ByVaTon.com

Costul de a păstra un iepure

Costul de a păstra un iepure
Înainte de a cumpăra un iepure, este important să vă gândiți cât costă păstrarea unui iepure, așa că consultați ghidul nostru cu privire la costurile medii implicate în deținerea unui iepure.

echipament

Un iepure va necesita o cutie sau o cușcă în interior, dacă iepurele va fi păstrat ca un iepure al casei, alături de sticla de apă și felul de mâncare, iar acest echipament inițial reprezintă cel mai mare cost în a deține un iepure. Un cocoș de iepure va costa între £ 150 și £ 300, iar o cușcă interioară va costa £ 50- £ 80. Mărimea cuțitului sau a cuștii necesare va depinde de mărimea și numărul iepurilor care trebuie păstrate, iar cu cât este mai mare cutia sau cușca, cu atât costul este mai mare. În cazul în care hutch nu include o rulare, o ieșire separată în afara iepure poate costa £ 60- £ 100. Sticlele de apă și felul de mâncare vor costa aproximativ 10 £.

A hrani

Iepurele necesită o aprovizionare constantă cu iarbă sau fân și poate fi nevoie să fie suplimentată cu o dietă de cereale sau pelete. Acest lucru ar trebui să fie de așteptat să costa aproximativ £ 10- £ 20 pe lună pe iepure, în funcție de mărimea iepurelui.

În plus, un iepure va trebui să fie hrănit cu legume și dacă nu crește tot timpul anului, acestea vor trebui cumpărate și pot costa un extra £ 10- £ 20 pe lună pentru fiecare iepure.

Așchii de lemn

Sunt necesare tâlhăriri pentru a acoperi podeaua cutiei de iepure sau cușcă și pot costa 5-15 lire sterline pe lună, în funcție de mărimea cuștii.

Gunoi

În cazul în care iepure este un iepure casa, atunci va trebui să fie prevăzute cu o tavă de gunoi și gunoi. Cantitatea de gunoi necesară va costa aproximativ £ 10- £ 15 pe lună.

Veterinari și Asigurări

Iepurii trebuie să fie vaccinați anual împotriva VHD și Myxomatosis și aceste vaccinări pot costa între £ 30- £ 40.

Tratamentul veterinar atunci când un iepure este bolnav poate fi costisitor, dar este posibil să se ia asigurarea pentru animale pentru iepuri pentru a acoperi taxele veterinarilor în caz de boală și rănire suferită și acest lucru poate costa £ 6- £ 15 pe lună.

Spaying / Castrarea

Spionarea sau sterilizarea va fi necesară în cazul în care se păstrează împreună iepuri de sex masculin pentru a le împiedica să se reproducă sau dacă se păstrează împreună doi iepuri masculi pentru a preveni luptele. Cu toate acestea, spargerea sau sterilizarea unui iepure poate beneficia, de asemenea, de sănătate și temperament, deci poate fi luată în considerare chiar dacă nu se păstrează iepuri mixți sexuali sau doi iepuri masculi împreună. Spalarea sau sterilizarea unui iepure poate costa £ 50- £ 100.

microcipului

Microciparea poate ajuta la recuperarea unui iepure scăpat sau furat și poate costa £ 15- £ 20.

Costuri suplimentare

Deși principalele costuri regulate de păstrare a unui iepure sunt enumerate mai sus, există întotdeauna costuri neașteptate care apar. În plus, este adesea necesar să cumpărați produse de sănătate pentru maladii minore, să înlocuiți echipamentul etc. Toate aceste costuri se pot ridica peste un an și pot adăuga costul deținerii unui iepure. Prin urmare, este întotdeauna cel mai bine să se ia un cost suplimentar de £ 100- £ 150 pe an pentru extras atunci când se lucrează dacă se poate păstra păstrarea unui iepure.

Rezumat al costurilor de a deține un iepure

Tabelul de mai jos prezintă un sumar al costurilor medii anuale implicate în păstrarea unui iepure. Dacă se păstrează împreună un singur iepure, așa cum se recomandă, costurile vor fi dublate, cu excepția costurilor echipamentelor, deoarece iepurii vor împărți echipamentul, deși aceste costuri vor fi spre sfârșitul maxim al intervalului dat ca fiind mai mare hutch ar trebui să fie achiziționate decât pentru păstrarea unui singur iepure.

Articol

Costuri unice

Costuri anuale

echipament

£ 160 - £ 310

Spaying / Neutering£ 50 - £ 100

microcipului

£ 15 - £ 20

Alimente Fân

£ 240 - £ 480

Pălării / Litter

£ 60 - £ 180

vaccinările

£ 30 - £ 40

Asigurare

£ 72 - £ 180

In plus

£ 100 - £ 150

Total

£ 210 - £ 430

£ 502 - £ 1,030

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com