ByVaTon.com

Există soluții de anxietate pentru separarea câinilor?

Câine care prezintă semne de anxietate de separareAnxietatea de separare la câini provoacă stres și comportament rău

Există mai multe tipuri de anxietate pe care câinii le întâlnesc - zgomot, călătorii, întâlniri cu oameni / animale noi și în mișcare. Și în timp ce toate acestea trebuie tratate în mod serios, anxietatea de separare la câini pare a fi la un nivel complet diferit.

Nu că este mai mult sau mai puțin sever decât anxietățile enumerate mai sus, ci pur și simplu pentru că în lumea de astăzi, separarea durează mai mult și este mai frecventă decât celelalte zone problematice. În timp ce un câine speriat de tunet s-ar putea simți nerăbdător timp de 15 minute până la câteva ore, anxietatea de separare poate dura de la 5 minute la 10 ore!

Toți simțim anxietatea de separare la un moment dat în viața noastră, dar în cele din urmă învățăm să nu ne lăsăm să ne consume viețile. Și majoritatea câinilor fac și ei. Nu au existat studii favorabile care să ne dea un motiv pentru anxietatea separării câinilor noștri. Există multe teorii, cum ar fi abandonarea sau experiențele rele în timp ce sunt tineri, dar nu există fapte concludente. Și credeți sau nu, câinii de adăpost s-au dovedit a fi mai puțin sau mai puțin predispuși la anxietatea de separare decât oricare alt câine.

Deși nu știm ce anxietate provoacă separarea câinilor, cu siguranță știm că există. Câțiva câini care plâng toată ziua în timp ce tu pleci. Alții dezvoltă obiceiuri nervoase, cum ar fi curățarea sau zgârierea obișnuită (mâncărimea anxietății), dezvoltarea unor zone chelate sau brute, care pot provoca, de asemenea, pete fierbinți. Altele urinează sau defecă. Încă alții distrug lucrurile. Acestea nu sunt acțiuni pentru a ne atrage atenția, ci mai degrabă reacții nervoase față de situația lor.

Ești sigur că este anxietate de separare?

Dacă câinele dvs. distruge lucrurile și mestecă tot ce poate, este posibil să aveți doar un caz de plictiseală și / sau exces de energie pe mâini. Încercați să oferiți jucării de mestecat cu trataje care să țină mintea câinelui în timp ce vă aflați departe. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. este exercitat înainte de a pleca, adăugând în unele jocuri mentale în timp ce exercitarea este un dublu plus. Uneori este vorba de o mulțime de energii care-ți iau câinele în necazuri. Dacă nu credeți că este plictiseală și / sau prea multă energie, atunci vă puteți uita la anxietatea de separare.Dar există mai multe soluții de anxietate pentru separarea câinilor. Trebuie doar să încercați pe cineva pentru a vedea care este cea mai potrivită pentru dvs. și câinele dvs.

Instruire

Probabil cel mai mare pe listă pentru a ajuta cu această tulburare de anxietate este antrenamentul. Și în timp ce acest lucru poate fi un lucru pe care îl puteți face singur, în funcție de severitatea câinelui dvs., poate fi necesar să obțineți ajutorul unui instructor calificat (urmați acest link pentru a găsi un instructor câine certificat în zona dvs.). Formarea câinelui dvs. pentru a depăși anxietatea de separare va necesita timp - o mulțime de timp. Este un exercițiu de condiționare care trebuie prelungit și repetat, dar rezultatele merită cu siguranță!

Sticlă de presiune

Restrângerile de presiune sunt un alt mod de a ajuta la rezolvarea anxietății de separare și de a primi recenzii rave. Eu le-am folosit personal (jacheta de tunete pentru caini) pentru unul dintre anxietatea mea de zgomot a câinelui meu cu mare succes! Ambalajele sub presiune folosesc acupresura pentru a vă ajuta să se simtă calm și sigur. Învelișul nu constă în utilizarea capului, a picioarelor sau a cozii - este mai mult ca o vesta (în termeni umani).

Feromon aperitiv pentru câini

Gulerul DAP, difuzorul și spray-ul sunt toate modalitățile de a ajuta câinele să se ocupe de probleme de anxietate de separare. Feromonul excretat este o replică a ceea ce eliberează un câine-mamă care alăptează. Acest feromon oferă câinii dvs. un sentiment de a fi calm și sigur. Din moment ce totul este nou pentru un catelus, acest feromon îi ajută să experimenteze situații noi fără prea multă frică. Mulți proprietari de animale de companie vor folosi un guler DAP și un difuzor împreună pentru a-și ajuta câinii să facă față când sunt departe.

Indiferent de metoda (metodele) pe care o alegeți și poate că trebuie să utilizați mai mult de una, merită cu siguranță. Această anxietate distruge și consumă viața animalului tău, iar tu ții cheia!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com