ByVaTon.com

Top 10 lista cu consumabile de iepure

Iepuri de gradinaDacă sunteți proprietar de iepure știți că există o varietate bogată de consumabile de iepure de a alege și că poate fi copleșitoare să determinați ce aveți nevoie și ce puteți face fără. Oamenii care au iepuri ca animale de companie știu ce bucurie pot fi, dar știu, de asemenea, că îngrijirea iepurilor pentru animale de companie este mult mai ușoară cu provizii potrivite. Asigurați-vă că casa dvs. este pregătită pentru iepuri, stocându-vă cu elementele din această listă a primelor zece consumabile de iepure:

1. Cutie de gunoi și gunoi. Aceasta este doar dacă aveți de gând să instruiți un iepure casa. Puneți o cutie suficient de mare pentru ca iepurele dvs. să se poată întoarce în mod confortabil și să stea departe de șmirdurile de pin.

2. Cusca de iepure. Custi de iepure vin intr-o varietate de dimensiuni, potrivite pentru interior sau exterior. Dacă aveți de gând să păstrați multe iepuri, poate doriți să ia în considerare construirea unu.

3. Băuturi alimentare și apă. Deoarece iepurii doresc să mestece lucruri, asigurați-vă că achiziționați boluri ceramice grele.

4. Paturi. Așternut este una dintre livrările de iepure care nu trebuie să fie magazin cumpărat. Utilizați prosoape vechi pentru a face un loc moale desemnat special pentru timpul de somn al prietenului vostru blond.

5. Cutie de hrănire. Aceasta va fi zona de confort a iepurelui dvs. și zona privată.6. Fân rămas. Hayul este necesar pentru sistemul digestiv de iepure, deoarece îi ajută să treacă mingi de păr.

7. Chew sticks. Iepurele din dinți cresc în mod constant și au nevoie de lucruri pentru a mesteca pentru sănătatea lor orală.

8. Alimente pentru iepuri. Asigurați-vă că hrăniți iepuri de mâncare specializată pe iepuri.

9. Jucării. Uită-te în jurul casei pentru asta. Aproape orice este acceptabil atâta timp cât iepurele dumneavoastră nu poate mesteca și înghiți.

10. Livrările de îngrijire. Asigurați-vă că aveți un pieptene de purici, o perie de sârmă și un dispozitiv de tăiere a unghiilor.

Desigur, dacă vrei cu adevărat să-ți strici iepurele, ar trebui să te uiți iepuri de iepure. Aceste case supradimensionate, cel mai adesea dublu, sunt Taj Mahal de reședințe de iepure. Când sunteți gata să vă aduceți noul iepure de companie acasă, asigurați-vă că aveți aceste consumabile de iepure pentru a asigura o tranziție lină.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com