ByVaTon.com

Anxietate de separare la câini

Ceea ce mulți oameni etichetează ca anxietate de separare la un câine este de fapt doar o plictiseală obișnuită de modă veche și o șansă ca câinele să aibă o distracție distrugând canapeaua. Distrugerea generală pe cont propriu nu este o anxietate de separare. Comportamentele adevărate de anxietate de separare sunt demonstrate și în alte momente - necesitatea de a fi alături de dvs. în orice moment al zilei, chiar în timpul somnului, anxietate generală despre experiențe noi sau neobișnuite, mai ales dacă nu sunteți prezenți, și orice distrugere care se produce este în primele douăzeci de minute de a fi lăsat singur, nu toată ziua.

Dacă câinele dvs. suferă de plictiseală și de dorința de a mesteca perne într-un milion de bucăți, antrenamentul cu cutii și mai mult exercițiu ar trebui să ajute la combaterea acestor comportamente inadecvate.

Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. este "strung mare", este lipit de partea dumneavoastră 24 de ore, șapte zile pe săptămână, mestecați obiecte necorespunzătoare sau el însuși atunci când este lăsat singur și vocalizează, este posibil să aveți de-a face cu un adevărat caz de anxietate de separare. Recalificarea și modificarea comportamentului sunt necesare pentru a ușura stresul iubitului animalului dvs. de a fi lăsat singur sau de la tine.

Exemple specifice de comportament de anxietate prin separare

 • Chewing este pe anumite elemente care ar putea mirosi de tine - hainele, pantofii, scaunul dvs. preferat
 • Câinele tău te mestecă numai când ești plecat
 • Urinarea sau defecarea necorespunzătoare și, uneori, în întreaga casă
 • Câinele tău coacă în mod constant când te duci până la punctul în care ar putea fi răgușit, dar încă latră. Înălțimea incorectă și on-off se datorează plictiselii
 • Câinele tău te salută ca și când ai plecat luni, nu ore.
 • Când sunteți acasă, câinele trebuie să fie chiar lângă tine și să rămână anxios și stresat pentru o lungă perioadă de timp după ce ajungi acasă
 • Câinele dvs. se comportă întotdeauna în felul acesta când sunteți plecați, nu doar din când în când
 • Creați o cameră video și monitorizați când începe comportamentul. În cazurile de anxietate de separare, distrugerea și / sau lătratul începe imediat ce plecați
 • Orice separare de dvs. provoacă stresul câinelui, chiar dacă sunteți doar în cealaltă cameră
 • Câinele se culcă în picioare împotriva ta noaptea și trebuie să atingă sau cel puțin să fie lângă tine când te relaxezi pe canapea sau pe scaunul favorit
 • Pe măsură ce vă pregătiți să plecați, câinele devine stresat vizibil și începe să bea sau să facă ritm
 • Câinele tău te urmărește de la cameră la cameră
 • Câinele îți cere atenția într-o manieră evidentă, frenetică - pawie sau plâns la tine

Trucuri și sfaturi pentru combaterea anxietății de separare la câini

Adesea, suntem cei mai răi dușmani ai câinelui nostru și ne ajutăm să creăm toate problemele comportamentale pe care companiile noastre cu patru picioare le dezvoltă pe tot parcursul vieții. Cum creăm anxietatea de separare? Asumându-ne propria vinovăție când le lăsăm!

Este dimineața petrecută să te grăbești de la duș la bucătărie la biroul de acasă doar să te întorci în dormitor pentru a-ți găsi pantofii? Sunteți întotdeauna într-o stare de panică, scurt temperat și nerăbdător să ajungi pe drum înainte de începerea traficului? Și vă agitați copilul când l-ați lăsat pentru o zi? Îl îmbrățișezi și-l strângeți și spune-i că te vei întoarce cât de repede poți? Și apoi lăsați-l cu jucăria lui preferată și cu o mână de tratați, răsplătindu-l pentru că a reacționat la furia voastră? Mai intai creezi o stare de stres pentru el prin anxietatea asupra propriei tale dimineti, apoi il convingi ca plecarea e rau, agitand-o peste el si in cele din urma il reasigur ca are dreptate sa fie stresat in privinta plecarii tale, de ce de ce altfel ai dă-i trata și o jucărie?

Ce-ar fi dacă ți-ai seta alarma de treizeci de minute mai devreme, permițând o plimbare rapidă în jurul blocului, precum și un timp mai plăcut pregătindu-te pentru ziua ta? Și, în cele din urmă, de ce nu doar să pleci pentru această zi? Fără probleme, fără stres, fără anxietate, fără sărutări. Ia-ți cheile, prânzul și ieși pe ușă. Cu cât este mai scăzută și chiar mai plictisitoare plecarea, cu atât mai puțin stresul îți hrănește câinele.

În continuare, ce faci când te întorci acasă? Te agiți, îți îmbrățișezi și-ți săruți puiul din nou? Gresit! L-ai ignorat până când el este calm și relaxat. Cu cât sunteți mai îngrijorați și mai entuziasmați de intrarea dvs., cu atât mai mult vă lăsați să vă lăsați câinele să rămână.

Câinii citesc limbajul corpului mult mai bine decât înțeleg cuvinte sau comenzi. Dacă în mod normal vă apucați haina, cheile și servieta dvs. chiar înainte de a părăsi casa, acestea sunt indiciile pe care le părăsiți. Pentru a-l condiționa la plecarea ta, apuca aceste articole la alte ore ale săptămânii sau weekend-ului, dar nu pleacă. Îndreptați-i în jurul casei pentru o vreme. Acest lucru poate necesita o recalificare, dar veți descoperi că în cele din urmă el este desensibilizat la acele acțiuni și că nu va reacționa când le ridicați.

Câinele dvs. vă cere timpul și atenția? Își împinge nasul sub mâna ta când ești ocupat într-o încercare de a te face să-l petreci? Mă minte când te relaxezi pe canapea? El te lasă când vrea să meargă pe jos sau să-și facă hrana? Toate acestea sunt comportamente dominante care ne fac să reacționăm la cererile sale. În schimb, fie ignorați este neîncetat "cer" sau să-l facă să facă ceva pentru tine înainte de a face așa cum întreabă (ignorând lui "cer" să iasă afară poate avea consecințe negative pentru amândoi!). Rugați-l să "stea" sau "în jos" sau să fie "liniștit" mai întâi. Puteți, de asemenea, să faceți un joc și să-l rugați să "scuture o laba", "să stea" sau să "vorbească" după ce vă atrage atenția. Răsplata lui este atenția dvs. dacă vrea un pat, cina sau o plimbare.Exercitarea este vitală pentru un partener canin fericit, sănătos - atât psihic cât și fizic - canin! Creșteți cantitatea și intensitatea exercițiilor pe care le primește în fiecare zi. Dacă timpul tău este la un nivel minim, uita-te la angajarea unui câine de mers pe jos sau lăsa-l la câine de zi cu câine câteva zile pe săptămână. Un câine obosit este un câine fericit și un câine fericit nu vă distruge canapeaua atunci când vă aflați la serviciu!

Lăsând câinele dvs. cu alimente ca o distragere a atenției funcționează bine în cele mai multe cazuri de anxietate de separare. Spre deosebire de mână de tratamente pe care le-ați folosit pentru a-ți da animalul de companie când ai plecat, îi vei da un tratament care îi va lua o oră sau mai mult pentru a termina. Un Kong umplute cu unt de arahide și brânză este o alternativă excelentă și ieftină la micul dejun ca și cum ar fi o băutură sau o băutură plină cu o masă. Acest nivel de distragere a atenției îl ține câinele ocupat pentru câteva ore, făcându-l să lucreze și să se gândească la masă. Acest lucru îl va purta aproape la fel de bine ca și o sesiune de exerciții suplimentare!

Alte distragere a părăsi un televizor sau un radio pe undeva în casă. Vocile umane lucrează pentru a calma un animal distractiv între timp, zgomotul de fundal va ajuta să înece tot ce-i poate provoca stres, cum ar fi traficul sau zgomotul de la școala din apropiere.

Cresterea cainelui sau a cutiilor este o modalitate excelenta de a va proteja casa si cainele de anxietatea sa de separare. Citiți ce fel de cutie ar funcționa cel mai bine pentru câinele dvs., precum și modul în care să îl "pregătiți" corect, astfel încât timpul său în canisa să nu agraveze în continuare anxietatea sa de separare.

Când poți, ia-ți câinele cu tine la comisioane în seara și în week-end. Mulți câini se bucură de o plimbare cu mașina și atâta vreme cât vremea este moderată, nu există niciun motiv pentru care nu puteți să-l luați aproape peste tot cu voi. Unele magazine și birouri te lasă să-ți aduci câinele înăuntru cu tine, atâta timp cât se comportă bine și curat. Acest lucru vă va permite celor doi să petreceți timp împreună, chiar dacă nu este neapărat ceea ce considerăm în mod normal timpul de calitate.

Când să sunați la Profesioniști

Dacă încercați cu sârguință toate aceste sfaturi și anxietatea de separare a câinelui dvs. nu se îmbunătățește, vă recomandăm să-l duceți la medicul veterinar pentru verificare, mai ales dacă problema este relativ nouă. Modificările neurologice, pierderea auzului sau modificări ale vederii și dureri generale pot determina creșterea nivelului de stres al unui câine mai în vârstă. De asemenea, medicul veterinar vă poate prescrie medicamente anti-anxietate care funcționează împreună cu formarea de modificare a comportamentului pe care o faceți deja din lista de mai sus.

Un comportament animal este o altă opțiune. Ele pot vedea adesea imediat ce măsuri trebuie luate pentru a recalifica cel mai bine un câine stresat și anxios.

Anxietatea separării este reversibilă cu îndrumare, răbdare și timp. Schimbarea propriului comportament este primul pas și el va urma rapid exemplul!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com