ByVaTon.com

Cât de mare ar trebui să fie cușica mea?

Atunci când obțineți o cușcă pentru iepurașul dvs., este important să rețineți că în cușcă trebuie să se acomodeze dimensiunea pe care iepurele va crește, nu neapărat dimensiunea pe care iepurașul o face atunci când cumpărați cușca. Există reguli diferite pentru diferitele cuști, dar principalul factor decisiv în dimensiunea cuștii este dacă iepura dvs. va fi un iepuraș în interior sau un iepuraș în aer liber. Este recomandat ca iepura dvs. să fie un iepuraș în interior, deoarece, ca pisicile, iepurașii sunt mult mai fericiți, mai prietenoși și dezvoltă mai multă personalitate atunci când trăiesc înăuntru decât iepurii în aer liber. Iepurii din exterior tind să devină destul de înspăimântați și îngrijorați, fără să se lase să fie mângâiați sau atinși și, în mod normal, mor mult mai devreme decât iepurii din casă.

Iepurii de interior pot fi instruiți în casă, astfel încât pot fi lăsați să alerge la ora supravegheată. Aceasta înseamnă că cuștile lor nu trebuie să fie la fel de mari ca iepurașii în aer liber, care au nevoie de spațiu mare pentru a fi fericiți. O cușcă de iepure în interior ar trebui să fie suficient de mare pentru ca iepurașul tău să se așeze confortabil, cu un colț de rezervă pentru îngrășăminte și un spațiu pentru mâncare. Pentru ca iepurasul tau va face o multime de exercitii atunci cand este afara, si in cea mai mare parte foloseste cusca pentru a dormi, nu trebuie sa fie tot atat de mare, desi nu ar trebui sa fie prea inghesuit. Asigurați-vă că iepurașul dvs. are mai mult spațiu suficient pentru a flopa și pentru a face un iepuraș mare întinzându-se de-a lungul cocii.

Iepurii din exterior sunt adesea păstrați în cabane mici. Dacă intenționați să vă păstrați iepurele într-una din aceste variante, vă rugăm să nu primiți un iepure. Nu numai că îl privești de companie lăsându-l afară, dar îi privești, de asemenea, de spațiu pentru a te mișca. Iubitorii iubesc să alerge și să se joace, și da, să sară. Dacă trebuie să vă țineți iepurașii în aer liber, asigurați-vă că spațiul și cursa au suficient spațiu pentru a putea sări în sus în jurul a două picioare și suficient spațiu în lungime pentru a obține un bun sprint bunny, cel puțin cinci metri lungime de cinci picioare largi, și, de preferință, mai mari. Da, există foarte multe mici ciorapi și cuști de iepure vândute pe piață, dar acestea sunt vândute de oameni care știu aproape nimic despre îngrijirea corectă a iepurelui și, probabil, nu dau nici naibii, sunt doar după banii tăi și nu acordați atenție bunăstării animalelor de companie.Am o cușcă în aer liber pentru iepurașul meu, dar trăiește mai mult în casă, iar cușca este folosită numai pentru a-i da ocazional un loc de aer proaspăt. Cusca are o înălțime de 3 picioare și are un spațiu de aproximativ 15 metri pătrați. Acest lucru ar fi în continuare prea mic pentru ao ține tot timpul.

Gândiți-vă la sănătatea și fericirea iepurii dvs. atunci când vine vorba de cumpărarea unei cuști și dacă toate acestea ar părea prea mult ca un hassle, atunci obțineți o aur alb.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com