ByVaTon.com

Locuințe pentru iepuri

Locuințe Iepuri

Iepurele sunt sociabile și, prin urmare, cel mai bine dotate cu companie, mai ales dacă proprietarul este plecat în timpul zilei sau iepurele trebuie păstrat în afara.

Bărbații iepuri păstrați împreună se vor lupta cel mai adesea odată cu maturitatea sexuală, deși câinii steriletari vor trăi fericiți împreună.

Femelele de iepure (nu) vor trăi fericit împreună dacă sunt introduse la o vârstă fragedă sau introduse cu atenție la o vârstă mai înaintată.

Un dolar și nu ar trebui să fie păstrate împreună, deoarece acest lucru va duce la o reproducere continuă. Chiar dacă intenția este de a reproduce la un moment dat, buck și doe ar trebui să fie introduse doar pentru o perioadă scurtă de timp pentru împerechere să aibă loc și păstrate separate în alte momente.

Deși iepurii și porcii de cobai se vor "accepta" reciproc ca și însoțitori, obiceiul unui iepure să se joace jucăuș când fericit înseamnă că picioarele sale puternice din spate pot provoca din greșeală un prejudiciu intern greșit unui tovarăș de cobai, care ar putea duce la moarte. Acesta este cazul și cu cele mai mici rase de iepure. Iepuri și cobai au, de asemenea, cerințe dietetice diferite și mijloace diferite de comunicare. Prin urmare, iepurii nu ar trebui să fie adăpostiți cu cobai, iar cel mai bun și cel mai natural partener pentru orice iepure de companie este întotdeauna un alt iepure.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com