ByVaTon.com

Copii și iepuri de companie

Gândindu-te la obținerea unui iepure de companie pentru un copil? Un iepure casa poate părea ca animalul perfect pentru copii, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Mulți copii sunt prea tineri pentru a se ocupa de un iepure potrivit. Bunnii se pot arăta drăguți și drăgălași, dar nu se comportă în moduri tipice în povești sau desene animate ale copiilor.

Iepure de iepure cu copiiMulți iepuri nu se bucură să fie ținute și vor da lovituri și gheare când sunt luate. Copilul dvs. se poate termina cu niște zgârieturi dureroase. Iepurele voastre poate fi mult mai rău. Iepurii sunt niște creaturi delicate și se luptă să se desprindă de un copil (sau adult) care le poate lăsa cu oase sparte sau alte leziuni.

Iepurele sunt creaturi timide. Difuzoare puternice sau copii care se deplasează în jur îi pot speria. Copilul dumneavoastră poate fi dezamăgit de faptul că Bunny nu vrea să vină și să se joace când este chemat. Bunny va fi mai înclinat să vină să se joace cu copilul tău dacă se află liniștit pe podea. Iepurii, uneori, doresc să fie lăsați singuri să mănânce sau să se spumească, iar copiii trebuie să li se reamintească acest lucru.Adoptarea unui iepure este un angajament foarte mare. Iepurele au o durată de viață de peste zece ani. Dacă adoptați un iepuraș pentru copii de 10 ani, fiți pregătit să aveți grijă de iepure atunci când copilul dumneavoastră a plecat la facultate. Multe adăposturi au iepuri mai în vârstă care i-ar plăcea să se îngrijească pentru totdeauna de casă.

Copiii pot pierde interesul pentru un iepure atunci când noutatea s-ar fi epuizat sau va fi greu de îngrijit de un iepure. Iepurii sunt ușor cutie de gunoi antrenată, dar așternutul lor trebuie schimbat în mod regulat. Ei au nevoie alimente proaspete și apă zilnic. De asemenea, acestea necesită regulat îngrijire și unghii tăiere. Iepurii sunt animale sociale care necesită multă atenție individuală. Au nevoie zilnic exercițiul și timpul de joc, și când nu sunt într-un stilou sau cușcă, va trebui să vă asigurați că locuința dvs. este bunny proofed. Toți acești factori trebuie luați în considerare atunci când stabiliți dacă un iepure este potrivit pentru familia ta.

Deci, în timp ce copiii și iepurii pot interacționa bine împreună, un iepure de companie pentru un copil nu este o idee bună. Îngrijitorul principal al iepurelui ar trebui să fie întotdeauna un adult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com