ByVaTon.com

Câinele meu are acnee sau cosuri și există tratamente naturale?

Acneea este cea mai frecventa la adolescenti.
Acneea este cea mai frecventa la adolescenti. | Sursă

Ce este acneea și cine o primește?

La fel ca la oameni, acneea este o problemă atunci când câinii dezvoltă foliculi de păr umflați și infectați, de obicei pe bărbie.

Puglii tineri și adolescenți Rottweilers sunt câțiva dintre câinii afectați și, deși nu petrec prea mult timp în fața oglinzii pentru a verifica loviturile inacceptabile din punct de vedere social, proprietarii lor observă de obicei și doresc să facă ceva pentru a ușura suferința câinelui. De asemenea, o vedem foarte mult pe câinii cu bărbie cu păr scurt, cum ar fi Dobermanii, boxerii, Danezii mari și pointerii germani cu coasere scurtă.

La câțiva câini poate deveni crustă și mâncărime și, deși câinele nu este niciodată responsabil pentru livrarea alimentelor la un restaurant fast-food în timpul adolescenței, este de obicei ușor să se descurce cu o combinație de timp și medicină tradițională.

Unii câini ar putea dezvolta infecții demodectice la nivelul bărbiei, așa că, dacă puteți să vă descurcați acasă, câinele dvs. va fi mai sănătos.

Îndepărtarea ar trebui să fie un proces destul de simplu. Iată câteva alternative:

Acneea poate fi tratată cu medicamente alternative.
Acneea poate fi tratată cu medicamente alternative. | Sursă

Care este calea cea mai ușoară de a elimina acnee natural?

Cum poate fi tratată acneea acasă?

Cea mai importantă parte din tratarea acneei la câine este într-adevăr cea mai ușoară, deși va dura un pic de timp în fiecare zi. Trebuie să luați o behrag cald și să o țineți pe față câteva minute și apoi să utilizați un săpun blând pentru a curăța bărbia și a elimina tot puroiul.

Dacă vă duceți câinele la veterinar în acest moment, majoritatea medicilor veterinari vor recomanda spălarea feței cu peroxid de benzoil și aplicarea unei creme antibiotice.

Gel de aloe vera este un tratament natural pe care îl puteți folosi după spălare cu săpun și apă.Aloe vera a fost folosită de câteva mii de ani și, în afară de uciderea bacteriilor, controlează, de asemenea, orice infecție fungică și răcește pielea. Puteți cumpăra gelul sau păstrați o plantă de aloe vera și rupeți doar o porție mică de folosit în fiecare zi. Ea crește și este mult mai ușoară, mai sigură și mai ieftină decât cumpărarea antibioticelor într-un tub.

Puteți încerca, de asemenea, un ceai din plante făcut din frunze de urzică, dar probabil că va trebui să cumpărați frunzele, deci este mai mult o durere de cap.

În cazul în care acneea este severă (obțineți oa doua părere despre acest lucru deoarece orice acnee va arăta gravă unui proprietar în cauză) puteți folosi o plantă pentru a vă întări sistemul imunitar al câinelui. Usturoiul, ciupercile Reishi, Echinacea și Pisica cu gheare (o plantă din Peru) sunt toate cunoscute pentru capacitatea lor de a stimula sistemul imunitar.

Dacă alegeți să utilizați usturoiul ca stimulent imun, puteți da un singur cățel pentru fiecare douăzeci de kilograme de greutate.

Câini de rasă ca Doberman pot dezvolta acnee.
Câini de rasă ca Doberman pot dezvolta acnee. | Sursă

Există alte alternative?

Nici unul dintre stimulentele imune din plante nu are studii științifice în spatele lor pentru a-și dovedi eficacitatea și, din moment ce nu sunt susținute de mari companii farmaceutice, niciodată nu o vor face. Acest produs a fost folosit de mult timp de mai multe popoare indigene și nu funcționează. Urmați instrucțiunile de dozare de pe etichetă.

Dacă terapiile alternative nu funcționează, va trebui să examinați alte cauze ale acneei câinelui. Dacă se sperie, ar putea fi de fapt un caz de frig și răzuirea va dezvălui miezii demodex în formă de țigară. Puteți încerca să-l puneți într-o lumină neagră și medicul veterinar poate sfârși trăgând câteva fire de păr la cultura pentru vierme. Dacă ambele sunt negative, puteți încerca să cultivați bărbia și să puneți câinele pe un drum lung (poate opt săptămâni) de antibiotice.

Ce se întâmplă dacă îl ignori? Nu va trebui să vă faceți griji că câinele dvs. se plânge de viața socială, dar ar putea să-și ia bărbia acoperită cu puroi și să o frece pe canapea.

Prefer aloe.

Are acnee cauza depresiei la caini?
Are acnee cauza depresiei la caini? | Sursă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com