ByVaTon.com

Considerații înainte de a cumpăra un iepure

Considerații înainte de a cumpăra un iepure
Înainte de a cumpăra un iepure pentru animale de companie, precum și costurile implicate, este important să vă asigurați că îi va fi acordat timpul și atenția necesară, așa că consultați acest ghid pentru nevoile unui iepure de companie.

Preluarea pe orice animal de companie necesită un angajament de a acorda îngrijire adecvată pentru aceasta în timpul vieții sale și, în cazul iepurilor, aceasta poate fi de 5-10 ani sau mai mult.

Nu este de așteptat ca un copil să furnizeze toate îngrijirile și finanțările necesare pentru a păstra un iepure de companie, în special dacă iepurele necesită tratament veterinar, deci este important să cumpărați un iepure pentru un copil pe care un membru adult al familiei este pregătit să îl împartă angajamentul de a deține și îngriji de iepure.

Un iepure va necesita:

  • Hrănirea - de două ori pe zi
  • Sticlă de apă reconfortantă - zilnic
  • Interacțiunea și companiile - în special dacă sunt păstrate pe cont propriu - zilnic
  • Grooming - zilnic pentru iepuri cu păr lung, săptămânal pentru iepuri cu părul scurt
  • Curățarea carcasei sau a coliviei - cel puțin o dată pe săptămână

În plus, un iepure poate necesita tratament veterinar în cazul în care iepurele se îmbolnăvește, care, în plus față de a fi costisitor, poate necesita și îngrijire și timp suplimentar, de exemplu curățarea rănilor, administrarea medicamentelor, vizite regulate veterinare etc.

Unele companii de asigurări pentru animale de companie oferă acoperire de asigurări veterinare pentru iepuri de companie care pot contribui la costurile de tratament veterinar.

De asemenea, trebuie acordată atenție locului unde va fi plasat iepurele - o cușcă de iepure sau o cușcă de iepure este destul de mare și necesită spațiu într-o locație destul de pașnică, care oferă o anumită protecție față de elementele meteorologice.

În plus, va fi necesar să se facă planuri pentru ca altcineva să aibă grijă de iepure atunci când este plecat, de exemplu în timpul vacanțelor de familie etc. și dacă nu există prieteni sau familie care să se poată angaja să aibă grijă de iepure în aceste vremuri, atunci poate fi necesar să plătească la bordul iepurelui în altă parte sau să plătească un sitter pentru animale de companie pentru a ieși peste fiecare zi pentru a avea grijă de iepure.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com