ByVaTon.com

Cum să ai grijă de un iepure pitic

Cum să ai grijă de un iepure pitic
Sursa: conejoenano.net

Pui de iepure, la fel ca iepurele Toy sau MiniToy sunt mici, dar spre deosebire de acestea din urmă, iepurii pitic cresc puțin mai mult. Astfel de iepuri au devenit a animale de companie populare deoarece, dacă sunt bine instruiți, pot fi lăsați în jurul casei. Un motiv pentru alegerea acestor animale ca animale de companie este că nu au nevoie de atenție atât de mare ca o pisică sau un câine în afară de a fi mai mici. Dar nu trebuie să uitați că sunt ființe vii și, prin urmare, pe Unul, vă vom arăta cum să aibă grijă de un iepure pitic.

1

Deși au nevoie de mai puțină îngrijire decât un câine sau o pisică, nu trebuie să uităm o secundă pentru iepurii pitic sunt ființe vii și, prin urmare, necesită o anumită îngrijire și afecțiune. Dacă ați ales unul ca animal de companie este pentru că doriți să-l antreneze, dragoste și să fie cu ea. Poate necesita mai puțină atenție, dar nu trebuie să uitați de ele.

2

Nu trebuie să spălați iepurele pitic. Ei se curata. Cu toate acestea, în cazul în care părul sau zona de vânătoare devine murdar, puteți folosi șervețele speciale pentru animale și ștergeți zona murdară. De asemenea, este recomandat să-l curățați cu o cârpă umezită cu apă caldă.

3

Trebuie să periați-i părul pentru a evita ca acesta să aibă bile de păr în tractul său digestiv. Fiind un iepure de păr scurt, nu trebuie să faceți acest lucru foarte des în timpul mulajului ar trebui să fie suficient (primăvara și toamna).

4

Deși sunt animale curate, trebuie să aveți grijă deosebită curățenia lor cuști pentru a se asigura că sunt întotdeauna curat și uscat ca o cușcă foarte murdară îi poate face rău.

5

Nu-ți tăi părul sub nici o forma. Blana lor îi protejează de agresiuni externe și de frig.

6

Alimente trebuie să se bazeze pe produse naturale, cum ar fi lucernă, unele legume și morcovi. De asemenea, preparate special preparate de iepure și fân. Învăța cum să vă hrăniți iepurele pentru informații mai detaliate.

7


Asigurați-vă că are întotdeauna curat proaspăt apă.

8

Păstrați întotdeauna bolul de hrană și sticla curat.

9

obține o cusca acesta este dimensiunea potrivită pentru iepurele dvs., dar luați în considerare în special dimensiunea lor la vârsta adultă. Astfel, iepurele se poate mișca liber. Amintiți-vă să o scoateți din cușcă timp de cel puțin o jumătate de oră pe zi. Cusca trebuie să fie bine luminată și ventilată.

10

Dragonii pitic se ridică bine la frig, dar trebuie să fii atent cu căldura. Nu lăsați-o niciodată în soare, deoarece ar putea deveni deshidratată și supraîncălzită. În schimb, păstrați-l mereu în umbră poate găsi adăpost.

11

Dacă îi vezi pe ei unghiile și dinții cresc prea mult, vezi medicul veterinar ca să-i taie, deoarece ar putea să-i facă rău. Afla cum să-mi înțeleg iepurele și cum să-mi antrenez iepurele pentru mai mult.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum să ai grijă de un iepure pitic, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com