ByVaTon.com

Folosind kong pentru a trata anxietatea de separare

Folosind Kong pentru tratarea anxietății de separare

Mulți câini suferă de anxietate de separare atunci când proprietarii le lasă acasă singuri. Astfel de anxietate poate provoca câinii să latră fără sfârșit, să urineze și chiar să distrugă întreaga casă.

Acest articol despre AnimalWised vorbește folosind Kong pentru anxietate de separare.

Cu toate acestea, amintiți-vă că trebuie să mergeți la un etolog sau la un profesionist calificat corespunzător dacă doriți să obțineți rezultate eficiente și să vă eliberați câinele de această problemă.

De ce este eficient să folosiți un Kong pentru anxietatea de separare?

Spre deosebire de alte jucării de pe piață, Kongul este singurul care garantează siguranța animalului de companie, deoarece este imposibil să fie înghițite sau rupte (sunt disponibile valori diferite).

Anxietatea de separare este un proces foarte complicat pe care câinii nou adoptați de multe ori suferă. Ei se confruntă cu probleme în a se obișnui cu noul lor stil de viață. Acești câini se supără adesea și se comportă necorespunzător atunci când proprietarii părăsesc casa, dorind să se întoarcă. Unele comportamente tipice includ ruperea mobilierului, urinarea și plânsul.

Câini găsiți folosind Kong-ul pentru a fi o modalitate bună de a vă relaxa și se bucură de ele însele, ceea ce îl face un instrument foarte util în astfel de cazuri. Continuați să citiți pentru a afla cum ar trebui să o utilizați.

Cum să folosiți Kongul pentru anxietatea de separareÎn primul rând, trebuie să învățați cum funcționează Kongul. Este o jucărie care trebuie umplută cu mâncare, fie că este vorba de bețișoare, pașcă, sau se hrănește hrană uscată - câinele dvs. va fi motivat de varietate.

Pentru a atenua anxietatea de separare, ar trebui să începeți folosind Kongul când sunteți acasă timp de 4-7 zile. Procedând astfel, câinele îl va vedea pozitiv și îl va asocia cu relaxare.

Odată ce câinele înțelege cum să folosească Kong-ul și îl asociază cu distracție și relaxare, poți să-l dai fiecărui moment de plecare acasă. Încă mai trebuie să folosiți Kongul când sunteți acasă cu câinele.

Urmând aceste recomandări, câinele dvs. va începe să se relaxeze atunci când nu sunteți acasă, reducând astfel anxietatea sa de separare.

Ce să faceți dacă Kongul nu atenuează anxietatea de separare

Anxietatea de separare este o problemă foarte stresantă pentru animalul dvs. de companie. În cazul în care situația nu se îmbunătățește prin utilizarea unui Kong, ar trebui să luați în considerare văzând un specialist etolog sau antrenor de câine.

Așa cum ați lua copilul la un psiholog dacă ar avea o problemă de sănătate mintală, ar trebui să faceți același lucru pentru animalul dvs. de companie. Prin ameliorarea stresului, câinele dvs. va fi sănătos, fericit și pașnic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com