ByVaTon.com

Iepure de îngrășăminte de iepure - ușor sau dificil?

Îngrijirea puilor de iepureCând îți împărțiți casa cu un iepure, curățarea zăpezii pe podea poate părea o provocare. O soluție este formarea de iepuri pentru iepuri. Doar ca o pisica de companie poate fi instruit să folosească o cutie pentru a merge la baie, deci poate un iepure. Procesul necesită răbdare și persistență, dar în cele din urmă se plătește.

Noțiuni de bază

Prima parte a antrenamentului pentru îngrășăminte de iepure este plasarea iepure de iepure de iepure. Cele mai multe iepuri au o anumită zonă a cuștii unde preferă să se folosească de baie. Odată ce ați găsit acea zonă, puteți plasa caseta acolo. Acum poate părea dezgustător pentru oameni, dar iepurii nu au de gând să mănânce și să meargă la baie în același timp. De fapt, s-ar putea chiar să se bucure de ea puțin. Aceasta înseamnă că cutia de gunoi ar trebui să includă așternutul, precum și o pompă de fân și poate chiar o ierburi proaspete pentru a face ca locul să miroase frumos și pentru a atrage iepurele în cutie pentru o gustare. De asemenea, asigurați-vă că plasați o parte din scaunul iepurelui dvs. și niște paturi acoperite în urină în cutie, pentru a-l păcăli să creadă că este locul lui obișnuit de baie.

În primele etape ale formării, iepuri de iepurași pentru animale de companie ar trebui să se limiteze la o zonă mică, cum ar fi cuștile lor și o zonă mică în care aceștia pot să-și exercite. Pe măsură ce iepurele devine mai fiabil, puteți crește libertatea sa. Dacă vă deschideți mari porții din casa dvs. la iepuraș, ați putea dori să așezați și alte cutii de gunoi în jurul casei.

Probleme în formareUnii iepurași se duc cu ușurință la antrenamentul puilor de iepure. Altele sunt greu de prins. Bebelușii vor fi mai dificili să lucreze decât adulții. Iar iepurii care au fost spaiate sau sterilizate par să se prindă mai repede.

Îngrijirea iepurilor înseamnă a urmări semne de probleme de sănătate, iar cutia de gunoi poate ajuta și în acest sens. Atunci când un iepure fiabil începe să urine în afara cutiei, poate avea o infecție a tractului urinar, de exemplu.

Scaunul curbat de iepure poate fi mai ușor de observat. Această problemă este cauzată, în general, de diete prea mari în carbohidrați, dar poate fi provocată și de paraziți sau de infecții bacteriene, astfel că o excursie la veterinar ar putea fi în ordine.

Iepurele de îngrășăminte de iepure are multe avantaje, dar poate fi o provocare cu niște iepurași. Majoritatea proprietarilor sunt fericiți că și-au luat timp și efort pentru a-și pregăti animalele de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com