ByVaTon.com

Instruirea iepurilor

Instruirea iepurii

Iepurii pot fi instruiți să folosească o tavă de gunoi și să efectueze trucuri simple.

Folosind tratează ca recompense iepurii pot fi instruiți pentru a efectua trucuri simple. Când se începe tratamentele de antrenament, ar trebui să fie folosite de fiecare dată când se dă o comandă, dar odată ce un iepure se supune în mod constant comenzilor, acestea pot fi îndepărtate treptat de pe urma tratamentelor, oferindu-le numai celorlalte comenzi, până când nu au nevoie deloc de tratamente.

Veniți la apel

  1. Plasați iepurele pe podea într-un spațiu închis în siguranță, cum ar fi un stilou de iepure, grădină sau cameră în casă.
  2. Îngenunchează pe podea, aproape de iepure, oferindu-le tratamentul preferat și, în același timp, cheamă numele lor și spun "Veniți".
  3. Dă-i tratamentul.
  4. Repetați această rutină și iepurele va începe să asocieze cuvântul "Veniți", fiind recompensați cu tratamentul preferat.
  5. Repetați acest lucru de zi cu zi spre a fi mai departe de iepure de fiecare dată, ghemuit sau chiar în picioare pe măsură ce vă sunați.
  6. Atunci când un iepure se supune în mod constant comenzii, depune eforturi pentru a înlătura tratamentele.

A sta în picioare

  1. Când iepurele are toate 4 picioare pe pământ, țineți un trai în fața nasului iepurelui și ridicați mâna în sus și peste iepure și, în același timp, spuneți numele lor și spuneți: "Sit Up".
  2. Iepurele dvs. ar trebui să urmeze tratamentul și să stea în picioare, în acest moment dau tratamentul iepurelui.
  3. Repetați această rutină în fiecare zi și iepurele ar trebui să asocieze cuvintele "Sit Up" cu acțiunea de ședere cu a fi recompensat cu un tratament.
  4. Atunci când un iepure se supune în mod constant comenzii, depune eforturi pentru a înlătura tratamentele.

Învățământ pentru copii

Iepurii de obicei urinează în același loc și astfel pot fi instruiți să folosească o cutie de toaletă prin plasarea unor rumegușuri de lemn murdare cu urină și / sau fecale din cușcă sau cuțit în cutia de toaletă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com