ByVaTon.com

Aloe vera pentru dermatită la câini

Aloe vera pentru dermatita la câini

Pielea sau dermul este un organ foarte important, deoarece are un a funcția de protecție împotriva mediului exterior. Totuși, pielea este, de asemenea, locul în care se manifestă multe boli care afectează organismul, ca în cazul unei reacții alergice sau al unei disfuncții hepatice.

Pentru a vă asigura cel mai bine pentru animalul dvs. de companie, în calitate de proprietar, ar trebui să știți toate semnele care indică faptul că ceva poate fi în neregulă cu organismul. Prin urmare, verificând în mod regulat haina și pielea câinelui ar trebui să facă parte din îngrijirea sa zilnică.

Una dintre aceste boli posibile care afectează pielea este dermatita sau eczema. Dacă doriți să tratați pielea câinelui în mod natural, stați cu noi la AnimalWised. Acest articol va vorbi despre beneficiile utilizării aloe vera pentru dermatită la câini.

Ce este dermatita?

Termenul dermatită înseamnă pur și simplu "inflamația pielii"și corespunde unei situații în care pielea este iritată și inflamată, provocând mâncărime și înțepături. Dermatita canin poate fi produsă din diferite cauze și este de obicei cauzată de:

Desigur, având în vedere varietatea cauzelor, este foarte important să mergeți la veterinar dacă bănuiți că câinele dumneavoastră suferă de dermatită, stabilirea cauzei fundamentale este esențial pentru a fi tratată în mod corespunzător.

Cum să știți dacă câinele dvs. are dermatită

Dacă câinele dvs. suferă de dermatită, veți putea să îl vedeți datorită prezenței unuia sau mai multora dintre următoarele simptome:

 • Scratching continuu
 • Mătreaţă
 • Flaking în blană
 • Scabs și răni
 • Roşeaţă
 • Piele uscata
 • Tulburări în blană
 • Nelinişte

Acum ar fi momentul să examinați blana animalului de companie pentru a evalua leziunile și pentru a merge la veterinar. Trebuie să oferiți medicului veterinar toate informațiile necesare pentru a stabili ce provoacă această condiție pe dermul câinelui.

Tratarea dermatitei la câinii cu aloe veraExistă încă multe teorii conflictuale cu privire la utilizarea aloe vera pe animale, iar unele chiar cred că este un remediu toxic pentru pisici. Realitatea este ca multi veterinari holisti considera folosirea aloe vera ca a tratament de primă linie împotriva multor condiții.

Pentru a obține toate avantajele aloe vera, ar trebui să extrageți carnea din tulpini. Acest lucru are diferite proprietăți care pot trata dermatita canin:

 • Sucul de Aloe vera are efecte antibacteriene, prin urmare, va preveni o infecție locală dacă dermatita este însoțită de leziuni cauzate de zgârierea excesivă.
 • Aloe vera este capabil să regenerați pielea, prin urmare, va permite rănilor să se vindece în mod corespunzător și să ajute pielii să se reînnoiască.
 • Este un lucru deosebit hidratare și hidratare substanță, prin urmare, calmează rapid mâncărimea și zgârierea asociată cu dermatita.
 • Aloe vera conține ingrediente active care acționează scăderea inflamației a pielii, care este de asemenea foarte importantă în reducerea simptomelor.

În plus, aloe vera este, de asemenea, extrem de benefic pentru a trata tampoanele câinelui.

Cum să aplicați aloe vera?

În acest caz, conduceți a tratamentul topic și simptomatic al dermatitei fără legătură cu cauza de bază. Acest lucru trebuie stabilit și tratat corespunzător de medicul veterinar.

Prin urmare, cea mai bună opțiune menționată anterior este de a efectua o administrare locală. Aceasta înseamnă că trebuie să aplicați carnea de aloe vera direct pe pielea afectată de 2 până la 3 ori pe zi. Cea mai bună opțiune este de a utiliza 100% gel de aloe vera . O modalitate de a spune puritatea produsului este să se uite la etichetarea gelului. În lista de ingrediente, ar trebui să apară primul aloe vera.

Acest articol este pur informativ. AnimalWised nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la medicul veterinar dacă suferă de orice condiție sau durere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com