ByVaTon.com

Produse de calmare a câinelui pentru câinele tău anxios

Un câine de dormit este un câine calmUn câine de dormit este un câine calm ...

Când câinele dvs. exprimă un comportament nervos sau anxios, nu trebuie să atrageți atenția. Ele reacționează la problemele foarte specifice pe care le au. Există câteva rase de câini care sunt doar mai nervoși decât alții, dar mulți dezvoltă anxietate în timp ce îmbătrânesc, cu anxietate de separare și anxietate de zgomot care se înscrie în listă.

Există mai multe tehnici și produse de calmare a câinilor de pe piață care ar putea ajuta câinele dumneavoastră. Este de obicei considerat cel mai bine să încercați mai întâi aceste pentru a ajuta la stresul câinelui, înainte de a recurge la medicamente. În funcție de gravitatea anxietății, medicamentul poate fi cel mai bun pariu pentru câine - medicul veterinar va trebui să facă apelul, deoarece toate medicamentele pentru anxietatea câinilor sunt prescrise.

Modificarea / instruirea comportamentului

Formarea sau modificarea de comportament este considerată a fi una dintre cele mai bune metode de ajutorare a câinilor care calmează. Singurul dezavantaj este că instruirea trebuie făcută corect și poate dura ceva timp. Formarea implică încet desensibilizarea câinelui dvs. la ceea ce cauzează anxietatea. Dacă este o anxietate de zgomot, recreați zgomotul (de exemplu, există tunete / ploaie CD-uri, dacă aveți un câine speriat de tunet) la un nivel foarte scăzut, în timp ce fie angajarea câinelui într-o activitate distractivă sau oferind tratează. În cele din urmă, doriți să ajungeți la nivelurile normale de furtună fără furtună, fără ca câinele dvs. să reacționeze sever. Pentru anxietatea de separare la câini, pregătiți-vă să părăsiți fără atenție câinelui dvs., lăsați-vă un minut sau două și reveniți fără nici o atenție câinelui. Spațiul a trecut timp pentru intervale mai lungi și mai lungi, până când câinele "învață" că te vei întoarce. Trebuie remarcat că nici una dintre aceste modificări de comportament nu poate fi efectuată într-una sau chiar două zile. Trebuie să se întâmple pe o perioadă lungă de timp și să fie întărită periodic. Cel mai bine este să obțineți sfaturi sau ajutor de la formatori profesioniști.

Pentru o listă de formatori profesioniști de câini certificați și care să vă ajute la formare, consultați următorul link pentru: Asociația formatorilor de câini de companie.

Sticlă de presiune

Resturile de presiune, cum ar fi tricourile pentru câini, devin un dispozitiv destul de popular pentru a ajuta la tot felul de anxietate pentru câini. Este, în esență, o jachetă pe care câinele o poartă, care are un efect învârtit asupra câinelui tău. Prin punctele de presiune, acest lucru ajută la atenuarea stresului de câini. Trebuie remarcat că acest lucru nu va elimina anxietatea, dar îi ajută pe câine să se simtă mai sigur și mai puțin nervos față de situația lor particulară.

DAP - Feromonii care apreciază câinii

Feromonii care fac apariția câinilor simulează feromonii eliberați de un câine-mamă care alăptează. Produsele DAP se găsesc într-o varietate de moduri de utilizare: gulerul DAP, spray-ul DAP și difuzorul DAP - toate feromonii eliberează lent și fac ca câinele să se simtă mult mai sigur.

Exercițiu

Exercitarea a fost cunoscută pentru a ajuta la cazurile de anxietate de separare la câini, cu logica fiind, un câine obosit este mult mai probabil să doarmă în timp ce sunteți plecați decât să vă faceți griji că ați plecat. Acest lucru este valabil în primul rând dacă câinele dvs. nu suferă de anxietate extremă de separare, unde medicamentul poate fi cea mai bună opțiune. În timp ce alte anxietate sunt la fel de stresante, anxietatea de separare este un caz special, deoarece este mai frecventă și de obicei durează mai mult decât celelalte tipuri de probleme de anxietate. O plimbare bună, lungă și jocul va ajuta la eliberarea energiei, făcând ca câinele să fie mai favorabil să doarmă.

Chew Toys

Jucăriile de mestecat merg împreună cu exercițiile. Chewing este un alt mod de a elibera energia, investind astfel în niște jucării bune, indestructibile de mestecat, ar trebui să fie cu adevărat pe lista dvs. pentru probleme de anxietate de separare. Kong este un nume bine cunoscut pentru jucăriile lungi de mestecat, la fel ca StarMark. Ambele au, de asemenea, jucării care vă permit să puneți tratamente în interiorul care vă pot menține câinele ocupat pentru orice perioadă de la 20 de minute până la ore - în funcție de câinele dvs. și jucăria selectată.Ușor de a obține la tratamente poate fi o distragere bună pentru câinele dvs., dacă acestea se confruntă cu anxietate de zgomot sau probleme de călătorie, deoarece acestea fac ca câinele se concentreze mai mult pe alimente decât zgomotul sau de călătorie.

Aromaterapie

O altă opțiune pentru a ajuta la anxietatea câinilor este aromoterapia. Similar feromonilor, cu excepția diferitelor arome care accentuează sentimentele diferite. Uleiurile esențiale, cum ar fi lavanda, cuișoara, borage, mușețel și scorțișoară pot ajuta la invocarea calmului în timp ce sporesc starea de spirit a câinelui.

Essences

De-a lungul liniilor de aromoterapie, esențele sunt, de obicei, administrate pe cale orală sau aplicate pe piele. Ei invocă sentimente similare de calm în câinele tău. Acest lucru poate fi de folos atunci când călătoriți, pentru anxietate de separare și chiar ajută la reducerea agresiunii.

crating

Crețuirea poate fi utilă în cazul în care câinele vă distruge casa sau urinarea / defecarea din cauza anxietății. in orice caz, dacă crema provoacă și mai multă anxietate, atunci probabil este nevoie de ajutor profesional. Chiar dacă câinele dvs. nu a fost instruit corespunzător, sau necesită intervenție medicală. Cutia trebuie să fie un loc de confort pentru câinele tău - locul lui. Nu permiteți câinelui dvs. să fie chiar mai incomod în cutie - aceasta doar hrănește pe nervii deja stresați.

În cazul în care câinele se bucură de cutia (poate face și cu mine), puteți chiar să încercați să puneți o pătură sau o foaie pe partea superioară și laterală (asigurându-vă că încă mai primesc mult aer și ventilație) pentru a vă face să se simtă mai închisă, ca o peșteră. Acest lucru îi ajută să se simtă mai siguri.

Linia de fund

Una dintre aceste metode poate funcționa ca un farmec pentru câinele tău. Sau poate fi necesar să combinați mai multe metode. Fiecare câine este diferit și va răspunde diferit opțiunilor. Dacă niciunul dintre aceste lucruri nu funcționează pentru câinele dvs., atunci poate fi timpul să vizitați medicul veterinar și să discutați despre medicamente.

Doar asigurați-vă că faceți ceva pentru a vă ajuta cu problemele lor de anxietate! Ele se vor înrăutăți doar odată cu trecerea timpului. Este mult mai ușor să corectezi aceste probleme de anxietate atunci când sunt experimentate pentru prima dată, decât să încerci să-l repari după câțiva ani de ce se agravează progresiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com