ByVaTon.com

Cum de a alege o cușcă de iepure - cum să înființeze o cușcă de iepure

Cum de a alege o cușcă de iepure - Cum de a crea o cușcă de iepure
Sursa: peludinesweb.blogspot.com.es

Dacă intenționați să aveți iepuri, este important să alegeți cuștile potrivite și să știți cum să le configurați. A iepure intern este un animal de companie adorabil și distractiv, un partener perfect pentru tineri și bătrâni. Cu toate acestea, ca orice alt animal, este necesar îngrijire și atenție să crească sănătos. Unul dintre aspectele cele mai importante este alegerea unui spațiu adecvat pentru ca animalul să se hrănească și să rămână peste noapte și, eventual, chiar și în timpul zilei. La OneHowTo.com vă explicăm cum să alegi o cușcă de iepure și cum să înființezi o cușcă de iepure pentru a păstra întotdeauna iepure distrați și sănătos.

1

În mod ideal, iepurele nostru ar trebui să aibă ocazia să petreacă câteva ore în aer liber de zi cu zi, alergând și explorând spații deschise și grădini pentru exerciții fizice, dar atunci va trebui să o punem din nou în cușcă.

Dacă locuiți într-un apartament, nu este recomandat ca iepurele să se prăbușească la domiciliu, în timp ce nimeni nu o supraveghează, deoarece are tendința de a mesteca mobilier și cabluri, cauzând dezastru. Asa de alegerea unei cuști de iepure este important.

În ceea ce privește modul de a configura o cușcă de iepure, dacă locuiți într-un apartament puteți configura un spațiu nemobilat, de exemplu, într-un balcon bine închis, care este sigur pentru animal, cu o roată și câteva jucării care se vor distra cu timpul în afara coliviei.

2

Inainte de alegerea unei cuști de iepure este esențial să aveți o idee despre dimensiunea sa finală odată ce ajunge la maturitate, astfel puteți alege spațiul ideal fără teama că va depăși cușca în viitor. Amintiți-vă că iepurele dvs. trebuie să aibă suficient spațiu pentru a se mișca confortabil în cușcă, deci dacă la început pare prea mare, nu vă faceți griji, animalul dvs. va crește în curând.

3

Cel mai potrivit material pentru cutia de iepure este plastic deoarece este foarte ușor de curățat, o sarcină care trebuie efectuată zilnic pentru a elimina deșeurile animalelor de companie.

Atunci când alegeți cutia de iepure, verificați dacă aceasta poate fi trasă rapid și ușor, deoarece va trebui să faceți acest lucru o dată pe săptămână pentru a da o curățare completă la cușcă.

Este important să acordați un anumit grad de intimitate iepurelui dvs., deci ar trebui să creați un spațiu ascuns în loc de cușcă, o cutie de carton va fi bine. Iepurii iubesc intimitatea și se vor simți nervoși dacă sunt expuși în mod constant.

4


Pentru confortul animalului și, de asemenea, pentru a facilita curățarea cuștii, la instalarea cuștii de iepure, trebuie să așezați la partea inferioară ceva pentru ca animalul să se ușureze, astfel încât să puteți evita curățarea constantă a cuștii.

Mulți oameni aleg ziarul, dar acest lucru nu este un material corect, deoarece iepurele va avea tendința să-l înțepenească. Prefera așchii de lemn sau presarea rumegusului pentru a configura în schimb cusca de iepure. Ambele materiale ajută la absorbția urinei și vor menține colivia într-o stare mai bună pentru mai multe zile.

Pentru patul iepurelui, un strat de paie este o idee bună, deoarece este moale și păstrează căldura.

5

De asemenea, locația cuștii este importantă. Fie că decideți să-l lăsați în interior sau într-un spațiu deschis, este important să fie înăuntru un loc răcoros care este ventilat și nu prea fierbinte. Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că în acest spațiu nu există curente, deoarece acestea nu se potrivesc iepurelui.

În plus, pentru siguranța animalului, este mai bine să păstrați întotdeauna cușcă pe podea și niciodată pe mobilierul înalt, deoarece o mișcare bruscă a iepurelui ar putea face căderea cusca, provocând daune mari.

6

Ultimul pas pentru a configura cuștile de iepure nu este să uitați să puneți dozatoare de produse alimentare și apă în cușcă hrăni animalul, de preferință, acelea ar trebui să fie și din material plastic.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum de a alege o cușcă de iepure - Cum de a crea o cușcă de iepure, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com