți să utilizați un tratament special pentru a vă asigura că puteți scăpa de toate nits și păduchi care trăiesc în părul vostru. Deși există multe produse și loțiuni pe care le puteți cumpăra pentru acest lucru, este posibil să luptați cu păduchii capului folosind suplimente naturale care funcționează bine și nu se usucă scalpul. În următorul articol OneHowTo, vă prezentăm unul dintre acestea, în mod special, cum să utilizați ulei de arbore de ceai pentru păduchi de cap.

1

Ulei de arbore de ceai este un produs natural care este utilizat pe scară largă în produsele de păr, deoarece reglementează glandele sebacee, care este ideal pentru părul gras, ajută la lupta împotriva mătreaței și vă calmează scalpul. Dar, mai presus de toate, se remarcă pentru capacitatea sa mare de a împiedică răspândirea păduchilor de cap și pentru a scăpa de acești paraziți într-un mod complet natural. Atunci când este aplicat pe păr, uleiul de arbore de ceai lucrează pentru a detașa firul de fir de firul firului de păr, astfel încât să iasă ușor cu un pieptene, care este un pieptene special pentru detectarea și îndepărtarea nits și păduchi.

2

Puteți cumpăra acest produs în farmacii și în magazinele de sănătate și înaintea ta folosiți ulei de arbore de ceai pentru păduchi de cap, este esențial să o testați pe un plasture mic al pielii sau pe cel care are păduchi, pentru a verifica dacă nu va produce o reacție alergică. Dacă provoacă o reacție alergică, nu o utilizați și alegeți altă metodă pentru a elimina păduchii capului. În acest caz, pentru unele dintre metodele cele mai eficiente, consultați articolul nostru: cum să eliminați păduchii de cap și ghiocei cu produse de casă.

3

O modalitate buna de a scapa de paduchi de cap cu ulei de arbore de ceai este se diluează aproximativ 10 picături din acest ulei în puțină apă și apoi turnați amestecul într-o sticlă de pulverizare. Agitați bine și pulverizați pe păr în mod egal, concentrându-se pe gât și în spatele urechilor, astfel încât toate firele de păr să fie înmuiate în acest lichid. Puneți un capac din plastic peste păr și lăsați-l pe cel puțin 30 de minute. După această perioadă, se recomandă să vă spălați părul cu un șampon special pentru a ucide acești paraziți și, folosind un pieptene de nit, începeți să îndepărtați toate păduchii și șuvițele care trăiesc pe scalp.

4

În plus față de metoda de mai sus, puteți adăugați 5 sau 6 picături de ulei de arbore de ceai în șamponul obișnuit și spălați-vă părul cu acest amestec, adăugând-l la balsamul dvs. și lăsându-l pe el timp de câteva minute. Cel mai bine este să vă spălați părul cu acest amestec de 3 sau 4 ori pe săptămână până când păduchii dispar și părul este din nou sănătos. Aceste măsuri simple pot fi, de asemenea, folosite ca tratament preventiv pentru a împiedica păduchii de cap să vă invadeze din nou părul după ce ați scăpat de ei.

5


Nu uita asta ulei de arbore de ceai este o soluție naturală pentru scapandu-se de paduchi de cap deși ar putea să nu fie suficient să scapi complet de acești paraziți enervanți și obositori. Prin urmare, vă sugerăm să-l utilizați ca supliment la oricare dintre tratamentele cumpărate de cumpărături pe care le puteți cumpăra din farmacii în acest scop.

6

Pentru mai multe informații despre păduchi și păduchi, vă recomandăm să citiți următoarele articole:

  • Care este ciclul de viață al păduchilor
  • Cum să verifici păduchii capului
  • Cum să-i spuneți nișilor în afară de mătreață

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie tratamente medicale sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vizitați medicul dumneavoastră dacă aveți orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum se utilizează ulei de arbore de ceai pentru păduchi, vă recomandăm să căutați în categoria Sănătatea Familiei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com