ByVaTon.com

Tratamentul muscării de pe spate - cum să scapi de mușcăturile de purici

Tratament pentru muscatura de parDacă aveți purici în casa dvs., sunteți în pericol de a fi mușcați de ei oricând, oriunde. Nu toți oamenii sunt mușcați de purici, dar ar trebui să fii atât de ghinionist, atunci am un sfat pentru tine cum să scapi de mușcăturile de purici. Înainte de a începe tratamentul pentru mușcăturile de purici, trebuie să vă asigurați mai întâi că nu se va răspândi infestarea puricilor. După aceea, este timpul să scăpați de mușcăturile de purici și să opriți mâncărimea și zgârierea pentru totdeauna.

Cum să scapi de mușcăturile de purici

În primul rând, trebuie să curățați zona pe și în jurul mușcăturii de purici cu apă caldă de săpun. Apoi utilizați un antiseptic și puneți-l pe o pungă de gheață pentru a minimiza umflarea. Orice frig se duce cu adevărat, deci folosiți cuburi de gheață sau tot ce aveți în stoc. Amintiți-vă să înfășurați gheața în ceva, ca o cârpă de bucătărie. Aceasta împiedică pielea să sufere arsuri de gheață. Lăsați-l mai mult de 10 minute, faceți o pauză și apoi repetați.

Puteți găsi produse la farmacii care ușurează durerea și opresc pruritul. Spune-le despre problema ta la magazin, ei vor ști ce să-ți dea. Majoritatea acestor produse sunt disponibile fără prescripție medicală și pot fi utilizate în siguranță dacă sunt administrate în cantitățile descrise.

O altă modalitate este să utilizați antihistaminice pentru a scăpa de mâncărime. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră despre ce antihistaminice să utilizați, deoarece sunt disponibile diferite produse care au toate proprietățile și funcțiile proprii. Dacă preferați o abordare mai naturală, ca mine, vedeți metodele alternative de mai jos.

Tratamentul cel mai bun și mai ușor pentru muscatura de purici este să vă opriți zgârierea pielii, deoarece poate provoca o infecție. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci mâncărimea se va înrăutăți și există riscul de a obține cicatrici mari, urâte.

Metode alternative de tratare a muscilor de purici

Este bine cunoscut faptul că Aloe Vera poate trata răni mici și arsuri. Ceea ce probabil nu știați este că are un efect pozitiv și asupra mușcăturilor de purici. Dacă aveți o plantă, rupeți o mică parte dintr-o frunză și frecați-o în mușcături. De asemenea, puteți cumpăra versiuni îmbuteliate ale gelului Aloe Vera.Ceaiul verde poate îmbunătăți situația. Nu am încercat singur, dar se spune că are proprietăți puternice de vindecare a pielii dacă spalăți zona infectată cu ea. Există mai multe uleiuri și ceaiuri pe care le puteți încerca, dar trebuie să experimentați cu ele însele, deoarece niciunul dintre aceste rezultate nu a fost verificat de cercetători.

Cât de ciudat ar părea, unii oameni au avut succes și cu băi de făină de ovăz. Amintiți-vă că temperatura apei trebuie să fie scăzută, deoarece apa caldă vă usucă pielea.

Cum să preveniți mușcăturile de purici

Există mai multe moduri în care vă puteți proteja împotriva mușcăturilor de purici și asigurați-vă că nu le obțineți. Acest lucru elimină tratamentul de mușcături de purici și vă economisește mult timp și frustrare. O modalitate este de a mânca o mulțime de usturoi. Puricii pur și simplu nu-i plac gustul și îi vor împiedica să te muste. Dacă vă bucurați de usturoi la fel de mult ca mine, obținerea sumelor necesare nu va fi o problemă. Amintiți-vă că tot ceea ce mâncați intră în liniile voastre de naștere, și acesta este un motiv major pentru care numai unii oameni cu anumite obiceiuri alimentare sunt mușcați de purici.

Acum știi ce urăsc gustul, ceea ce nu le place mirosul de lamaie. Dacă aveți ceva care miroase ca lamaie, atunci folosiți asta. Alternativ, puteți încerca frecarea unor pe piele. Multe mirosuri puternice vă pot ajuta de fapt în lupta împotriva puricilor. Dacă nu aveți nici o lămâie la domiciliu, puteți încerca să utilizați în schimb uleiuri esențiale. Lavandă, lemn de cedru și uleiul de eucalipt ar trebui să facă o treabă extraordinară pentru a le îndepărta. Aflați mai multe despre cum să preveniți mușcăturile de purici.

Acum aveți câteva idei despre cum să scăpați de mușcăturile de purici. Dacă doriți să adăugați ceva sau doriți să împărtășiți povestea dvs. de succes, atunci vă rugăm să începeți un subiect în forumul nostru. Cineva ar putea căuta răspunsul tău exact.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com