ByVaTon.com

Cockapoo, bibione bilbo, ia numele de câine terapeutic la crustacee

Cockapoo, Bilbo Baggins, ia Titlul de câine la Crufts

Un Cockapoo de 6 ani de la Surrey a fost numit HiLife Pets As Therapy (PAT) Câine al anului la Crufts.

Bilbo Baggins, care locuiește în Ashtead cu proprietarul Philippa Cadge, a fost selectat dintr-unul din cei 6 finaliști, prin intermediul unui vot public al revistei Yours.

În ultimii patru ani, Bilbo și Philippa au vizitat copaci de cireșe din East Clandon, unde se desfășoară odihnă pentru copiii cu dizabilități. Perechii sunt, de asemenea, fețe obișnuite la Furze Hill Lodge Care Home din Kingswood.

Bilbo a fost prezentat cu rozeta câștigătorului de autor și prezentator TV, Victoria Stilwell.

Vorbind imediat după anunț, Philippa, în vârstă de 76 de ani, a declarat: "Sunt absolut încântat de biții care au câștigat. Bilbo Baggins face o astfel de diferență pentru oamenii pe care îi vede la Cireși și la Furze Hill, deci este minunat să fii recunoscut ca acesta.

"Nu pot să aștept să vă împărtășesc vestea cu oamenii de la Cireș, pentru că ei au decis că Bilbo a meritat să fie nominalizat".

Philippa, care a planuit un pahar de șampanie de sărbătoare împreună cu soțul ei, a primit de asemenea un cec de 500 de euro de la sponsorul premiului HiLife.

Din moment ce Animal Therapy a lansat in 1983, aproape 30000 de caini au fost inscrisi in schema sa, mii de vizitatori facand vizite terapeutice in case, spitale si scoli in fiecare saptamana.Caritatea a folosit Crufts ca platformă pentru a acorda un câine PAT deosebit de impresionant, cu titlul.

Cheryl Tissot, CEO al Pets As Therapy, a declarat: "Felicitările noastre merg la Philippa și Bilbo pe o victorie bine meritată.

Suntem extrem de mândri de cei 5.000 de voluntari care dau o munca atat de buna in intreaga lor comunitate, ca parte a animalelor ca terapie, si de a fi la Crufts pentru a prezenta acest premiu este o mare piesa de recunoastere pentru voluntarii nostri si cainii lor.

"Îi mulțumim mulțumirilor minunatei echipe de la HiLife care au susținut cu pasiune acest premiu și sunt dornici să recunoască timpul și energia oferite de voluntari precum Philippa".

Directorul HiLife haMarketing, Peter Parkinson, a declarat: "Încă o dată am fost mândri să sponsorizăm acest eveniment incredibil și să auzim despre lucrarea pe care muncitorii și câinii lor o fac în sus și în jos. În fiecare an auzim cum aceste vizite aduc bucurie vieților oamenilor și de această dată nu a fost o excepție. 

"Bilbo este un credit pentru proprietarul său Philippa și sunt mulțumit că a fost recunoscut la Crufts. Ca întotdeauna, suntem încântați să fim asociați cu Animalele ca Terapie și cu toți voluntarii dedicați care renunță la timp pentru ai ajuta pe alții ".

Animale de companie Ca Therapy este întotdeauna dornic de a auzi de la cei care sunt interesați să facă parte din munca Animale ca tratament Terapie.

Pentru mai multe informații, vizitați petsastherapy.org

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com