ByVaTon.com

Ce iepuri fac cele mai bune animale de companie

Ce iepuri fac cele mai bune animale de companie

iepuri sunt animale foarte prietenoase care pot fi animalul ideal la ai grijă de și bucurați-vă de compania lor. Dacă vă gândiți să cumpărați un iepure de companie, ar trebui să vă puneți mai întâi câteva întrebări, astfel încât să puteți alege o rasă adecvată care să fie ușor de îngrijit și nu are probleme cu comportamentul. In acest OneHowTo articol care vă ajutăm să înțelegeți which rasele de iepure fac cele mai bune animale de companie.

1

Inainte de alegerea unui iepure de companie trebuie să știți că există multe rase de iepuri. Există rase care sunt mai calme, nervoase, afectuoase, autosuficiente, temperamentale etc., așa că ar trebui să consultați un expert pentru a alegeți rasa potrivită de iepure pentru tine și familia ta.

2

mărimea este un alt factor de luat în considerare la achiziționarea unui iepure de companie. În funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție în casa dvs., puteți să stabiliți dacă trebuie să obțineți o rasă mai mică sau mai mare. De asemenea, trebuie să știți exact unde iepurele tau va trai, fie într-o cușcă în interior, în grădină sau pe balcon, deoarece, de exemplu, iepurii mari pot fi pierduți, deoarece nu sunt la fel de vulnerabili ca micuții.

3

Dacă alegeți un iepure mascul sau feminin? Aceasta este o întrebare foarte frecventă atunci când alegeți un iepure de companie. Realitatea este că, atunci când sunt tineri, este uneori dificil să se distingă dacă este un iepure mascul sau femelă deoarece diferențele sunt foarte ușoare. Pe măsură ce cresc, diferențele sunt mai evidente.

4

Ca rezultat, tot ce trebuie să vă gândiți este că nu aveți nevoie steriliza iepuri masculi, deși toți iepurii maturi care au această operație tind să fie mai calmi și mai iubitori. Dar dacă vrei opriți animalul de iepure din reproducere, este întotdeauna mai bine să spay femelele deoarece sunt mai predispuse la boli și la dezvoltarea comportamentelor distructive.

5


Timpul pe care îl aveți la dispoziție grija pentru iepurele tau este ceva ce ar trebui să țineți cont, de asemenea, dacă doriți să cumpărați un animal de companie. Există anumite rase, cum ar fi iepurele Angora engleză care au mult păr care necesită o îngrijire constantă, are nevoie de periaj regulat și o tunsoare în timpul verii pentru căldură.

6

În cele din urmă, dacă vrem un animal de companie puternic și sănătos, trebuie să verificăm unele detalii despre apariția unui iepure înainte de a alege un animal de companie.

  • Verificați că iepurele nu este nici prea gras, nici subțire, că părțile corpului său nu sunt umflate și că acesta nu este rănit.
  • Iepurele e blană ar trebui să fie uniform, nu ar trebui să existe pete goale sau patch-uri pe piele.
  • urechi din animal ar trebui să fie roz și nu este deteriorat.
  • Iepurele e ochi ar trebui să fie strălucitoare fără cruste.
  • Verificați, de asemenea, că dantură sunt curate și aliniate corespunzător.

Dacă v-ați bucurat de acest articol sau ați ales deja un iepure pentru animale de companie, de ce nu verificați mai multe dintre articolele noastre diferite rase de iepure și îngrijire de iepure?

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Ce iepuri fac cele mai bune animale de companie, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com