ByVaTon.com

Erupții cutanate din zona musculară - erupții cutanate de la mușcăturile de purici

Erupții cutanate ale musculaturii - Erupții cutanate din bătăi de flecareChiar și cele mai curate dintre animalele de companie și cele mai imaculate case pot fi infestate cu purici. Erupul de mușcătură din flăcări nu afectează doar animalul de companie, ci poate și să dăuneze oamenilor. De fapt, aproape 95% dintre purici, ouă și larve trăiesc nu pe animalul de companie, ci în mediul său.

Erupția de mușcătură a fluturii asupra oamenilor

Una dintre faptele surprinzătoare și puțin cunoscute despre purice este că acestea mușcă oameni hipersensibili, dar îi lasă pe alții singuri. Copiii și bebelușii sunt mai predispuși la o erupție cutanată din cauza puricii, deși mulți adulți sunt de asemenea cunoscuți că suferă de ea.

O erupție cutanată asupra oamenilor apare în mod obișnuit ca o erupție cutanată, roșie și furioasă, caracterizată prin niște bulbări roșii mici, având perforațiile înconjurate de haloase roșii. Aceste umflături roșii inflamate și mâncărime sunt de obicei văzute în jurul gleznelor, mâinilor și picioarelor, deoarece aceste regiuni sunt în mod normal mai expuse decât alte părți ale corpului. Zgârierea mușcăturilor poate face lucrurile să se înrăutățească - ar putea fi necesar să tratăm infecții cutanate bacteriene severe care ar putea necesita steroizi sau antibiotice pentru tratament.Tratarea mușcăturilor de purici pe oameni imediat, în special la copii, este de cea mai mare importanță. Nerespectarea acestui fapt poate duce la probleme complexe.

Primii pași de ajutor pentru tratamentul unei erupții cutanate de purici:

  1. Spălați zona mușcată cu apă rece. De asemenea, puteți utiliza o pungă de ceai care conține ceai verde sau ceai negru. Ambele sunt eficiente în reducerea umflăturilor și inflamațiilor.
  2. Dacă este necesar, aplicați un pachet de gheață pentru a ușura durerea și mâncărimea. Pur și simplu împachetați gheața într-o cârpă moale și aplicați-o în regiunea afectată. Alternativ, puteți folosi legume congelate din congelator în acest scop.
  3. Aplicați o anumită loțiune de calamină liniștită sau orice cremă care conține hidrocortizon mai puțin de 1% pe erupție cutanată.
  4. Dacă aveți plante de Aloe Vera sau Calendula la îndemână, rupeți frunza unuia și aplicați gelul în interiorul direct al regiunii mușcate. Aloe Vera și calendula ajută la calma roșeață, umflături și mâncărime cauzate de diferite tipuri de mușcături de insecte.
  5. În caz de mâncărime severă care însoțește erupția cutanată a puricii, luați câteva antihistamine orale precum Benadryl pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor.
  6. În cazul unei erupții cutanate severe la purici, discutați cu un medic despre unele medicamente pe bază de prescripție medicală, cum ar fi hidroxizina, care este un antihistaminic eficient.
  7. Aplicați o pastă de bicarbonat de sodiu amestecată cu puțină apă în regiunea afectată. Acest lucru poate ajuta la reducerea umflării.
  8. Uleiurile esențiale (obținute din surse reputate) pot, de asemenea, ajuta la ameliorarea erupției cutanate de la purici. Acestea trebuie diluate cu uleiuri de transport cum ar fi uleiul de migdale sau uleiul de nucă de cocos pentru a fi aplicate direct pe excesul de mușcături de purici pe oameni, precum și pe animalele de companie. Exemple de astfel de uleiuri esențiale includ levantica, arborele de ceai, iarba de lamaie etc.
  9. Evitați zgârierea locului mușcăturii, deoarece acest lucru poate duce la formarea de puroi sau infecții bacteriene.
  10. Flăcările sunt capabile să transmită boli mortale, cum ar fi tifosul murin, ciuma bubonică, larvele de vierme, gripa stomacală etc. Asigurați-vă de semne de cefalee, greață, vărsături și febră mare după o mușcătură de purici. Consultați imediat un medic dacă vedeți aceste semne și simptome. În cazuri extreme, poate fi necesară internarea în spital.

Cel mai bun mod de a împiedica o erupție cutanată a flăcării este să împiedicați puricii să vină în casa ta. Nu trebuie să fie leneș atunci când vine vorba de combaterea infestărilor cu purici. A scăpa de purici este fără îndoială o procedură consumatoare de timp, dar una care este esențială pentru eliminarea acestor framantari de sânge care provoacă o astfel de dureroasă erupție cutanată de purici și alte hassles, în primul rând.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com