ByVaTon.com

Iepure amestec și pelete

Rabbit Mix și pelete

Amestecurile preparate comercial sau peletele comprimate special concepute pentru iepuri pot fi hrănite zilnic pentru a completa o dietă principală de iepure de iarbă și fân.

Există o gamă largă de amestecuri alimentare comerciale sau pelete comprimate special concepute pentru iepuri disponibile și acestea constau, de obicei, dintr-o varietate de cereale, pelete și legume uscate și acestea pot fi hrănite pentru a suplimenta o dietă principală de iepure de iarbă și fân.

Cu condiția ca un iepure să aibă acces permanent la iarbă sau fân, acestea trebuie hrănite zilnic doar cu o cantitate mică de amestec de iepure sau peleți și ca ghid nu trebuie să fie mai mult de 25g pe kg de greutate corporală a iepurelui.

Amestecurile de alimente și peletele special concepute pentru alte animale nu ar trebui să fie administrate, deoarece acestea nu sunt potrivite pentru a satisface cerințele dietetice ale iepurelui și ar putea chiar să dăuneze iepurelui.

Amestecul de iepure nu se pierde repede și poate fi stocat pentru o perioadă scurtă de timp în condiții uscate, fără probleme.

Orice schimbare în dietă, chiar schimbarea la un alt amestec de iepure, ar trebui făcută treptat, deoarece o schimbare bruscă a dietei poate provoca îmbolnăvirea iepurelui.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com