ByVaTon.com

Aloe vera pentru tampoanele câinelui

Aloe Vera pentru un câine

Dacă v-ați hotărât să primiți un câine în casa dvs., trebuie să știți unul dintre ei greșeli fundamentale ca pe un proprietar pe care nu-l poți permite, dar că din păcate sunt prea frecvente: umanizarea câinelui tău. Câinii nu trebuie să fie ținute ca un copil, nu au nevoie de haine în timpul iernii - în majoritatea cazurilor - și nu au nevoie de parfumuri pentru a-și schimba mirosul corporal.

Cu toate acestea, între o extremă și cealaltă există un teren de mijloc. Aceasta înseamnă că, fără a-ți umaniza animalul, este important să oferi cea mai bună îngrijire posibilă pentru sănătatea lor, fericirea și dezvoltarea și funcționarea completă.

Nu aveți nevoie de suplimente sau accesorii care să înlăture instinctul animalelor câinelui dvs. - dacă doriți să vă tratați câinele cât mai bine, puteți să îl răsfățați cu remedii de la domiciliu. În acest articol AnimalWised, de exemplu, vom discuta cum să folosim aloe vera pentru tampoanele câinelui.

De ce ar trebui să protejezi tampoanele unui caine?

Curelele de picior ale câinilor sunt foarte rezistent și concepute special pentru a fi în contact cu solul. Acestea îndeplinesc funcții importante, cum ar fi protejarea câinelui de presiunea greutății sale în timpul mersului, amortizarea impactului pe care îmbinările îl primesc în timpul mersului, al alergării și al săriturilor și prevenirea impactului, fracturilor și leziunilor osoase.

Deși tampoanele câinelui sunt greu, ei pot sparge sau chiar sângera. Acest lucru se va întâmpla în special atunci când vă duceți câinele pe o zonă neobișnuită, mai ales dacă solul este stâncos și abraziv, dar se poate întâmpla și datorită condițiilor meteorologice grele, cum ar fi zăpada, căldura, frigul sau gheața.

Beneficiile aloe vera pentru tampoanele câinelui

Aloe vera este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru arsuri și afecțiuni ale pielii - trebuie să luați în considerare utilizarea aloe vera pentru a trata dermatita la câini. Desigur, are o mulțime de beneficii pentru sănătatea pielii, dar este, de asemenea, foarte util pentru a trata tulburările care afectează tampoanele piciorului câinelui.Aloe vera are următoarele beneficii pentru sănătate:

 • Aceasta regenera celulele pielii și promovează restaurarea zonei afectate a piciorului.
 • Are un efect analgezic și acțiune antiinflamatorie, ameliorând astfel disconfortul pe care-l poate simți câinele atunci când merge.
 • Datorită lui acțiune antiseptică, aloe vera va preveni ranile pe tampoanele piciorului câinelui dvs. de a deveni infectate.

Cum să aplicați aloe vera la tampoanele pentru picioare

Trebuie să utilizați gel de aloe vera pur - puteți folosi tipul de gel vândut pentru oameni, mai ales dacă sunteți siguri de calitatea sa. În lipsa asta, extrageți pulpa din frunzele unei plante aloe vera și fă-ți propriul. Puteți vedea instrucțiunile complete despre realizarea gelului de aloe vera la OneHowTo.

Apoi, aplicați gelul pe tampoanele câinelui cu atenție. Acesta este modul în care faceți acest lucru:

 1. Curățați piciorul afectat cu un pansament steril și apă călduță.
 2. Aplicați pulpa de aloe vera.
 3. Permiteți ranii să respire ori de câte ori este posibil, dar o înfășurați cu pansamentul dacă câinele își linge piciorușele, pentru că nu se va vindeca în mod corespunzător.
 4. Repetați procesul de două ori pe zi.

Ar trebui să te duci la veterinar?

Dacă există o tăietură adâncă pe tampon, nu oprește sângerarea sau este o abraziune gravă, trebuie să mergeți imediat la veterinar pentru a obține o evaluare corectă.

Cu toate acestea, există alte semne pe care ar trebui să le cunoașteți, inclusiv:

 • Tampoane permanente uscate pentru picior
 • Crăpături permanente
 • Răni care nu se îmbunătățesc în ciuda îngrijirii
 • Rănile care nu se vindecă
 • Cuie îngroșate

Aceste semne pot indica prezența Leishmania- este important să mergeți la veterinar pentru a exclude această condiție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com