ByVaTon.com

Franceză lop iepure

Lap Rabbit francez

Iepurașul francez Lop este un iepure mare cu urechi care atârnă sub linia maxilarului și are o natură calmă și blândă.

Istorie a iepurelui francez

Iepurașul francez Lop a fost pentru prima dată crescut în Franța în jurul anului 1850 și a fost stabilit în Franța ca iepure pentru carne la mijlocul anilor 1800. Se crede că a fost produsă prin încrucișarea iepurilor urechi de iepure la rasa de iepure din Normandia Giant. Iepurele francez Lop a devenit popular în țările învecinate, cum ar fi Belgia, Germania și Olanda, iar în 1933 10 iepuri francezi au fost adusi din Olanda și expuși în Marea Britanie. Cu toate acestea, până în anii 1960, iepurii francezi Lop au devenit populare cu crescătorii britanici. Iepurii francezi de Lop au fost importați în SUA în 1970-1971.

Aspectul iepurelui francez

Lap Rabbit francez are un corp ciudat, cu picioarele rezistente, destul de scurte. Capul este lat cu un profil curbat cu urechi groase care se atarna cu vârfurile de dedesubtul maxilarului. Haină este densă și moale și ușor lungă și vine într-o varietate de culori.

Culorile iepurelui francez

Lupul francez Lop este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv Agouti, Chinchilla, Opal, Alb, Negru, Maro, Albastru, Sos de Fawn, Siamez Sable, Butterfly, Orange, Steel și Fawn.

Mărimea iepurelui francez

Iepurașul francez de lopi este una dintre rasele mai mari de iepuri cu vârf de șobolan, cântărind 4,5-6 kg.

Caracterul iepurelui francez

Lap Rabbit francez este calm, bun și plin de natură și afecțiune făcându-l un animal de companie excelent, dar are nevoie de spațiu din cauza dimensiunilor sale mari.

Durata de viata a iepurelui francez

Durata medie de viață a iepurelui francez este de 5-7 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com