ByVaTon.com

Iepurele și cuștile

Lung-iepure ureche

O cușcă de înaltă calitate este doar una din bunurile esențiale pe care trebuie să le aveți pentru a avea grijă de un iepure de companie. Prin hrănirea iepurelui cea mai bună dietă posibilă și oferindu-i un habitat ideal și câteva alte elemente, iubitul dvs. de companie se poate bucura de o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Alegerea Cage-ului ideal pentru iepure

Cuștile de iepure vin într-o mare varietate de stiluri și forme. De asemenea, ele vin într-un sortiment de materiale care includ screening-ul din lemn, plastic și de plasă, sau o combinație a celor trei. Alegerea unei cuști ideale pentru iepurele de companie este determinată de o serie de factori care includ mărimea speciilor de iepure, numărul de iepuri pe care îl veți ridica și dacă această cușcă va fi ținută în interior sau în afara casei.

Dimensionarea cuștii

Dacă iepurele de companie își va petrece majoritatea timpului în casă, dar din cușcă, o cușcă mai mică va fi suficientă, deoarece el va folosi doar cuștile pentru a dormi, a mânca și a merge la baie. Pentru un singur iepure interior, o cușcă care măsoară 24 x 15 inci ar trebui să fie dimensiunea minimă. Acestea fiind spuse, o cușcă care măsoară 30 x 15 centimetri va oferi iepurei cu o cameră cu picioare mai mult și mai mult o separare între felul său de mâncare și locul unde se alege să se utilizeze ca baie.

Dacă iepurele va trăi în cușcă pentru cea mai mare parte a timpului său și va fi luat doar pentru a se juca ocazional, ca un iepure care este ținut afară, veți avea nevoie de o cușcă mai mare. O cușcă de 24 x 24 inch cu o casă atașată la ea se va potrivi iepurilor de rasă mai mici. Dacă iepurele este o rasă mai mare, cum ar fi gigantul flamand, o cușcă de dimensiuni de 4 x 3 picioare va fi o soluție mai bună. Pentru ca iepurii din afara să aibă un stil de viață sănătos, cuștile sau cuștile trebuie să fie suficient de mari pentru a-și întinde picioarele și a-și exersa.

O altă regulă de bază care trebuie urmată este aceea că partea superioară a cuștii trebuie să fie suficient de mare încât urechile iepurelor să nu o atingă, iar cusca ar trebui să fie suficient de largă pentru ca iepurele să se poată așeza în orice direcție. Dacă colivia are o fundă de sârmă, trebuie să adăugați o suprafață solidă pentru ca iepurașul să stea pe loc.

Produse esențiale de iepure

Pe lângă o cușcă de dimensiuni adecvate, există și alte consumabile de iepure care pot aduce o diferență în calitatea vieții de zi cu zi a animalului de companie. Înainte de a merge la cumpărături pentru consumabile de iepure și o cușcă, asigurați-vă că adăugați aceste elemente pe lista dvs.

Litter box și scoop - Credeți sau nu, un iepure poate fi antrenat la fel ca o pisică și așezarea unei cutii de gunoi în locul în care iepurele tinde să meargă va ajuta la păstrarea cuștii sale sau a celui mai curat, mai sănătos și, în cele din urmă, mai sigur pentru el.

Perie - Un alt fel de iepuri sunt ca pisicile este ca ei pot primi, de asemenea, mingi de coarde daca blana lor nu este ingrijita. Acest lucru este mai frecvent în rasele de iepure cu păr lung, dar toți iepurii ar trebui să fie curățați cu regularitate pentru a împiedica dezvoltarea mingii de păr.Jucarii de iepure - Un iepure plictisit va deveni rapid un iepure stresat și bolnav, așa că mereu aveți jucării pe mâna pentru a stârni interesul iepurelui. Jucăriile îi vor ajuta să își exercite atât corpul, cât și mintea. Un alt beneficiu de a avea jucării disponibile pentru iepurasul cu care se joacă este că el va alege de obicei să se joace cu jucăriile peste a mesteca mobilierul sau firele din plictiseală.

Lemn de mestecat - Un dinți de iepure cresc în mod continuu. Dacă această creștere este lăsată necontrolată, poate duce la o serie de probleme de sănătate. Lemnul de lemn oferă un beneficiu dublu - îl ține pe iepure ocupat și, de asemenea, păstrează dinții puternici și uzați până la un nivel sănătos.

Purtător - Ultimul lucru pe care doriți să-l rezolvați este încercarea de a lua un iepure bolnav la clinica veterinară, fără a avea un transportator să-l ia înăuntru. În timp ce acest lucru nu poate fi primul element de pe lista dvs., este esențial să aveți un transportator, astfel încât să puteți transportați animalul în siguranță.

Rack pentru rafturi - Timpul de fân este un important escapal al unei diete de iepure în plus față de pelete, și un fan de fân sau fân de fan va ține fânul departe de patul animalului dvs. de companie, dar încă îi permite să gustare pe el ori de câte ori el dorește.

Sticlă de alimentare și sticlă de apă - Ar trebui să aveți o mâncare de mâncare pentru iepurele din cușcă, împreună cu un vas de apă sau cu o sticlă de apă. De cele mai multe ori, sticlele de apă funcționează cel mai bine, deoarece iepurii au tendința de a-și vărsa vasele de apă. Cu toate acestea, nu toți iepurii vor lua în sticlă, astfel încât să fie necesar să folosiți un fel de mâncare în acele cazuri.

Ascunde loc - Indiferent dacă oferiți iepurele cu o cușcă de iepure în interior sau cu o bucată de iepure, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți avea în interiorul habitatului este un loc ascuns pentru iepure, unde poate să scape când simte acest lucru. Magazinele de alimentare cu amănuntul vând o gamă largă de soluții ascunse la fața locului, sau puteți să vă creați dintr-o cutie de carton mare dacă este necesar.

Unde să cumpărați produse de iepure și cuști

Iepurașele și cuștile pot fi achiziționate la magazinul local de aprovizionare cu animale, cum ar fi Petco sau PetSmart, sau online, prin intermediul unei game largi de magazine de specialitate pentru animale de companie. Verificarea prețurilor online și citirea anunțurilor săptămânale de cumpărături vă vor ajuta să găsiți cea mai bună ofertă pentru produsele dumneavoastră de bază de iepure de zi cu zi. Iată câteva site-uri de încredere pentru a vă ajuta să începeți:

  • BinkyBunny.com
  • RabbitMart.com
  • BassEquipment.com
  • WestCoastPetSupply.com
  • DrsFosterSmith.com

Grijă pentru iepurele tău și culege recompensele

Iepurii sunt relativ ușor de îngrijit. Tot ce au nevoie este o dietă adecvată, o cușcă mare și accesorii și o doză bună de iubire. Dă-i micuțului tău aceste principale esențiale și el se va răscumpăra cu mulți ani de distracție drăgălașă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com