ByVaTon.com

Iepure de asigurare de la plan de animale de companie

Iepure de asigurare de la planul de animale de companie

Planul de iepuri este unul dintre politicile Planului de animale acoperite de viață pentru Planul de animale de companie, care oferă până la 2 000 de lire sterline pentru acoperirile per an.

Planul Planului de animale de companie Planul de Rabbit Planul este conceput pentru proprietarii de iepuri îngrijorați de animalele lor de companie care dezvoltă condiții cronice și pe termen lung, care pot necesita tratament pe toată durata vieții iepurelui. De asigurări de iepure poate oferi acoperire esențială pentru condițiile care pun în pericol viața, cum ar fi Fly Strike și Coccidiosis, care va necesita un tratament de urgență care poate rula în mii de lire sterline.

Dacă medicul veterinar vă recomandă ca iepurele să sufere un tratament complementar ca parte a reabilitării sale, în urma unei proceduri chirurgicale, Planul de animale de companie va plăti, de asemenea, până la 750 lire sterline pe an pentru acest tratament specializat. Planul de planuri de animale de companie Planul de asigurare de iepure va oferi o acoperire esențială pentru animalul dvs. de companie, oferindu-vă, că mult nevoie de pace a mintii.

Obțineți un citat de asigurare pentru iepure de la planul de animale acum

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com